2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar oğlum yarın sünnet olcak.bende bir telaşki sormayın.sünnet derisi darmış sıkıntı yaratmadan yaptıralım dedik.ay çok fenayım kızlar dua edin ağrısız acısız atlatalım teyzeleri.varmı bizim gibi erken yaptırmayı düşünen.
Yigenim 2.gun oldu. Hic sorun yaşamadi. Uyuyordu gitti uyur ggeldi.hatta sadece kremle uyusmus
Sizinkide oyke kolay olur ond

O Ookatan bizi merskta bıraktın nasıl oldun iyimisin sen
Cok şükür. Ufak tefek sikintilar kaldi. 27 gun hasatanede yattim bebegimle beraber. Kabus dolu günlerdi. Hic kalkamam sandim ama rabbime sukurler olsun. Sol kulagimda isitme kaybi sol bacagimda aksama var ama zamanla gececegini söylüyorlar. Sik sik tedavime devam icin hastaneye gidiyoruz.

Canım doktor siz ne giyiyorsanız onu da öyle giydirin dedi. Ben İstanbuldayım. Evim de çok sıcak. Sadece body giydiriyorum. Bazen banyoyu da 2 ye çıkarıyorum. Sabah akşam.
Annem bebekler üşürse ayağından üşür diyor. İstersen body giydir ayağına da çorap
Tesekkurederim. Usuturum diye korkuyorum ama. Birden giydirsem yada yavas yavasmi acsam ;))
Sokağa cikarken nas cikariyorsunuz. Ne giyyor. Neyle geziyor.

Kızlar oğlum yarın sünnet olcak.bende bir telaşki sormayın.sünnet derisi darmış sıkıntı yaratmadan yaptıralım dedik.ay çok fenayım kızlar dua edin ağrısız acısız atlatalım teyzeleri.varmı bizim gibi erken yaptırmayı düşünen.
Selam canım:)bizde yaptıracaktık ama hava çok sıcak terler bandajla ya da aparatla zor olur.afyon serindir buralara göre.eylüle erteledik artık.hayırlı olsun şimdiden damat olduğu günleride görürsün inşallah...

Bende bir gogsum bitmeyene kadar digerini vermiyorum ama benim kizim 5 dk bile emmiyo birakiyo

Csnim rezene cayini bende iciyodum doktora sordum kesinlikle icme dışardan hicbisey icmeni istemiyirum gaz yapiyo dedi
Sadece anne sütü alan bebeğin kakasi sarı olur ama kakasinin uzerine çişini yaparsa renk yeşile dönüyor. Bebek hareketlendikce bence ilaca gerek yok. Senin rezene çayı icmeni tavsiye ederim. Ben gaz için ilac vermiyorum.
Kendim nurse harweys annem isimli suda eritilen süt artırıcı paketlerden kullanıyorum, gazı da rahat attırıyor

Biz 52 gunluk olduk biogaia kullaniyodum canim bitti nurse harveys aldım ben de daha bitkisel diye.. ama sanki sancılar azaldi gibi geliyo artik bana.. Yeşil kaka icin de ben soyle bi cozum buldum emzirirken tum meme bitene kadar emziriyorum eger kısa surede yine meme istiyosa aynı memeyi veriyorum artik kalmadi yesillik..

Butun annelere bi sorum olucak neler yiyorsunuz bebeginize gaz yapmamasi icin yani soyle soylim dogumdan sonra hangi yemekleri yemiyosunuz artik

Butun annelere bi sorum olucak neler yiyorsunuz bebeginize gaz yapmamasi icin yani soyle soylim dogumdan sonra hangi yemekleri yemiyosunuz artik
Aygül şöyle herkese aynı şeyler gaz yapmiyor. Ben ilk bebegimde cok cektim bundada cok sancimiZ var ama sen söyle yapabilirsin. Bir defter tut hangi saatte ne yedin ne ictin yaz. Karsiliginada bebegin icin hangi saatte uydu ne zaman sancisi oldu ne zaman huzurlu oldu . Sonra hesap yap :) yedigin yiyecekler 3_4 saat sonra sanci olarak bebektem çıkar ona gore kendin seçersin gidalari. Ben bir hafta yaptim simdi daha rahatiz.

Arkadaslar bugun bebegim uyurken birden aglamaya basladi gittim besiginden cikarttim cok kotu aglamakli sanki igne batirircasina ne yaptiysam susmadi sonra pijamasini cikarttim ve benden asagisi mosmor elim ayagima dolasti göbek ten yukarisi normal asagisi mosmor coraplarini cikarttim bezini açtım bi on dk sonra morarmasida aglamasida gecti biz hemen ozel hast goturduk ultrason cekildi kan tahlili yapildi ve kan tahlili bozuk cikti:KK43:
plt degeri düşük birkaç degeride ya cok dusuk ya cok yuksek doktor bizi profesör doktora yonlendirdi cocuk hemotolojisine yani aranizda bu durumu yasayan duyan tanidiklarinda rastlayan oldumu bebegimin onun dışında gaz ve pamukcuk harici saglikli disaridan bakinca hasta bi cocuga benzemiyo :KK43::KK43:

Canim dedigini deniyecem ne zaman doktora gotursek doktor sen yediklerine dikkat etmiyosun diyip benim moralimi bozuyo evet mercimek nohut fasulye baharatlı seyler tuketmiyorym günde bir bardak süt kuruyemis tuketiyorum elimden geldigince dikkat ediyorum ama birturlu su gaz sancisini geciremedik
Aygül şöyle herkese aynı şeyler gaz yapmiyor. Ben ilk bebegimde cok cektim bundada cok sancimiZ var ama sen söyle yapabilirsin. Bir defter tut hangi saatte ne yedin ne ictin yaz. Karsiliginada bebegin icin hangi saatte uydu ne zaman sancisi oldu ne zaman huzurlu oldu . Sonra hesap yap :) yedigin yiyecekler 3_4 saat sonra sanci olarak bebektem çıkar ona gore kendin seçersin gidalari. Ben bir hafta yaptim simdi daha rahatiz.

Ya buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurta CadiKazani CadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp @cigercikedisi @umudum10 @Karabocugum guz_1 guz_1 @dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi M Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG @Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi @yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız

Selam canim☺

Bebek okadar cok zaman aliyorki herkes ayni durumda muhtelemelen gaz sancilari yuzunden bebisler hep huysuz.

Azicik zaman kaliyor ondada insan ya ev isi yemek yada uykuyla geçiyor.

Arada girip bakiyorum ben ama dedigin givi issiz olunca cok sohbette edilemiyor.

☺ ama haklisin kopmamak lazim daha uzun donemler var onumuzde bebisler buyuyecek daha konusulacak cok sey var.

Öpüyorum seni bizleri hatırladığın icin:KK36:

Oncelikle herkese selam sizleri gerçekten.cok ozledim.

Okadar az zaman kalıyor ki uzun uzun okuyamiyoruz yazilanlari. Yeni yeni bebis duzene girecek sanirim 22 sinde tam 2 ay doluyor.gunesimin minnos nasil guzel ve masumsum ayyyy yeriz biz onlari.

Simdi ben 10 kilo kaldi üstümde bunun icin birseyleryapma zamani geldi diye dusunuyorum. Diyet guruplarina katilaniniz varmi ? Yada burdanmi devam edelim konulara hem diyet hem bebek.
70_79 kilo arasindakiler gurubundan devam edicem yoksa diyet konusuna.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Umarim tum bebeklerimiz.iyidir. ama
neff1316 neff1316 canim zeynamizi ayriyetten merak ediyorum. Nasil kuşumuz.

Canim dedigini deniyecem ne zaman doktora gotursek doktor sen yediklerine dikkat etmiyosun diyip benim moralimi bozuyo evet mercimek nohut fasulye baharatlı seyler tuketmiyorym günde bir bardak süt kuruyemis tuketiyorum elimden geldigince dikkat ediyorum ama birturlu su gaz sancisini geciremedik
Süt kesinlikle icme derim
Onun haz yaptığı kesin

Arkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar merhaba kalça ultrasonu çektiren var mı kontrol için çekiliyormuş radyasyon almasını istemiyorum 3. Aya kadar çekiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz
Canım bizde geçen hafta cektirdik hamilelikte ki ultrason cihazinin aynisiyla kalcaya bakılıyor. Bence gerekli çünkü doğuştan olabiliyor cikiklik bebeklikten tedavisi kolay ileriki yaslarda daha zor.

Biz 29 haziranda hem boynu için hemde kalça ultrasonu için sıra aldık, çünkü bebegimin boyundaki egrilik kalça cikikliginada sebep olabiliyormuş mecbur cekilecek

Selam canım:)bizde yaptıracaktık ama hava çok sıcak terler bandajla ya da aparatla zor olur.afyon serindir buralara göre.eylüle erteledik artık.hayırlı olsun şimdiden damat olduğu günleride görürsün inşallah...
İnşallah tatlım.yok canım burasıda felaket sıcak ama dikişli olmuycak alisklamp diye bi yöntem varmış öyle olcak.ucu tıkanır dşye korktuk biz onun için acele ettik.darısı miraca olsun inşallah.özlemişiz seni bu arada canım.

Mayis anneleri lütfen bana bebişleriniz için aldığınız ve çok memmun kaldığınız bebek arabalarini tavsiye edermisiniz .bebek arabası alacam yanlış ve memmun kalmicagim araba almak istemiyorum.aranızda iyikide almışım pişman değilim diyen arkadaşlar paylasirmi markalarını.lütfen
Ben chicco aldım 3 lu şet şu an evde de dışarda da ana kucağıni kullanıyorum çok rahat ilerde puset e geçerim diyorum .. sürüş u çok rahat şu an sıkıntı yok .. ama ablam 2 yaşından sonrası için pek kullanışlı bulmadı dar diye

Evet canım makat gelisliydi birazda iri bir bebekti sıkışmış boynunu devamli yan tutmuş zavallı yavrum, cok şükür ki erken tespit oldu düzelir diyor dr ama biraz sıkıntılı bir süreçten gececez gibi, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben yerim o minigi Kıyamam inş çabucak iyilesir annesi

Back