- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.581
Çok saol canım. Hepimizin evlatlarıni allah annesine babasina bağışlasın inşallah.Ayyy maşallah Allah bağışlasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol canım. Hepimizin evlatlarıni allah annesine babasina bağışlasın inşallah.Ayyy maşallah Allah bağışlasın canım
İşte bu beee. Küçük dışı aslan. Defne bebek çok güçlü çıktı maşallah. Hayatında ki tüm engellere meydan okuyacak. Ben ondan çok büyük biri çıkacağını düşünüyorum. Artık bilim kadını mi olur, başbakan mı bilemem ama sadece ailesine değil vatanına da hayırlı bir evlat olacak.Biraz oncveki mesajimin devami vardi ama duzenlemem silindi.
Defne kizcemin ptesi gunu kontrolu vardi.cuma gunu 1630 la ciktik hastaneden. 1700 gr 42 cm olmus kizcem. Dr genel durumu iyi dedi. Kilo aliminida begendi.bundan sonra bir goz muayenesi sonra kalp muayenesi sonrada bobrek icin takip basliycak. İnsallah onlardanda guzel sonuclar aliriz.
Bu arada dr muz guzel havalrda iki saati asmiycak sekilde acik alanda gezme izni verdi. Bizde kizcem ve oglusumla ilk gezmemizi yaptik. Kizcem uyudu aliko park pazar gezdi eglendi.
Suan beni tek geren sey defneyi hala yikamadik. Cok korkuyorum usur diye. Cabucak burnunun ucu usuyor. Bu sicak gunlerde soba yakiyoruz. Surekli termometre takip ediyprum sogudumu acaba oda diye. İnsallah hasta olmadan cabucak alir kilocuklarida daha rahat ederiz kizcemle.
Bizden haberler boyle. Gunlerimiz cok hizli geciyor. Ama coookkk keyiflii
Ay ne ilginç!! Senin oğlanlar abi kardeş farklı ten rengine sahipler :)) gerçi abisi kendi bedeninde bile farklı :)Gozunuz aydin canim cok tatli 41 kere masallah tuuuuuuuuuuubenim buyuk oglaninda ayni yuzu daha acik eller ayaklari daha koyu multicolour dioz biz ona
kucugu de simdilik bana benzio acik tenli ama insallah kararir:)ben daha cok seviyorum bronze teni:)bol sutlu az garli gunleriniz olsun
Masalllaaahhhhhh!!! Allahim bugunleri gosteri ya hepimize..cok sukur bin sukur...sevgiler@kzbnvemira @mavitepeneff1316
flower fairy @golgelericinde @vorones @Sherrysherrylady @Lorenaa
somurtkankiz
Taglemeyi unutmuşum yukaridski resim için. Ay insalkah kimseyi es geçmemisimdir. Valla çok uykum var. Taglemediysem de çok seviyom sizi :)
Maşallah çok tatlı Allah çocuklarımızı bize bağışlasın güzel ömürler versin hepsineSelam arkadaşlar!! Bizde herşey yolunda. 3. Gün hastaneden çıktık. 4. Gün emmiyo buyumuyo diye sinir krizleri ağlama nöbetleri geçirdim yeni anne olarak. 5. Gün bugün ise Dr umuz sarılık geçmiş herşey normal dedi de bütün günümüzü uyuyarak geçirdik :) sanırım hüznü de neşesi de tüm kitaplara uygun.
Yeni anne olarak kendimi toparlamaya ve bebeğime bakmaya çalışıyorum. Bazen zorlanıyorum ama uyku su ve nefes herşeyin çaresi. Devin pasanin ilk doğduğu gün ve bugün olmak üzere iki resmini gönderiyorum size. Tam bir melez. Elleri ayakları farklı tonlarda. Anne babasının tam karışması olmuş. Varsa bir masallahinizi alırız taze anneler ve güzel bebekleri
Masalllaaahhhhhh!!! Allahim bugunleri gosteri ya hepimize..cok sukur bin sukur...sevgiler
Maşallah çok tatlı Allah çocuklarımızı bize bağışlasın güzel ömürler versin hepsine![]()
seninnnn o parmaklarınııı yerrr teyzennn yerrrr masallh sana yakışıklı pasaaaaSelam arkadaşlar!! Bizde herşey yolunda. 3. Gün hastaneden çıktık. 4. Gün emmiyo buyumuyo diye sinir krizleri ağlama nöbetleri geçirdim yeni anne olarak. 5. Gün bugün ise Dr umuz sarılık geçmiş herşey normal dedi de bütün günümüzü uyuyarak geçirdik :) sanırım hüznü de neşesi de tüm kitaplara uygun.
Yeni anne olarak kendimi toparlamaya ve bebeğime bakmaya çalışıyorum. Bazen zorlanıyorum ama uyku su ve nefes herşeyin çaresi. Devin pasanin ilk doğduğu gün ve bugün olmak üzere iki resmini gönderiyorum size. Tam bir melez. Elleri ayakları farklı tonlarda. Anne babasının tam karışması olmuş. Varsa bir masallahinizi alırız taze anneler ve güzel bebekleri
Kuzummmmmm cok seker devin masallah ona ya Can'ım o bunalım ı ben de yasadım yasamayan yok heralde anne olunca acaba yetemezsem duygusu oluyor butun bebekler sarılık olur benimki olmadı diye bırsey yoktur sadece bazısı sınırda olur fark edilmeden gecer bazıları artar korkma Can'ım hıc hemen gecen bırsey olursa daCansın sen can!!
Devin in çene aynı ben. Geri kalan herşey baba. Kaynanam benim dogurdugumdan doğurmuşsun diyo![]()
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Az bunalım yaşadım doğru ama bu sevgi tarifsizmis. Hiç bi kitap anlatamaz bunu. Hiç bir insan söyleyemez başkasına. Anca başa gelince yaşanan, annelerin bilindik ama çok gizli sirriymis.
Yemin ederim kalbim büyüdü!!
Bu kadar sevgi icime nasil sigcak sevgiden patliycam galiba diye dusunuyor insan dimii.Cansın sen can!!
Devin in çene aynı ben. Geri kalan herşey baba. Kaynanam benim dogurdugumdan doğurmuşsun diyo![]()
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Az bunalım yaşadım doğru ama bu sevgi tarifsizmis. Hiç bi kitap anlatamaz bunu. Hiç bir insan söyleyemez başkasına. Anca başa gelince yaşanan, annelerin bilindik ama çok gizli sirriymis.
Yemin ederim kalbim büyüdü!!
Maşallah benim guzel kizima yaa teyzesi yesin onu güçlü kızımız alicak kilo da annesi tez vakitte merak etme inan kaç gundur giremedim aklım hep defne deydiBiraz oncveki mesajimin devami vardi ama duzenlemem silindi.
Defne kizcemin ptesi gunu kontrolu vardi.cuma gunu 1630 la ciktik hastaneden. 1700 gr 42 cm olmus kizcem. Dr genel durumu iyi dedi. Kilo aliminida begendi.bundan sonra bir goz muayenesi sonra kalp muayenesi sonrada bobrek icin takip basliycak. İnsallah onlardanda guzel sonuclar aliriz.
Bu arada dr muz guzel havalrda iki saati asmiycak sekilde acik alanda gezme izni verdi. Bizde kizcem ve oglusumla ilk gezmemizi yaptik. Kizcem uyudu aliko park pazar gezdi eglendi.
Suan beni tek geren sey defneyi hala yikamadik. Cok korkuyorum usur diye. Cabucak burnunun ucu usuyor. Bu sicak gunlerde soba yakiyoruz. Surekli termometre takip ediyprum sogudumu acaba oda diye. İnsallah hasta olmadan cabucak alir kilocuklarida daha rahat ederiz kizcemle.
Bizden haberler boyle. Gunlerimiz cok hizli geciyor. Ama coookkk keyiflii
Ya ne guzel soyledinn.İşte bu beee. Küçük dışı aslan. Defne bebek çok güçlü çıktı maşallah. Hayatında ki tüm engellere meydan okuyacak. Ben ondan çok büyük biri çıkacağını düşünüyorum. Artık bilim kadını mi olur, başbakan mı bilemem ama sadece ailesine değil vatanına da hayırlı bir evlat olacak.
Cok sukur iyi gidiyor ev hayatimiz. Zaten defnem pek sakin kizcemjn bi acikinca sesi cikiyor. Birde abiden kizceme firsat kalmiyor ki su kiskanma hallerini cabuk atlatiriz insallah.Maşallah benim guzel kizima yaa teyzesi yesin onu güçlü kızımız alicak kilo da annesi tez vakitte merak etme inan kaç gundur giremedim aklım hep defne deydi
Cook yakindaaaUyanıkken bebis çok.mutsuz 3 saat uyaniksa 15dakikasi iyi geriye kalan zamanlarda hep bi ağlama sızlama ne zaman guluxukler. Saçacak etrafina
Canım benimki ondan da küçük doğdu 2725 gr sonra da 2560a dustuk ama en son tarttim geçen hafta 3120 olmuştu merak etme aliyolarlar yaniİyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Maşallah maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasinn canım benim çok yakışıklı bi paşa yaa teyzesi onun kollarını yerrSelam arkadaşlar!! Bizde herşey yolunda. 3. Gün hastaneden çıktık. 4. Gün emmiyo buyumuyo diye sinir krizleri ağlama nöbetleri geçirdim yeni anne olarak. 5. Gün bugün ise Dr umuz sarılık geçmiş herşey normal dedi de bütün günümüzü uyuyarak geçirdik :) sanırım hüznü de neşesi de tüm kitaplara uygun.