Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum..Merhaba mayis anneleri.kısmetse bende ağustos annesi olcam.bu aralar bebek arabası bakıyoruz ve çok kararsız kaldım.sizden ricam hepiniz bu sureci aştınız bebek arabalarını aldiniz kullaniyorsunuz.biz şu markayı aldık çok çok memmun kaldik diyecek arkadaşlar lütfen paylaşırmı.sizce en iyisi en kullanılışlisi hangi marka.lütfen kısada olsa cevaplarinizi
Arkadaşlar merhaba bnm sıze sorum olucaktır 1 aylık bebeğim günlük kaka sayısı azaldı sizin Nasıl eskıden çok sık yapardı şimdi 2-3
Canım doktor siz ne giyiyorsanız onu da öyle giydirin dedi. Ben İstanbuldayım. Evim de çok sıcak. Sadece body giydiriyorum. Bazen banyoyu da 2 ye çıkarıyorum. Sabah akşam.Arkadaslar merhaba. Bide 54 günlük olduk. Ne giydirecegimi bilemiyorum kisa kollu giydirsem usurmu aceba icine sifir kol zibin uzerine uzun kolmu giydirmelyim. Erkek cocuklarinaicahi sevmezmiş. Çokta gaz sancimiz var ne gecce ne gunduz uyyoruz![]()
MerhabaaYa buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurtaCadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp
SAfsa @umudum10 @Karabocugum @guz_1 @dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi M Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG @Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi @yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
yesilcan86 tatlım bizimki gündüz uyumayan bebek yemek yicek vakti zor buluyorum
iş yapabiliyorum nadiren yemek filan yalnızım da, gaz sancısı uyutmuyo sürekli ağlamaklı sende ne var ne yok hakketten issizlasmşi buralar
Merhabaa
Evet uzun zamandir yokum canim son zamanlarin stresi dogum derken bebek dogunca tamamen uzaklastik zaten.
Geceleri nobet tutturan bir Eslem ırazımız var
Sen nasilsin bebis nasil
Ay canm ya niye oyle oldu ki ins duzelirAllah kolaylik versin canım. Benim bebek sıkıntılı biraz tortikollis yani boyun egriligi farkettiki. Takip altında olacakmış 1 sene boyunca, egzersizle düzeltmeye calisacaklar, 29 haziran itibariyle tedavisi başlayacak zor zamanlar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun valla
Selam canımYa buralar nekadar ıssızlasti, kimse bebekten başını kaldırıp bi selam veremiyormu, şuan herkesin durumunu merak ediyorum. Bizim baciligimiz doğum yapana kadarmiydi. @miranda_1986 @NicksizYumurtaCadiKazani @cancat @Berenebru @pambix @cananarya @candanotecann @barok-bi @bkalp
SAfsa @umudum10 @Karabocugum @guz_1 @dygctn04 @balliceviz @mgul @htcsell15 @Lorenaa @cilem32 @kzbnvemira @Minipiti @fasulyemayisi M Mjdmjd @keser84 @Strawberry_83 @MSDG @Vildan_mina @MELISTOPRAK @esmerim0786 @Wiwi @yesim_figen @hevinroza @yagmurr_damlasi @60gelsin kumsal ve Lavin bu kadar insan nereye kayboldu, bi halinizden haber verin canlar, kk sizsiz çok ıssız
Merhaba mayis anneleri.kısmetse bende ağustos annesi olcam.bu aralar bebek arabası bakıyoruz ve çok kararsız kaldım.sizden ricam hepiniz bu sureci aştınız bebek arabalarını aldiniz kullaniyorsunuz.biz şu markayı aldık çok çok memmun kaldik diyecek arkadaşlar lütfen paylaşırmı.sizce en iyisi en kullanılışlisi hangi marka.lütfen kısada olsa cevaplarinizi
Ay canm ya niye oyle oldu ki ins duzelir
Selam canım
Bu bebişler kök söktürüyor bize.gaz huzursuluğu bitti aşı sıcaklar derken girmek zor oluyor.şimdi bi de ramazan geldi miraç uyuduğu an işlere yemek yapmaya koşturuyorum resmen.yani yorucu ama güzel geçiyor:)
Geçmiş olsun sizede canım inşallah atlatırsınız bu zorlu süreci.anne karnında ki duruşundan mı kaynaklanıyormuş?
Teşekkür ederim ya allah razı olsun.inşallah evladinizin hayrını görürsünüz.dikkate alıp cvp verdiniz.Casual cadillac air trona travel sistem aldim canim cok memnunum
Mayis anneleri lütfen bana bebişleriniz için aldığınız ve çok memmun kaldığınız bebek arabalarini tavsiye edermisiniz .bebek arabası alacam yanlış ve memmun kalmicagim araba almak istemiyorum.aranızda iyikide almışım pişman değilim diyen arkadaşlar paylasirmi markalarını.lütfen
Yavrum kıyamam ya.inşallah bi an önce düzelir canım geçmiş olsun.Evet canım makat gelisliydi birazda iri bir bebekti sıkışmış boynunu devamli yan tutmuş zavallı yavrum, cok şükür ki erken tespit oldu düzelir diyor dr ama biraz sıkıntılı bir süreçten gececez gibi, Allah hepimizin yardımcısı olsun