- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.481
Olur canm istdayim soylersen memnun olurumm
Bana uzak baya ama aklimda bulunsun dayanilmaz hal alirsa mecbur yolu tutarim teşekkür ederim canmMerterde sevim eczanesi var canım herkes bilir merterde semtin doktoru gibi bişydir kendisi uzak değilsen mutlaka ordan almanı öneririm .her derde deva ilaçları vardır kendisinin
Kızlar wrap slinglerden memnun musunuz? bana resimde sanki bebek oturuyormuş gibi bir izlenim verdi. cesaret edemedim almaya. baba sling de sadece 3 aya kadar taşır gibi. bana bir fikir verebilir misiniz?
Aynısı canım benim kendi ustu yetmiyo benim ustume de kusuyo bugün yıkanan kaçıncı posta saymadim inan ki sabah da yatağa çiş yaptı bizim yatağımiza bi çözüm yok yanii bulan olursa bende aldım çünkü bırak onluk şapka bile taktirmiyoKızlar benim oglus çok kusuyor sürekli elbise degistiriyorum, önlük taksam sanki rahatsız olacak gibi, siz bu kusmuklara ne care buldunuz, çamaşır makinesi oglana çalışıyor, elbise degistirmekten hoşlanmıyor ağlıyor napsam
Canım bende baştan beri anne sütü veriyorum ama aynısı bizde de var kesinlikle sütten değil kafana takma sakin bizde saat yediden dokuza kadar huysuz ne yapsam gecmiyo kaka yapiyo gaz cikariyo emiyo kusuyo hala aynı rahatlamiyokızlar canımı çok sıkan bir durum var birkaç gündür. size danışayım. . kızım 25 günlük. sütüm çok zor geldi. az geliyor diye mamayla takviyeliyordum ama mamayı bırakmak için nefessiz memede tuttum . 15 günlükten sonra mamayı azaltmayaı başardım .son 5 gündür akşama kadar güzel emiyor. akşam 8.30 sıralarında artık çığlık atmaya başlıyor. öyleki gören memeden zehir akıyor zanneder.anlayamıyorum bütün gün var olan süt akşam birden nasıl kesilir. sonra mama veriyorum. bir süre sonra tekrar emziyorum gece 12 gibi dalıyor.bütün gün su içiyorum süt olsun diye
Kızlar wrap slinglerden memnun musunuz? bana resimde sanki bebek oturuyormuş gibi bir izlenim verdi. cesaret edemedim almaya. baba sling de sadece 3 aya kadar taşır gibi. bana bir fikir verebilir misiniz?
pazartesi biz de gidicez doktora ben de iyice bir sorayım bakalım. şu kolikten emin olayım önce kolik değilse problemimiz süt eksikliğicoxuk doktorumuz tavsiye etti. Kolik bir bebeginiz varsa hayat kurtariyor diyebilirim.
Arkadaslar ıyı akşamlar yıne sıze danışmam gereken bışeyvar bugun kırkımız bıttı gaz ıcın doktorumuz nurse harwesy dıe bı surup kullanıyom gunde 4 defa cay kasıgı ılac.bıtmek uzere tekrar alıp kullansam zararlımı cunku bebegımın hala gaz sancıları oluyo. Ve kakası yesil oluyo genelde
Canım sordun mu bende merak ettim şimdi sanki orayı yolmusta kan oturmuş gibi duruyo ama büyüdükçe geçer bence
Biraz geç oldu yazMam ama 2 aylık olmak üzereCanim bebeğin kaç günlük
Hay eline sağlık şunu yapmak istemiştim ben de kimse uğramaz olduYa buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi.miranda_1986 NicksizYumurta CadiKazani cancat Berenebru pambix cananarya candanotecann barok-bi bkalp @cigercikedisi U umudum10 Karabocugum guz_1 dygctn04 balliceviz Pamukprncess htcsell15 Lorenaa cilem32 kzbnvemira @Minipiti fasulyemayisi M Mjdmjd keser84 Strawberry_83 MSDG Vildan_mina MELISTOPRAK esmerim0786 Wiwi yesim_figen @hevinroza yagmurr_damlasi 60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
Arkadaslar ıyı akşamlar yıne sıze danışmam gereken bışeyvar bugun kırkımız bıttı gaz ıcın doktorumuz nurse harwesy dıe bı surup kullanıyom gunde 4 defa cay kasıgı ılac.bıtmek uzere tekrar alıp kullansam zararlımı cunku bebegımın hala gaz sancıları oluyo. Ve kakası yesil oluyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?