• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Deli etcek beni bu pisik yaa:kızgın: islak mendil uni baby yeni dogan kullaniyorum bez premium care kullaniyorum .ekstra koruma desitin pisik kremi kullaniyorum ama tamamen gecmyoo:KK61:
Mustela nin pişik kremini kullan canım bende aynı bez aynı ıslak Mendili kullandim pisik kremi de bepanthol ve desitin denedim pisik oldu vede geçmedi eczanede mustela nin kremini tavsiye etmişler eşime bir gecede pisigi geçti kuzumun

Deli etcek beni bu pisik yaa:kızgın: islak mendil uni baby yeni dogan kullaniyorum bez premium care kullaniyorum .ekstra koruma desitin pisik kremi kullaniyorum ama tamamen gecmyoo:KK61:

Geçmiş olsun. Ben sleepy islak mendil canbebe 1no bez ve bepanthol zeytinyağlı pişik kremi kullanıyorum üstelik gece altını değiştiremiyorum bazen bez yapışıyor bile. Ama çok şükür pişik yok

Kızlar süt eksilir mi. Ya benim sütüm azaldı ya da bebeğim artık daha fazla içiyor doymuyor. Ne yapmam lazım ya. Acayip stres yaptım. Duşa girdim falan yemek yedim su içtim ama. Hani göğsümde bi kaynama bi sızı hissetmiyirm. Çok mutsuzum :KK43: :KK43: :KK43:

Sık aralıklarla emiyorsa böyle hissetmen normal. Gece daha çok olur süt zaten havakar da sıcak su yetmiyo bi de yorgunluk uykusuzluk.. Gündüz dolu dolu olmuyo

Erkek bebek anneleri bişi sorcam bebeğin sünnet derisini yani pipisinin ucunu geriye çekiyomusunuz.yada çekmemiz gerekirmi acaba.ben tam bilemiyorum doktora götürsekmi dedik eşimlede bide size soruyum dedim.
Bana arada bir zeytinyagiyla ileri geri yapmamı söylemişlerdi. Haka sunnet olmadığı için 3yaşında hala islak mendille tutup günde 1 bazen 2 kez 3defa ileri geri yaptiriyorum. Çok şükür yapışmadı kapçığı. Mayasir falan da olmadı. Çişini tazyikli yapması gerekiyormuş banyoda. Öyle demişlerdi

Kızlar bugün doğum yapalı 25 gün oldu. Hamilelikte toplam 18 kilo almıştım. İlk on günde 9 kilo verdim. Ama sonrasında bir gram bile veremedim :( kafama takmak istemiyorum ama canım sıkılıyor. 9 kilo kaldı. Kahvaltımı öğlen yapıyorum, akşam yemeğinde de ekmek yemiyorum ve başka arada da bir şey yemiyorum yine de veremiyorum. Çok kızıyorum kendime, keşke dikkat etseydim hamilelikte. Eski kıyafetlerime giremiyorum. Hamile kıyafetleri komik duruyor. Dışarı çıkamadığım için alışveriş de yapamıyorum. Zaten kilomdan dolayı yapasım da yok :(
Önümüz bayram, on gün sonda da kırk mevlidi okutturcaz. Ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorum :((

Merhaba arşivden buldum sizi bende 12 haftalık gebeyim ende kalınlığı 2.5 çıktı ve Dr burun kemiğini göremedi ikili test yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak sizde bir düzelme oldu mı?
Merhaba arşivden buldum sizi bende 12 haftalık gebeyim ende kalınlığı 2.5 çıktı ve Dr burun kemiğini göremedi ikili test yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak sizde bir düzelme oldu mı?
İkili için gittiğim hastanede 1.4 çıktı , burnu ise plasentanın yerinden dolayı dedi kadın doğumcu uygun pozisyon yakalanmadığı için orda da görünmedi kemik. Doğum yaptım kızım sağlıklı umarım sizde de güzel sonuçlar gelir

Kolik icin oneriniz varmi bu aglamalar maffetti bizi

Kucağından indirme ve karninin veya gögsünün üzerine yüzüstü yatırıp emzirirsen emerken gazını atar. bazı bebekler anneye daha uzun sure ihtiyaç duyar. Çok ağlayınca da gaz yutuyorlar.

Benim bebeğim sağ memeyi emerken daha rahat gaz atıyor onu farkettim o yüzden bazen sol memeyi verirken bebeğimi bi yastığın üzerinde koltuk altıma koyup emziriyorum.

Sırtüstü yattığımda da üzerime yüzüstü yatırıp kolumun altına yastık koyuyorum destek alıp koluma kafasını dayayıp öyle emziriyorum gazını pirtlatinca yanıma dönüp emziriyorum. Belki faydası olur sende bu pozisyonları denersen.

Islak mendil yerine her bez değiştirmede altını yıka canım ben doğduğundan beri hep öyle yaptım bepantol pişik kremi kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadık

BZde 52 günlük olduk bebegim uyanıkken çok mutsuz altı temiz karnı tok ama mutsuz en fazla 5 dakika aglamadan duruyor eşime doktora goturelim diyorum ağladı diye bebek doktorları goturul diyor
Canım benim bebeğimde 45 günlük uykudan uyanıp biraz beslediğim zaman 10 dk kadar etrafa gülücük saçıyor sonra yaygarayi koparıyor. Hemen emmek istiyor. Zamanla bu sure uzayacaktır diye ümit ediyorum.

Deli etcek beni bu pisik yaa:kızgın: islak mendil uni baby yeni dogan kullaniyorum bez premium care kullaniyorum .ekstra koruma desitin pisik kremi kullaniyorum ama tamamen gecmyoo
Canım ıslak mendil yerine pamuk kullan 2gunde toparlar. Çünkü o ıslak mendil ne kadar saf su içeriyor desede geçen gün gozumu sildim çok fene yaktı. Doğum sonrasi ilk ihafta islak mendil kullandım cocugun poposu resmen yara oldu pamuk ve desitin ile hemen toparladı su anda aynı markaları kullanıyorum şükür birdaha hiç pişik olmadi.

Kızlar bugün doğum yapalı 25 gün oldu. Hamilelikte toplam 18 kilo almıştım. İlk on günde 9 kilo verdim. Ama sonrasında bir gram bile veremedim :KK43: kafama takmak istemiyorum ama canım sıkılıyor. 9 kilo kaldı. Kahvaltımı öğlen yapıyorum, akşam yemeğinde de ekmek yemiyorum ve başka arada da bir şey yemiyorum yine de veremiyorum. Çok kızıyorum kendime, keşke dikkat etseydim hamilelikte. Eski kıyafetlerime giremiyorum. Hamile kıyafetleri komik duruyor. Dışarı çıkamadığım için alışveriş de yapamıyorum. Zaten kilomdan dolayı yapasım da yok :KK43:
Önümüz bayram, on gün sonda da kırk mevlidi okutturcaz. Ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorum :KK43:(
Canım 9 ayda aldığın kiloyu 1ayda nasıl verebilirsin ki. Senin daha da önemlisi bebeginin şu anda her besine ihtiyacı var yok ekmek yemeyeyim ara Öğün yapmim dersen allah korusun sütunun kalitesi düşer belkide kesilir bebegine zarar vermiş olursun. Zaten emzirdikce ve gün geçtikçe kilolarin gittigini fark edeceksin. Kıyafet konusunda bende çok gerilmiş tim bunalımda gibiydim 45 günün sonunda bugün alışveriş yaptım çok iyi geldi. Hiç kendini kasma kırk mevlidine gelenler bebek için gelecek senin kilona laf edecek degiller. Eden olursa lafını yapıştırırsin..

Kucağından indirme ve karninin veya gögsünün üzerine yüzüstü yatırıp emzirirsen emerken gazını atar. bazı bebekler anneye daha uzun sure ihtiyaç duyar. Çok ağlayınca da gaz yutuyorlar.

Benim bebeğim sağ memeyi emerken daha rahat gaz atıyor onu farkettim o yüzden bazen sol memeyi verirken bebeğimi bi yastığın üzerinde koltuk altıma koyup emziriyorum.

Sırtüstü yattığımda da üzerime yüzüstü yatırıp kolumun altına yastık koyuyorum destek alıp koluma kafasını dayayıp öyle emziriyorum gazını pirtlatinca yanıma dönüp emziriyorum. Belki faydası olur sende bu pozisyonları denersen.
Pozisyon degistirmek aklıma gelmemişti hic denicem teşekkür ederim

Ben de çok dikkat etmeme rağmen pişik olmuştu doktora danışıp kantaron yağı kullandım ve devam ediyorum memnun kaldım. Hem Pişik kremlerine göre daha doğal hem de MaşAllah çok daha iyi geldi kızıma. Sürdükten sonra tamamen geçmesi 2günü buldu ama.

Back