• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bebisimin gozu capak oldu. Sut damlatiyom, aciliyo, sonra tekrar basliyo, ne zamana biter ki
Canim bu capak icin goz pinarinin oldugu yere masaj yapiliyor. Oglumda cok cktim ben. Birde gazli bez al baska biseyle silme sakin gozlerini. 1_200.webp bak tam boyle dairesel hareketlerle yap canim. Bu bana dr onerisiydi rahatlikla yapabilirsin. Bu masaji yaptikca daha cok akicak ve goz pinarindaki'tikaniklik acilcak

Devinimiz sonunda gelmis hosgelmis miranda_1986 miranda_1986
Oh sukurler olsun.
Seninle.beraber biz de bekledik valla devini.
Tebrik ederim allah anali.babali büyütsün.
Eviniz mis.gibi bebis koksun.
Bugun kizimin.dayisi bizi gormeye geldi.
Ve.birbirinden tatli 3 kiz.yegenim.
Ortanca olani onları uğurlarken bana sarilinca 'hala mis gibi bebek kokuyorsun' dedi.

Oyle.hoşuma gitti ki size anlatamam :KK200:
Doğumdan sonra kuş gibi hafiflemisim.
Demin kizim.uyurken bi market kacamagi yaptım da kisacik.
Merdivenleri çıkarken ucuyordum.
Ohh.be.dünya varmis dedim.:deli:
Hem dunyalar guzeli sut kokulu tostosum da.cabasi.:anne:
Ben biliyodum senin çok güzel bir anne olacağını!! Valla ben yatağa bi yattım hastanede gelenden gidenden bişi istiyom.
Ama maşallah kendi bezimle bebegimin bezini degistirebiliyorum. Onlar için kimseye muhtaç olmadım. Ahhahhaha

Ece nin süt kokusunu yirimmmm!!!

Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Ayy masallahhhhh şükürler olsun şu günlerine defnecigin. Allahım nelere kadir. Sen nasıl güzel bi annesin.. kaan nasıl bal bi oğlan. . 40 bin kere maşallah size

Selam kizlar

Dogumdan sonra dogru duzgun giremedim. Bu surecte dogum yapan herkesin gozuaydin. Dogurmayan kaldiysa onlarada saglikli dogumlar dilerim.

bebisler duzene girmeden bize rahat yok. Gunesimin kirki cikmasina cok az kaldi.
Surekli gaz sancisi cekiyoruz. Eminim hepinizde ayni sorun vardir. Birde sutum cok yok arada mama veriyorum. Golden goah diye bir keci sütümamasi var iyi diyorlar ama nede olsa mama yani sutun yerini tutmaz.

Kilolar ne alemde kizlar ben 20 kilo almistin 10 gitti 10 yapisti nasil vercem bilmem.:KK17:
Herkesi cok opuyoruz teyzeleri. :KK36:
Kilolar gitmiyo yaaa yapisti kaldi gicik oluyoruuum

Ben biliyodum senin çok güzel bir anne olacağını!! Valla ben yatağa bi yattım hastanede gelenden gidenden bişi istiyom.
Ama maşallah kendi bezimle bebegimin bezini degistirebiliyorum. Onlar için kimseye muhtaç olmadım. Ahhahhaha

Canımmmm duşunu alabildin mj. Yaran ne alemde. Sancın oluo. Mu. Ay ben hala sezeryan fikriñde sabitimm. Bakam bebem çarşamba ya kadar normal gelmek isterse korkuyim

Tekrar selamlar kızlaaaar!! Bana yazılan mesajların bir çogunu okudum. Herkese gönülden teşekkür ettim. Kimisine yazdım. Kimisine yazmaya çalıştım. Bir kaç mesajım yarım kaldı. Ve kayboldu :KK43:
Sezeryandan çıkmak çok ağırmış. Benim acı sancım yüksek ama iyileşme sürem uzunmuş. Bunu anladım. Bugün ikinci günüm ama ben yürürken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Herşey yavaş benim için.
Devin le ilgileniyorum ama ayaktayken alamıyorum onu. Anca oturarak. Zaten kendime güvenemiyorum. Düşersem diye korkuyorum.
Devin korktukça emmek istiyor. Ama karnındayken söylediğim ninnilere hala tepki veriyor. Bazen sakinleyip uyumaya devam ediyor. Yine de bi çoğunuz da olan sıkıntı bende de var. Memelerimi kuruttu sıpa yaaaa!! :)
Bugün duşa girmeme izin verecekmiş hemşireler. Şöyle güzel bir foto cekinirsek göstereceğim. Küçük maymunum hepinizi öper teyzeleri. Yeni doğan arkadaşlarına da bu çirkin hayatta başarılar diler. Çocuk gözünü acamadan önce kordonu sonra pipiyi kestiler. Destur be annecim ne sabirsizmissin sen hakikaren dedi devincik. Ama o benden hızlı iyileşiyor.

Kocaman sevgiler!!
Ayy seviyorum seni ve devin i :KK36:
Sezeryanda iyilesmek zman aliyor canim evet. Ama hergun daha iyi hissediceksin.
Bu arada ben alikaan i gecen yil agustosta memeden kestigimden kizcede hic meme agrisi yasamaidm. Ama alikoda 40 gun cektim.
Allah kolaylik vrsin meme agrisi biseye benzemiyuor

Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.
Ah canim yaa aglama nolur.
Hepsi atlatiyor sariligi. Dr larda skinti olmasin diye hemen kuvoze aliyuor. İnsaallah cabucak cikicak gelicek evine tatlim

Kizlar biraz evvel annemin tavsiyesiyle denedigim gaz sancisindan kurtulma yontemini yaziyorum. Annemde dr dan gormus bizlerden birinde. Bize cok fauda etti umarim sizlerinde isine yarar.

Gaz sancisi olunca kulak çubuğuna krem sur posunada biraz sur hafiften poposuna sok poposunun ucunu acar gibi yap hem gazi hem kakasi cikiyor ve sanci bitiyor ama etraf batabilir altina bisey serin. Ben biraz evvel denedim gayet basarili oldu
Canim cok skinti olmadan bunu yapmayin. Cunku bu bebekte tembellige sebep oluyor. İkinma hissini kaybediyor bu sefer daha cok kabizlik ve gaz skintyisi yasanmasina neden olur. Mumkun oldugunca uyarisiz gazini cikarmasina yardimci olun.
Bacaklarini karnina dogru iterek hareketlenmesini saglayin. Karnina yag ile yukardan asagiya ve soldan saga dairesel hareketlerle masaj yapin bu masaj bagirsaklarin daha aktif olmasini sagliyor.
Birde ayaklarinin altinada yag ile masaj yapin onunda cok faydasi oluyor.

Slm kızlar iyi geceler. Bana kızmayın nolur ancak girebiliyorum 16mayıs ptesi günü normal dogumla mira yı kucağıma aldim. Ogün dr kontrolün vardı saat 10da kontrolde 2cm acilmam ve suyumun azaldığını öğrendim ogün drum nöbetçi idi beni eve göndermedi yatis verdi evim 5dk mesafede olduğundan ebeden zorla izin aldım eve geldim bi duş aldım annemleri aradım çantamı aldım evi bi gözden geçirdim hst neye 11de giriş yaptım saat 7ye kadar sanci+doğum odasında yürüdüm dolaştım sancim yoktu saat 19.00da en düşük dozda suni sancı verdiler ki acilmam ancak 3,5cm idi ben yine saat 8ekadar iyiydim sonra sancim başladı acaip terledim girdim bi duş aldım çok iyi geldi bikac kez istifra ettim bunlar sancimi ilerletmis saat 21.30da 9,5cm acilmam olmustu dr geldiğinde bebein başı gözüküyor dedi üç ikinmada aldım kusumu kucağıma her sancı geldiğinde derin nefes alıp verdim hic yormadi bu beni sakin tuttu. Mira saat 21.50de dünyaya acti gozlerini 3.120kg 49cm doğdu :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Oh ne guzel bi dogum olmus canim.
Saglikla mutlulukla buyut mira prensesini canimm

Ehheheh cok tatlisin yaa.
Bez isi tamamsa skinti yok zaten

Ayy masallahhhhh şükürler olsun şu günlerine defnecigin. Allahım nelere kadir. Sen nasıl güzel bi annesin.. kaan nasıl bal bi oğlan. . 40 bin kere maşallah size
Cook sagol canimm.
Ya oglum abi olmayi cokk benimsedi.
Ona olan askim dahada artti. Kizcem zaten minnacik haliyle beni benden aliyor.
Suan ben burda bunlari yazarken cocuklarim yataklarinda uyuyor. Nasil huzurlu nasil muhtesem bi duygu :KK36:

Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Cok sukur bugunumuze.
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Çok güzel Bi tablo. Allah bağışlasın onları size sizi onlara :dua:

Kilolar gitmiyo yaaa yapisti kaldi gicik oluyoruuum

Canim cok skinti olmadan bunu yapmayin. Cunku bu bebekte tembellige sebep oluyor. İkinma hissini kaybediyor bu sefer daha cok kabizlik ve gaz skintyisi yasanmasina neden olur. Mumkun oldugunca uyarisiz gazini cikarmasina yardimci olun.
Bacaklarini karnina dogru iterek hareketlenmesini saglayin. Karnina yag ile yukardan asagiya ve soldan saga dairesel hareketlerle masaj yapin bu masaj bagirsaklarin daha aktif olmasini sagliyor.
Birde ayaklarinin altinada yag ile masaj yapin onunda cok faydasi oluyor.

Nef canim defnemiz evine gelmis gozun aydin masallah ona. Cok mutlu oldum toparlanmasina.

Gaz için canim bazen saatlerce agliyor en azindan ozaman uyaririm. 4 saat huzursuz aglanirmi agliyor kizim. Ama soyledigin iyi oldu herzaman yapmayim genede.
Birde birsey farkettim tam denemedim ama yarin belli olur. Kan ilaci bebege gaz yapiyor olabilir. Unutuyorum hergun icmiyorum. Icince daha cok gazi oluyor sanki. Yarin icmicem bakalim.

Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.
Sarılık bebeklerde çok sık oluyor canım inş bir an önce iyileşir canım

Selaam kizlarr.
Cok sukur bugunumuze.
Gözünüz aydın maşallah

Back