- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 45
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.361
Her bebeğin gelişimi tepkisi aynı olmaz canım, endişe etme. Doktorun bir problem görmüyorsa takılma sen bunlara, çok küçükler daha. Biraz daha büyüsün gölgenden ayrılmayacak annesi emekleyerek tüm evde takip edecek seni...Kizlar bebegim nerdeyse üç ayına gircek ama bazen şüpheleniyorum birtakım hareketleri çok ilgisiz mesela oyun halısı aldım sadece aynayı gördüğü için iki vurup duruyo elini agzina koyuyor ve ağlıyor yatarken göz teması nispeten fazla guluyo aguluyoda kucağa alindinda asla göz teması kurmuyor gülmüyor benim kucağıma gelince susuyor diye bisede yok beni hiç tanımıyor bazen gozunun içine kadar giriyorum bağırıyorum bakmıyor bile sadece bazen besikteyken ve altını değiştirirken bana bakıp gülüyor oyuncaklari salliyorum onunde bakmiyor bile biraz icime kurt düşmüyor değil yani
Evet önceden belli bi saat yoktu . Zaten 2 saatte bi kaldırma olayını yapardim çabuk dalmazdimaşallah çok iyi kilo alımı.önceden gece uzun uyumuyo muydu ilk kez mi böyle uyuyo?
Mantıklı ya.ben de mi öyle yapsam ne. Eşim de ben de uykuya bayiliriz hele ki 7 ile 11 arası . O arada da bizim minnak bi hareketli bı uykusuz. . Bugun çok bunaldim mesela. Karnı tok sırtı pek nden uyumaz ki die.. iyisimi bu sağma ısını arttiryim benCanim bende de günde 1 kez içiyor ama biberona alisip da meme reddi diye birşey yaşamadık sabah uyandığında annem veya esim biberon ile besliyor bende güzel bir uyku çekip bebisimle gün boyu keyifle ilgilenebiliyorum. Bazıları biberona alıssin diye 2. Ayda rezene kimyon vs.suyu veriyorlarmis süt haricinde. 2. Ayda alismazsa biberonu artık kabul etmiyor diyorlar ama ben hiç denemedim.
Canim benzer bir ağrı bende de oluyor goguslerimin süt doldugunu hissediyorum peki o agridan sonra göğüs ucundan süt geliyor mu
Randevu aldım cnm çarşamba günü gidicemYok canım benim o derece değil ama rahatsız edici bir boyutu var o kadar, bi dr a görün istersen
Ay canım zararlı olsa doktor yazarmı.bu hemşirelerde kendini doktor sanıp olur olmaz kafa karıştırıyolar.oğlum sünnet olduğunda kullandım.kızım var 5 yaşında ondada çoookkk kullandım.zehir gibi maşşallah.hiç bi sıkıntı yaşamadım.Arkadaslar acil bisi sormam lazm bugun 2. Ay asilarimizi olduk
Gecen ay doktor kontrolunde fitil yazmisti doktor aşı sonrasi icin bugun aile hekimligindeki hemsire de fitil atma beyin gelisimine zararli artk fitil verilmiyo surup ver dedi size de boyle bisey soylendi mi fitil atan var mi ates icin?
Arkadaşlar sizinde memelerde taşlaşma oluyor mu hala. 60 küsur gün oldu hergun emziriyorum gece yatmadan önce kalan sut varsa diye sağıyorum ama hala taşlaşmaya engel olamıyorum. Neden olur ki bu acaba. Memelerin terbiye olmuş olması gerekmiyor mu artik. Esim olumlu düşün belki süt artıyordur diyor ama sagdigim süt miktarında artış gözlemlemedim. Birde bebeğim kahverengi bölgeyi tamamen emmesine rağmen uçları hala acıyor yara falan da yok ne zaman geçer ki bu acı hissi. Emzirdikçe hep olacak mi.
shresrr sancı bendede oluyor ama çok fazla değil şuan.
Canım sirke aliyomus kokuyu istersen onla sil de bigün havalandırKızlar fikrinize ihtiyacım var, oğluma mobilya besik aldık onu gunduzleri kullanıyoruz üst katta ama bizim yatak odası alt katta ve bi besige daha ihtiyacimiz var, oglum dogdugunda dedesi elleriyle tahta besik yapmış ama kapı boyasiyla boyadigi için çok boya kokuyor diye garajda beklettik, boyanali 2 ay oldu öyle bi koku yok burnunu tahtasına dayarsan hafif bi koku alıyorsun. Şimdi oğlumu o besige yatirsam boyanın zarari olurmu acaba veya boya kokusu gitsin diye yapacağım bişey varmı bana bi fikir verin
Canım krem sur biraz dinlendir göğsünü geçsin Diğer göğsünü ver o zamanBugğn göğüs ucumun ağrısıda arttı çok zor verdim sağ tarafımıve emdikten sonra kanla karışmış bi şekilde kustu geri sütü . Emzirmesemmi bugün
Bugğn göğüs ucumun ağrısıda arttı çok zor verdim sağ tarafımıve emdikten sonra kanla karışmış bi şekilde kustu geri sütü . Emzirmesemmi bugün
Sürdüm cnm ağrısı rahatladı gibi ama korkuyorum emzirmeye . Tek meme mama yapcaz sanırım bugünCanım krem sur biraz dinlendir göğsünü geçsin Diğer göğsünü ver o zaman
Bence de canım ihmal etme. Pek süt dolması gibi değil o zaman belki iltihap olmuştur hiç üzülme bir antibiyotik veriolar hemen geçiyor geçmiş olsun şimdidenHayır canım gelmiyo ama ağrı felaket bişy kucağıma bile alamıyorum bebeğimi canımın acısından ağlayacak duruma geliyorum. Gece emzirip uyuduktan sonra hele ağlayarak sıçrıyorum yataktan
İnşallah kolaylıkla atlatirsin canım benim yaSürdüm cnm ağrısı rahatladı gibi ama korkuyorum emzirmeye . Tek meme mama yapcaz sanırım bugün
Bide mevlüt yspıcaz bugün . Tam gününe denk geldi yani
Benim bebeğimin de 3 ayı doldu. Bazen 4 saate kadar uyuyor geceleri. Cocuk doktoruna sordum. O da iki saatte bir emzirmenin ilk ay için önemli olduğunu söyledi. Artık bebeklerin glikojen depolarının dolduğunu hatta gece boyu hiç uyanmazsa bile kan şekerinin dusmeyecegini söyledi.. Çok mutlu oldum ben de tabi:)Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?