2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Her bebeğin gelişimi tepkisi aynı olmaz canım, endişe etme. Doktorun bir problem görmüyorsa takılma sen bunlara, çok küçükler daha. Biraz daha büyüsün gölgenden ayrılmayacak annesi emekleyerek tüm evde takip edecek seni...

Mantıklı ya.ben de mi öyle yapsam ne. Eşim de ben de uykuya bayiliriz hele ki 7 ile 11 arası . O arada da bizim minnak bi hareketli bı uykusuz. . Bugun çok bunaldim mesela. Karnı tok sırtı pek nden uyumaz ki die.. iyisimi bu sağma ısını arttiryim ben

Canim benzer bir ağrı bende de oluyor goguslerimin süt doldugunu hissediyorum peki o agridan sonra göğüs ucundan süt geliyor mu

Hayır canım gelmiyo ama ağrı felaket bişy kucağıma bile alamıyorum bebeğimi canımın acısından ağlayacak duruma geliyorum. Gece emzirip uyuduktan sonra hele ağlayarak sıçrıyorum yataktan

Ay canım zararlı olsa doktor yazarmı.bu hemşirelerde kendini doktor sanıp olur olmaz kafa karıştırıyolar.oğlum sünnet olduğunda kullandım.kızım var 5 yaşında ondada çoookkk kullandım.zehir gibi maşşallah.hiç bi sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlar sizinde memelerde taşlaşma oluyor mu hala. 60 küsur gün oldu hergun emziriyorum gece yatmadan önce kalan sut varsa diye sağıyorum ama hala taşlaşmaya engel olamıyorum. Neden olur ki bu acaba. Memelerin terbiye olmuş olması gerekmiyor mu artik. Esim olumlu düşün belki süt artıyordur diyor ama sagdigim süt miktarında artış gözlemlemedim. Birde bebeğim kahverengi bölgeyi tamamen emmesine rağmen uçları hala acıyor yara falan da yok ne zaman geçer ki bu acı hissi. Emzirdikçe hep olacak mi.
shresrr sancı bendede oluyor ama çok fazla değil şuan.

Arkadaslar cok acil bisey sormam lazim.bebegim gogsumu emmiyo bazen ama sagdigimda kasikla verince aç kurtlar gibi saldiriyo kasiga vermeyince agliyo goğsumu veriyorum o ara yine emmiyo goğsu ama kasikla verince içiyor neden boyle oluyo acaba

Cnm bende de başlarda çok fazla değildi son 1 haftadır çok arttı şiddeti göğüslerimde doğum sancısı yaşıyorum sankii

Canım sirke aliyomus kokuyu istersen onla sil de bigün havalandır

Bugğn göğüs ucumun ağrısıda arttı çok zor verdim sağ tarafımı ve emdikten sonra kanla karışmış bi şekilde kustu geri sütü . Emzirmesemmi bugün

Kızlar geçen gece ne yaptım anlatım da gülün (
Yattım eşim hala ayaktaydi geldiğinde uykumda gorkemi al da yerine koy emmiyo beni demişim eşim de zaten yerinde deyince emzirdim zannettim kurduğum alarmı ileri saate attım bi de eşim uyandırmaya calisiyo çocuğu emziricen kalk diye emzirdim diye tutturup durdum sana da söyledim ya diyorum o ruyaydi demesiyle bi Kalktım ama

Canım benim de sol göğsüm emzirmeye başladığımda o kadar çok ağrıyorduki anlatamam çığlık çığlığa emziriyordum bi baktım göğüs ucum resmen göğsümden kopacak gibi iki çatlak oluşmuş bende her emzirmeden sonra zeytinyağı sürdüm göğüs ucuma bir kaç gün bu şekilde yağladım acısı dindi sende dene istersen lansinoh göğüs ucu kremi de iyi geliyormuş
Bugğn göğüs ucumun ağrısıda arttı çok zor verdim sağ tarafımı ve emdikten sonra kanla karışmış bi şekilde kustu geri sütü . Emzirmesemmi bugün

Hayır canım gelmiyo ama ağrı felaket bişy kucağıma bile alamıyorum bebeğimi canımın acısından ağlayacak duruma geliyorum. Gece emzirip uyuduktan sonra hele ağlayarak sıçrıyorum yataktan
Bence de canım ihmal etme. Pek süt dolması gibi değil o zaman belki iltihap olmuştur hiç üzülme bir antibiyotik veriolar hemen geçiyor geçmiş olsun şimdiden

Kızlar göğüs uclarinizi rahatlatmak için ceviz kabugunun yarısını bal mumu ile kaplayip göğüs ucunuza koyun diğerine de aynı işlemi yapın ve sadece emzirmek için göğüs ucunuzdan çıkarın tüm gün kalsın öyle hem hızlıca iyileşiyor hem de çamaşır teması yüzünden olan tahrisler engelleniyor

Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı

Arkadaşlar merhaba geceleri kan şekeri düşmesin diye uyandırmaya devam ediyor musunuz bizim iki ayımız doldu Geceleri kendinden uyanmasını beklemek gerekiyor mu yoksa üç saatte bir Uyandırmaya devam mı
Benim bebeğimin de 3 ayı doldu. Bazen 4 saate kadar uyuyor geceleri. Cocuk doktoruna sordum. O da iki saatte bir emzirmenin ilk ay için önemli olduğunu söyledi. Artık bebeklerin glikojen depolarının dolduğunu hatta gece boyu hiç uyanmazsa bile kan şekerinin dusmeyecegini söyledi.. Çok mutlu oldum ben de tabi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…