2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar bisi danisacam ne zaman spor egzersiz yapilmali acaba bilginiz varmi spor yapmak enziren anneler icin zararlimi bi 10 kilo fazlam var diyet yaparak degilde spor ve bol su ile vermek istiyorum

Selam Kizlar
Bende oglumun kiskancliklariyla ugrasiorum cok zor oluo hic sevmiyo kardesini bakmio bile suratina:(
Dogum kontrolu olarak ne yasiyorsunuz?

Ne kadarlik ki bebisin benimki 52 gunluk dediklerin bizdede var
42 günlük , bu tablodaki 0 bebeğin doğması gereken hafta üzerinden hesaplanıyor biz 5. Hafta atağındayız

Eklentiler

• FB_IMG_1466725460889.jpg
    FB_IMG_1466725460889.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 116
Biz ilk büyüme atağı dönemine girdik. Kızım zaten huysuz bir bebekti şuan tam bir canavar oldu. Çıldırırcasına ağlıyor, emerken ağlıyor memeyi sürekli çıkarıyor, uykuya bir türlü dalamıyor ve çok kısa uyuyor. Lütfen bir an önce geçsin :110::110:

Canim kaç haftalik senin bebisin

42 günlük , bu tablodaki 0 bebeğin doğması gereken hafta üzerinden hesaplanıyor biz 5. Hafta atağındayız
Aynen biz de Böyleyiz ilk önce anlam veremedim yaptırıyor hemen kalkıyor sürekli etmek istiyor kızıyorum ama meğerse bebeğim büyüme atağı dönemine gitmiş şimdi daha sık emziriyorum uyutmaya da çalışmiyorum zaten gece 4.30
ile 18.00 arası uyumuyor geri kalan zamanda da uyanmak ne bilmiyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlar benim oğlan 2 gundur bi huy edindi 4te uyanma bi gulucukler bi agular gece olduğunu anlasın diye karşılık vermemeye çalışıyorum ama olmuyo ki meme ağzında gülmeye çalışıyo sevimli sevimli.. neyse diyeceğim şu uykusu iyice açılıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum dün aglamaktan yoruldu iyice kundak yaptım meme verdim uyudu bu sabah yok uyutamadim öyle yine yoruldum iyice omzuMDA şşş sesine uyudu bi günü bi gününe uymuyor sizlerin bi uyutma biçimi var mı artık bende tek şekilde uyutucam istikrarlı bi şekilde ..

Canim büyüme atağına gitmiş bende yeni çözdüm olayi

Arkadaslar bisi danisacam ne zaman spor egzersiz yapilmali acaba bilginiz varmi spor yapmak enziren anneler icin zararlimi bi 10 kilo fazlam var diyet yaparak degilde spor ve bol su ile vermek istiyorum

doktoruma danismistim normal dogumda 40. Gunden sonra sezeryanda 6.aydan sonra spor yapilabilir demisti

Ne icin goz taramasi canim?

Salı günü kontrole gittik doktor göz doktorundanda göz taraması için randevu alın dedi . Bdnde aldım götürdüm bugün göz damarlarının gelişip gelişmediğinr bakılıyomuş ama yapacakları işlem için önce bilgi verdiler yarım saat ara ile damla damlatıp metal bi aletle yapıyolarmış ve bizi içeriye almıyolarmış sonrasında da gözünde kanlanma olcakmış onun için bilgi verdiler.

Birde bu işlem normalde prematüre ve kuvezde kalmış bebeklere yapılıyomuş bizi neden yönlendirdi doktor anlamadım.

Ordaki bebeklerin hepsinin prematüre olduğunu görünce bide doktor yapıcağı işlemi anlatınca yaptırmadan geri geldim.

Defne için böyle bişy yaptılarmı ?

Ben doktora sorduğumda(sezeryan oldum); 6. Haftadan sonra yürüyüş, 3. Aydan sonra yüzme, step gibi hafif sporlar, 6. Aydan itibaren karın kaslarını çalıştırabileceğin ağır sporlara başlayabilirsin dedi.

Aynen biz de Böyleyiz ilk önce anlam veremedim yaptırıyor hemen kalkıyor sürekli etmek istiyor kızıyorum ama meğerse bebeğim büyüme atağı dönemine gitmiş şimdi daha sık emziriyorum uyutmaya da çalışmiyorum zaten gece 4.30
ile 18.00 arası uyumuyor geri kalan zamanda da uyanmak ne bilmiyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benimki 24 saat uyumuyor uykuya hasretim

Ya buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurta CadiKazani CadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp @cigercikedisi @umudum10 @Karabocugum @guz_1 @dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi @Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG @Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi yesim_figen yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
mrb cnm herkes grublara ayrıldı watsap face onları kulanıyorlar artık buraya zor ugrarlar ben bebiş ve agrılardan fırsat olmuyor malesef arada bakabiliyorum ancak

Izmir cok sıcak kuzum zor uyuyor uyudumu da 3-4 saat uyanmiyor. Ne giydirecegimi bilemiyrm. Sadece kisa kolllu body var üstündehatta dun klima actim mecburen . En uzagina yatirdim ona klima vurmasin diye. Bitsin su sicaklar yaa
cnm bende izmirdeyim sadece askılı badı ıle duruyor vew klımada devamlı acık dedıgın gıbı çarpmıyacak koseye koyuyorum uyurken uzerıne carsaf ortuyorum ama tabı o tekmelerle onuda atıyor ustunden

Back