Selaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit var

dogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
eryesil
canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi

Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim

Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmi

zaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr

300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.
Hepinizi kocaman opuyoruz.
miranda_1986
canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi