2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar. Bugün tam 31 günlük olduk. Kalça ultrasonu da çekindik. Aşımızı da olduk. Monoviti sordum. Doktor beklerin gazını damlaya bağlamayın ilk üç bebeklerde gaz olur. Damlayla ilgisi yok. Kullanmayı ihmal etmeyin dedi.

Merterde sevim eczanesi var canım herkes bilir merterde semtin doktoru gibi bişydir kendisi uzak değilsen mutlaka ordan almanı öneririm .her derde deva ilaçları vardır kendisinin
Bana uzak baya ama aklimda bulunsun dayanilmaz hal alirsa mecbur yolu tutarim teşekkür ederim canm

Kızlar wrap slinglerden memnun musunuz? bana resimde sanki bebek oturuyormuş gibi bir izlenim verdi. cesaret edemedim almaya. baba sling de sadece 3 aya kadar taşır gibi. bana bir fikir verebilir misiniz?

Kızlar wrap slinglerden memnun musunuz? bana resimde sanki bebek oturuyormuş gibi bir izlenim verdi. cesaret edemedim almaya. baba sling de sadece 3 aya kadar taşır gibi. bana bir fikir verebilir misiniz?

Az önce bende bakiyodum ve aynı şeyleri düşünmüsuz, 0.3 ay yazıyor zaten, 1 ay doldu 2 ay için de o kadar para verilirmı oda tartışılır, ben böyle idare ederim gibi ya, almayı düşünmüyorum

Kızlar benim oglus çok kusuyor sürekli elbise degistiriyorum, önlük taksam sanki rahatsız olacak gibi, siz bu kusmuklara ne care buldunuz, çamaşır makinesi oglana çalışıyor, elbise degistirmekten hoşlanmıyor ağlıyor napsam

Aynısı canım benim kendi ustu yetmiyo benim ustume de kusuyo bugün yıkanan kaçıncı posta saymadim inan ki sabah da yatağa çiş yaptı bizim yatağımiza bi çözüm yok yanii bulan olursa bende aldım çünkü bırak onluk şapka bile taktirmiyo

Canım bende baştan beri anne sütü veriyorum ama aynısı bizde de var kesinlikle sütten değil kafana takma sakin bizde saat yediden dokuza kadar huysuz ne yapsam gecmiyo kaka yapiyo gaz cikariyo emiyo kusuyo hala aynı rahatlamiyo

coxuk doktorumuz tavsiye etti. Kolik bir bebeginiz varsa hayat kurtariyor diyebilirim.

Arkadaslar ıyı akşamlar yıne sıze danışmam gereken bışeyvar bugun kırkımız bıttı gaz ıcın doktorumuz nurse harwesy dıe bı surup kullanıyom gunde 4 defa cay kasıgı ılac.bıtmek uzere tekrar alıp kullansam zararlımı cunku bebegımın hala gaz sancıları oluyo. Ve kakası yesil oluyo genelde

Ya buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. miranda_1986 NicksizYumurta CadiKazani cancat Berenebru pambix cananarya candanotecann barok-bi bkalp @cigercikedisi U umudum10 Karabocugum guz_1 dygctn04 balliceviz Pamukprncess htcsell15 Lorenaa cilem32 kzbnvemira @Minipiti fasulyemayisi M Mjdmjd keser84 Strawberry_83 MSDG Vildan_mina MELISTOPRAK esmerim0786 Wiwi yesim_figen @hevinroza yagmurr_damlasi 60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız

Sadece anne sütü alan bebeğin kakasi sarı olur ama kakasinin uzerine çişini yaparsa renk yeşile dönüyor. Bebek hareketlendikce bence ilaca gerek yok. Senin rezene çayı icmeni tavsiye ederim. Ben gaz için ilac vermiyorum.
Kendim nurse harweys annem isimli suda eritilen süt artırıcı paketlerden kullanıyorum, gazı da rahat attırıyor

Canım sordun mu bende merak ettim şimdi sanki orayı yolmusta kan oturmuş gibi duruyo ama büyüdükçe geçer bence

Bugün gittik doktora . Hemanjiom yani damar beniymiş o leke .1yıla kadarda geçebilirmiş dahada uzun sürebilirmiş geçmesi 9-10yaşına kadar geçmezse öüdahale edilebilirmiş

Hay eline sağlık şunu yapmak istemiştim ben de kimse uğramaz oldu

Biz 52 gunluk olduk biogaia kullaniyodum canim bitti nurse harveys aldım ben de daha bitkisel diye.. ama sanki sancılar azaldi gibi geliyo artik bana.. Yeşil kaka icin de ben soyle bi cozum buldum emzirirken tum meme bitene kadar emziriyorum eger kısa surede yine meme istiyosa aynı memeyi veriyorum artik kalmadi yesillik..

Arkadaslar merhaba. Bide 54 günlük olduk. Ne giydirecegimi bilemiyorum kisa kollu giydirsem usurmu aceba icine sifir kol zibin uzerine uzun kolmu giydirmelyim. Erkek cocuklarinaicahi sevmezmiş. Çokta gaz sancimiz var ne gecce ne gunduz uyyoruz

Izmir cok sıcak kuzum zor uyuyor uyudumu da 3-4 saat uyanmiyor. Ne giydirecegimi bilemiyrm. Sadece kisa kolllu body var üstündehatta dun klima actim mecburen . En uzagina yatirdim ona klima vurmasin diye. Bitsin su sicaklar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…