- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #57.741
Ay canım benim okurken yoruldum ve üzüldüm senin adına. Allah güç kuvvet versin sana.Ay canım güzel hoş yazmissinda ben senin kadar şanslı değilim, malum kv ile beraber oturuyorum ayrıca evleri yapılana kadar eltim kaynim da bizde kalıyor 14 aylık kızları dogdugundan beri benim elimde zaten yani 2 çocuğum var sayılır. Oğlum uyursa kızımın peşinden koşturuyorum kız uyursa oglumla uğraşıyorum, ikisini birden uyurken yakalarsam ev işi bulaşık çamaşır, kv hasta cok ugrasamiyor kiz oglani cok kiskaniyor asiri huysuz oldu onun disinda oglene yemek bekleyen kv kp aksama yemek bekleyen kv kp eş elti kayın, surekli gezmek isteyen kiz surekli emmek isteyen oglan inan wc ye gidemiyorum aksama kadar, yemeği ayak üstü ne yedim yedim oda sırf sütüm azalmasın diye, lafa gelincede kimse beni begenmez o eksik kalmış bu niye böyle olmamış şurası kirli kalmış cildirmaya az kaldı valla bi cinnet her şeyi bitirir deyip bayramlik agzimi actiracaklar bana sonunda, neyse benim derdim bitmez burda kesiyim oğlan uyudu çamaşır toplayıp yerlestirip yeni yikanani asacam ve yeniden çamaşır atacam is çok by
Ama bence de bu duruma bir dur de artık. Ben kızım uyandığında tüm enerjimle onunla ilgilenmek istiyorum. Misafir falan geldiğinde kızımla yeterince ilgilenmediğimde bağrış çığrış işimi bitirmeye çalışıyordum. Ama baktm sonrasında çok üzülüyorum. Vicdanen de kızımla geçirmem gereken vakti insanlar için harcadığım için rahatsız oluyordum. Belki şimdi değil ama yollar sonra keşke o zamanlar zamanımı enerjimi sadece bebeğime verseymişim diyebilirsin