2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
oyy kuzum yer o sıpayı teyzeleri. Maşallah kızçemize bak kocaman olmuş şimdiden tosbik. :KK46:
kıyafet olayı zor gerçekten bende yaşıyorum o sorunları. Ev serin biraz dışarısı sıcak. Kendimize göre giydirmeye çalışıyorum ama babasıyla benim kıyafetler de çok farklı. Bana göre giydirsek üşüyor gibi eşime göre giydirsek terliyor, ortasını tutturamıyoruz. Dışarısı zaten yanıyor, hiç bişey giydirmesek yine de terden ölüyor yavrucak. Şişme boyunluk almayı planlıyorum. Havalar az daha coşunca artık onu takar salarım küvetine :KK53: takılsın öyle serin serin :KK59:
Sisme boyunluk nasil bisey kiz?
Valla suyun icinde daha huzurlulular hakkaten

Arkadaşlar merhaba Bebek arabalarını ne Zaman kullanabılırız ben stokke marka aldım ana kucağı da var oto koltuğu olandan, ama doktorum ana kucağı kullanma bebeği reflü yapar dedı portbebe de almamıştım kolumda taşımaktan bayılsam dışarda yardım lütfen
Canim benim bebegim 55 gunluk iki gündür bebek arabasında geziyor yanlız arkasına ufak bir yastık koyuyorum hafif dik konumda yatmış oluyor

C
Merhaba arkadaşlar benim minnos 52 günlük oldu size bişey danisacagim benim oğlan. Her saat başı meme emiyor ama 5 dakika sürüyor daha sonra ikinip ikinip birakiyor sütüm bol ağzından çektiğim an bile devam ediyor akmaya ama neden böyle 5 dk da bırakıyor anlamıyorum doyuyor mu acaba
Nim gazi oldugundan olmasin.zamanla düzelir benim kızimda öyleydi azıcık hareketlenmeye baslaikca kendi gaxini da ciksrmaya basladi düzene girdi

Sisme boyunluk nasil bisey kiz?
Valla suyun icinde daha huzurlulular hakkaten

şöyle bişey:
bbbb.jpg

sanki işe yarar gibi :)

O hapsurma bizde de her beslenmeden sonra oluyor. Dr un yaninda olmustu . Daha bn sormadan usutmeden degil beslenmeden sonra okabikir demisti demeki herkes soruyor:olamaz:
Kiyafet konusu bizdede sorun izmir yaniyor. Dr a sordum klimaya izin verdi 26 derecede oda kapisi acik sekilde onu klimanin en uzagina yatiyrm en az8ndan rahat uyuyor üzerini de ortuyrm yoksa dun öğlen ev 35 dereceydi:KK47:
Usudugunden degildir o zaman yaa.
Klimada yokki evde. Yaniyoruz :-) ben biraz daha ince giydireyim kizceyi en iyisi

Canim alikaan da bende oyle yapiyodum temmuzda dogmustu oda cook sicakti ilk dogdugu zamanlar. Bi atlet bi bez duruyodu cogu zaman uatunde. Ama bu kizce usurmu acaba diye tedirginim hep kucuk diye. Kisa kollu giydirip denemeye de cesaret edemiyrum ki
Doktoruna sorsan canım bi nasıl giydiriyim diye.

Biz cektirdik cnm iki dakika suruyo
kaç çıktı canım değerlerin bizde çektirdik sorunsuz atlattık şükür

gazı ya da başka bir sıkıntısı mı var acaba? kolik gibi bişey olduğu zaman da öyle oluyor, memeyi emerken ağlayarak bırakıyor çocuklar. Sonra doymadığı için tekrar emmek istiyorlar. Bir de hep aç olduğu için değil de belki yanında kalıp biraz huzur bulmak için de memede kalabilir. Süt her şeye çare diye düşünüyorlar galiba yavrucaklar, iyi gelecek sanıyorlar gibi..
kuzuum hiç üzülme bişeeyciği yoktur bolca dua et

Canim gunlerdir girip bakamiyorum.
Simdi yazdiklarini gordum.
Oncelikle sakin ol. Bebisinin yasadiklari zor ama cok sancili bi surwc degil. Kafasindaki cikintiyla ilgili bilgik yok ama anladigim kadariyla cok twhlikeli degil.
Kalbine gelince.
Ben hamileyken cocuk kalp dr una gittim. Orda dr um kalple kalpteki deliklerle ilgili cok detayli bilgi verdi bize.
Aslinda her yeni dogan kalpte delikle dogarmis bu anne karninda kalpteki kan akisinin ters olmasindan kaynakli bir durummus. Ama bu aciklik bir hafta icerisinde kapanirmis.
Bazi bebeklerde kapanmayabilirmis. Acikligin ne kadar olduguna. Cocugun nefes almada veya genel saglik durumunda bi skinti olup olmama durumuna goree mudahale gerekirmis. Buda 1.5 yasindan sonea netlik kazanirmis. Yani bebegin buyuk olasilikla kalpten dolayi herhangi bir mudahale gormiycek sadece takip edilcek.
Birde hic kapanmayabilirmis o aciklik yine saglik durumu iyiyse bi mudahale yapilmiyor. Ama bebek tikaniyorsa vs orayi ameliyatla kapatiyorlsrmis bisey takiyorlasrmis o acikliga. O yuzden kalbini ferah tut tatlim. Uzucu yasadiklarin ama tedavisi olan seyler allahin izniyle.
Cok opuyorum seni ve bebeghini

Selam herkese sakinlesmis buralar. Nerdeyse bir haftalik gecmisi kisa surede gozden gecirdim.
mavitepe mavitepe S sevim1991 @guz_1 kizlar defne kizcemi sormussunuz.
Cok sukur sorunsuz geciyor evdeki gunlerimiz. Sorunsuz derken saglik acisindan soeunsuz. :-) Yoksa abisel durumlardan dolayi kiskanclik sorunlari yasadik bi hayli. Ama onlarda azaldi baya.
Defne kizcem 2 kg i devirdi cok sukur. Premature kiyafetleri dolduruyor artik. Baya ele avuca gelen bi bebe oldu :-)
Benim en buyuk skintim bu aralar giydirmek yani ne giydiricemi bilememek. Hava cok isindi yaniyoruz evde. Ama ben emin olamiyorum az m giydirsem cok mu oldu ortsem mi kalin mi ortsem ince mi. Birde ustunu degistirdikten hemen sonra pespese hapsurmya basliyor. Acaba usudugunden mi hapsurur? Yoksa kiyafetlerin tozumu hapsurtuyor? Sizde durumlar nedir?
Birde sicaklarin birden bu kadar bastirmasi bizi eve kapatti. Bibhafta oncesine kadar hergun cikip 2 saat gezinip geliyorduk. Simdi onuda yapamiyoruz. E birde ramazan o yuzden aksam gezmeside cok yapamiyrouz. Cunku iftardan hemen sonra Alikaan yatiyor.
Neyse iste kizlar boyle kosturmacali geciyor gunler.
Defne kizimdan bi fotoyla kapatayim mesajimi :KK200: uzerinde yenidogan yelegi var kizcemin. Hala yenidogan kiyafetler icin yolumuz var ama artik iconde kaybolmuyor hic olmazsa Eki Görüntüle 1851235
amaaaa amnmaaaaaa ben bunu yer bitiririmmmm maşllh sanaaa prensessss :KK37: 40 bin kereee maşallh

Back