2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Can
Kızlar bebeğimin Yuzu iki yanağı da böyle. Arttıkça arttı. Neden acaba .. zararlı değil dien var ama. EndişeleniyorumEki Görüntüle 1848643
Canim süt alerjisi bunlar ya daha sık banyo yaptım su yüzüne boynuna degsin emzirirken yüzüne sütun gelmesin geliyorsa sil hemen birde bebeği senden 1 kat fazla giydir sadece mesela uykudan uyaninca yeleği giysin uykuya yaptırırken yelegini çıkart kalın orgu veya pelus battaniye ile üstünü örtme hafif Penye battaniye kullan 1 hafta kalmadan yuzundekiler gecer

G
Alla alla gelmesin ya off ne demek çocuğa beddua etmek ya annen varmış ya canım bence söyle eşine gelmesin benim dogurdugum çocuğa biri beddua edecek sokmam bir daha eve

D vitamini olarak Türkiyedeki çoğu damlada kanserojen madde veya alkol varmış nette carlson baby drops diye amerikadan getirilen bitkisel içerikli bi damlayı oneriyorlar n11 de buldum ama 99 tl kafam karıştı siz ne kullanıyorsunuz bayanlar

Ben 40 ım bittikten sonra yaptırdım cnm kalça çıkığı testi yle aynı anda yaptık temiz çıktı

Bende carlson almayi düşünüyorum memnun degilmisin cnm gunde 1 damla kullanmak gerekiyormus

Canım çok doğru tespit.yüzüne süt gelince oldugunu ben de dusundum çünkü kurumustu yanağında bendé kalkıp ıslak bezle silmedım sabahınà boyle oldu.. Ama işte iki yanağında artarak olunca korkmuştum. Banyo iyi gelio evet söndü sanki kizarikliklar. Bi de ben yünlü yelekle yatırmıştim ona dà. Dikkat edeyim artik

kızlar canımı çok sıkan bir durum var birkaç gündür. size danışayım. . kızım 25 günlük. sütüm çok zor geldi. az geliyor diye mamayla takviyeliyordum ama mamayı bırakmak için nefessiz memede tuttum . 15 günlükten sonra mamayı azaltmayaı başardım .son 5 gündür akşama kadar güzel emiyor. akşam 8.30 sıralarında artık çığlık atmaya başlıyor. öyleki gören memeden zehir akıyor zanneder.anlayamıyorum bütün gün var olan süt akşam birden nasıl kesilir. sonra mama veriyorum. bir süre sonra tekrar emziyorum gece 12 gibi dalıyor.bütün gün su içiyorum süt olsun diye

Onlar bizde de akşam saatlerinde oluyor canım. Hem de hiç mama vermediğim halde. Kolikten doye biliyorum. Zor daliyor ve söylene söylene ağlaya ağlaya emiyor ama tam emme de yapmıyor. Bi süre sonra dalıyor ve kurtuluyorum. Gün içinde uyumani tavsiye ederim. Faydasi oluyor. Süt de oluyor bi de sakinlik bebeğe yansıyor

aynen bizde de şuan onla uğraşıyoruz mesela memede ama huzursuz bi bırakıyo ağlıyo sonra tekrar alıyo filan dalana kadar böyle ne yazık ki

Canım açlıktan degil de kolik olduğu için ağlıyo olabilir her gün aynı saatlerde .. bi araştır istersen

Bende carlson almayi düşünüyorum memnun degilmisin cnm gunde 1 damla kullanmak gerekiyormus
Damla iyidir belki ama benim kullanmaya başlamamla birlikte uykusuzluk huzursuzluk ıkınma ağlama başladı ben de acaba ondan mı dedim dayanamayınca üzüntüsüne... Ama her gün kullanmaya devam ediyorum. Akşam saatleri yine huzursuz yanı kolikmiş benim Bebek sonra anladım

Günaydın...
Azalan memeucu yaralarim artmaya başladı tekrardan denemedigim kalmadı offf off

Canım bende fena çektim o acıyı istanbuldaysan eğer benim krem aldığım eczaneyi önerebilirim sana kendisi karışım hazırlıyo benim 1günde aldı acılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…