• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canım güzel hoş yazmissinda ben senin kadar şanslı değilim, malum kv ile beraber oturuyorum ayrıca evleri yapılana kadar eltim kaynim da bizde kalıyor 14 aylık kızları dogdugundan beri benim elimde zaten yani 2 çocuğum var sayılır. Oğlum uyursa kızımın peşinden koşturuyorum kız uyursa oglumla uğraşıyorum, ikisini birden uyurken yakalarsam ev işi bulaşık çamaşır, kv hasta cok ugrasamiyor kiz oglani cok kiskaniyor asiri huysuz oldu onun disinda oglene yemek bekleyen kv kp aksama yemek bekleyen kv kp eş elti kayın, surekli gezmek isteyen kiz surekli emmek isteyen oglan inan wc ye gidemiyorum aksama kadar, yemeği ayak üstü ne yedim yedim oda sırf sütüm azalmasın diye, lafa gelincede kimse beni begenmez o eksik kalmış bu niye böyle olmamış şurası kirli kalmış cildirmaya az kaldı valla bi cinnet her şeyi bitirir deyip bayramlik agzimi actiracaklar bana sonunda, neyse benim derdim bitmez burda kesiyim oğlan uyudu çamaşır toplayıp yerlestirip yeni yikanani asacam ve yeniden çamaşır atacam is çok by
Ay canım benim okurken yoruldum ve üzüldüm senin adına. Allah güç kuvvet versin sana.
Ama bence de bu duruma bir dur de artık. Ben kızım uyandığında tüm enerjimle onunla ilgilenmek istiyorum. Misafir falan geldiğinde kızımla yeterince ilgilenmediğimde bağrış çığrış işimi bitirmeye çalışıyordum. Ama baktm sonrasında çok üzülüyorum. Vicdanen de kızımla geçirmem gereken vakti insanlar için harcadığım için rahatsız oluyordum. Belki şimdi değil ama yollar sonra keşke o zamanlar zamanımı enerjimi sadece bebeğime verseymişim diyebilirsin

Ay canım benim okurken yoruldum ve üzüldüm senin adına. Allah güç kuvvet versin sana.
Ama bence de bu duruma bir dur de artık. Ben kızım uyandığında tüm enerjimle onunla ilgilenmek istiyorum. Misafir falan geldiğinde kızımla yeterince ilgilenmediğimde bağrış çığrış işimi bitirmeye çalışıyordum. Ama baktm sonrasında çok üzülüyorum. Vicdanen de kızımla geçirmem gereken vakti insanlar için harcadığım için rahatsız oluyordum. Belki şimdi değil ama yollar sonra keşke o zamanlar zamanımı enerjimi sadece bebeğime verseymişim diyebilirsin

Çok haklısın ama az kaldı eltimlerin evi bitmek üzere, yüzdük kuyruğa geldik kötü olmayim

Evet tatlım D vitamini kullanıyorum ben. Her gün bi damla emzigine damlatiyom. Ama bazen emzigi ativeriyo ağzından. Ne kadar alıyor bilemiyorum. :KK70: :KK70:
İkinci damlayı da vermek istemiyorum çünkü d vitamini vücuttan atılmıyor. Çok biriktirmek iyi deil.

Ama bence sen çok şanslısın. Şimdi ilgi belki bolunuyo ama çocuğun büyüdüğünde kuzeni olacak. Bayramlarda oynayacak arkadaşı olacak. Benim yavrumun tek kuzeni ondan 11 yaş büyük demir abisi. Hoş çok sevdiler birbirlerini ama yine de aynı olmayacak. Benim de kuzenlerim ya hep 10 yaş büyük ya da hep o kadar küçük. Ben bayramları hep yalnız hep tek tabanca geçirdim. O yüzden üzülme. Seneye yaz göreceksin çok mutlu olcak küçük paşa.

Ayrıca bırak çirkin desinler be voronesim. Nazar degicegine... Gözü olan çok! Gözleri çıksın. Kimse güzel demesin de kem gözler bakmasın.

Maşallah paşaya! :nazar::nazar::nazar:
Ayyyy. Çok haklısın gene. Gene su serptin yüreğime;)

Kızlar geçtiğimiz cumartesi günü kayınvalidemgilde onların tarafı için mevlid okutturduk. O gün kızımı emzirdiğim odaya girip çıkmayan kalmadı. Herkes de yok ne güzel emiyor yok cuk cuk emiyor yok şöyle yok böyle konuştular. Kimsenin kötü niyetle baktığına inanmıyorum. Ama o gün gecesinden bu sabaha kadar (3 gün oldu) göğüslerim hiç süt dolmadı. Geceleri yatağa akan sütten eser kalmadı. Ben bol süt tükettim ve pes etmeden emzirdim. Çok şükür bu sabah dolmuştu göğüslerim. Olur da başınıza böyle bir şey gelirse hiç canınızı sıkmayın. Sütüm var deyip buna inanın.

Kızlar geçtiğimiz cumartesi günü kayınvalidemgilde onların tarafı için mevlid okutturduk. O gün kızımı emzirdiğim odaya girip çıkmayan kalmadı. Herkes de yok ne güzel emiyor yok cuk cuk emiyor yok şöyle yok böyle konuştular. Kimsenin kötü niyetle baktığına inanmıyorum. Ama o gün gecesinden bu sabaha kadar (3 gün oldu) göğüslerim hiç süt dolmadı. Geceleri yatağa akan sütten eser kalmadı. Ben bol süt tükettim ve pes etmeden emzirdim. Çok şükür bu sabah dolmuştu göğüslerim. Olur da başınıza böyle bir şey gelirse hiç canınızı sıkmayın. Sütüm var deyip buna inanın.
Bol süt tükettim değil, bol su tükettim olacak :)

Slm kızlar. Çok şükür bebeklerimizi büyüyor. Malum üç ay sonra ek besine başlıcaz. Büyük oğlum ek besine geçtiğimizde çorba olarak sadece tarhana ve sebze çorbası içmişti. Ama bu bebeğim ek besine kış ortasında geçeceği için organik hormonsuz sebze bulamam. Şimdiden derin dondurucuya sebze stoklamak istiyorum. Kabağı dondurucuda nasıl saklayabilirim. Önerileriniz nelerdir

Kizlar ne olur yardim, cildirmak uzereyim. Bebeğim 2.5 aylik, 2 3 saatte bir en fazla 15dak kafayi sürekli kaldirarak emiyor, kavga ediyo, en sonunda kiziyoz agloyo. Sizinkiler kac saatte bir kac dakika emoyor, nasil emiyor, ben anlamis degilim kizimi, surekli agliyor, katila katila , acaba ac mi? Biberondan sagdigim sutu de emiyor, kilo kaybi yok, anlam vermedim

Kizlar ne olur yardim, cildirmak uzereyim. Bebeğim 2.5 aylik, 2 3 saatte bir en fazla 15dak kafayi sürekli kaldirarak emiyor, kavga ediyo, en sonunda kiziyoz agloyo. Sizinkiler kac saatte bir kac dakika emoyor, nasil emiyor, ben anlamis degilim kizimi, surekli agliyor, katila katila , acaba ac mi? Biberondan sagdigim sutu de emiyor, kilo kaybi yok, anlam vermedim
Süt geliyor mu peki bakıyor musun, gaz durumu nasıl

E
Canim gazi vardır ondan ememiyordur üç saati geçiyorsa bi doktora git tahlil yaptırın belki enfeksiyonu vardır ondan iştahsızlık olabilir

Kızlar bebemi emzirdim çıktım dışarı yemek yeme kaçamağı yapioz ankara sokaklarina attım kendimi tıpkı bebikim yokken ki rahatligim da . Kuzum ama o kadar tatliydi ki bırakırken içim gitti. Neyse geceyi çok uzatmadan geri dönsek barı.
Bu arada bıraktım derken ananesi evde :KK66:

Ihtimaller:
büyüme krizidir
veya uyuyamadigii icin sinirleniyordur.

sıkılınca laf, ilgi isteyince
sıcaklayinca veya
Klimadan usuyunce öyle yapıyo.
Altına yapınca emmek istemez.
Önce ensesine bakıyorum ter var mi
Ya da burnu kulaklari hatta eli ayağı soguk mu diye
Sessizlik istiyorsa sesten rahatsız olduysa başka yere giderim vantilatör açarım bura sıcak.
Belki kaşiniyordur
Banyo istiyordur
Masaj istiyordur

Kızma annesi ona yaa
Derdini anlatamiyo o daha..

Emzik biberon alıyor mu
bu arada senin moralin nasıl?
Duygulari da hisseder o

Hiçbiri değilse idrar tahlili yaptir

Ihtimaller:
büyüme krizidir
veya uyuyamadigii icin sinirleniyordur.

sıkılınca laf, ilgi isteyince
sıcaklayinca veya
Klimadan usuyunce öyle yapıyo.
Altına yapınca emmek istemez.
Önce ensesine bakıyorum ter var mi
Ya da burnu kulaklari hatta eli ayağı soguk mu diye
Sessizlik istiyorsa sesten rahatsız olduysa başka yere giderim vantilatör açarım bura sıcak.
Belki kaşiniyordur
Banyo istiyordur
Masaj istiyordur

Kızma annesi ona yaa
Derdini anlatamiyo o daha..

Emzik biberon alıyor mu
bu arada senin moralin nasıl?
Duygulari da hisseder o

Hiçbiri değilse idrar tahlili yaptir
Kafayi yemek üzereyim, surekli agliyo bagiryi

Kafayi yemek üzereyim, surekli agliyo bagiryi

Canım bi kere sakin ol
Acaba bişey senin moralini mi bozuyor
O hisleri de emer
Destek iste birilerinden
Sen uyu dinlen onlar sevsin
müzik aç beraber dans et falan
Sakın sarsma bebegi boynu destekli tut.

Bi keresinde elim değdi kafasındaki konaklari hafifçe kaşıdım sustu ve güldü
Hiç aklımıza gelmezdi

Bi bakar mısın alt dişleri yer yapıyor olmasın?
Alt diş yerlerini kaşı bakalım susacak mi?

Hiç değilse yarım fitil at uyusun sen de dinlenirsin

Çok ağlamasın yaa

Back