2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hadi inşallah. Yarın doğum yaptık diye haber versek ne güzel olur.
Ama benim kendimden yana pek umudum yok. Dr daha yukarda dedi bana dün.

Slm cnmm benimde doktor dün aynı şeyi söyledi ama hiç belli olmaz belki akşama gelirsin dedi .hoş daha halaaa evdeyim ama umutluyum 1haftaya gelicek inşallah

Gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cok sagol canim. Sende almissindir oglunu kucagina saglikla buyut insallah. Haberini bekliyorum.

Sagol mavitepecim. Biz iyiyiz canim sukUr.
Seninde gozun aydin ogluna kavusmussun saglikla buyusun insallah.
Evde bir ufaklikta oldugu icin anca yazabildim kusura bakma.sorularina cevap vereyim senin dogumun olmus ama 5 cm e yakinmis acilmam benim hic sancim yoktu. Nisanim suyum falanda gelmemisti. Oglum biraz tombis geldi gununu beklese nasil dogardi bilemiyorum
Siz de iyisinizdir insallah canim.

Doktorunun boyle soylemesi cok sacma. Cok kizdim acikcasi. Neden boyle korkutuyor ki seni. Iki dogumum da normal oldu ilkinde kesi yapilmadi ikinci deki doktorum yapti. Farki yok bana gore. Sadece keside hafif yaniyor dikislerim. Ama oturamama gibi birsey hic olmadi. Ilk andan itibaren oturdum bazen yan oturdum o da var. hic kendini strese sokma canim. Icin rahatlasin diye yaziyorum.
Bir de sunu soyleyim kizlar merak edenleriniz vardir belki. Ilk dogumumda epidural almistim ikinci de alamadim. Hizli gelistigi icin doktorum verdirmedi. Epiduralde sanci acisi cekmiyorsunuz ama bir saat ikinmistim artik halim kalmamisti ikinmaya. Epiduralsiz ise acilma hizli oluyor ve iki ikinmada bitmisti. 7 cm den sonra Sancilara dayanmak baya bi zorladi beni ama degdi sonucta.

Alla alla vorones im ben de dün annemle avm ye gittim biraz. 3.5 saat kadar gezdik. Eve geldiğimde yorulmustum biraz. Acaba ondan mı oldu ki??

Alla alla vorones im ben de dün annemle avm ye gittim biraz. 3.5 saat kadar gezdik. Eve geldiğimde yorulmustum biraz. Acaba ondan mı oldu ki??
Valla ondan olabilir .çünkü farklı biseydi . Yani her iki durum dà. Hem ağrılarım. Hem de günlük rutinin dışında işler yapmıştım. Stres de vardı misafir di arkadasin anne babası bize. Servis yaptım onlara falan . Neyse sen de ben de dikkat edelim bida bu kadar yormayalim kendimizi

Canım çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte şifa versin inş. Çabucak iyileş ve mis kokulunla kavuşun.

@tatlism hanife55 samsun hamisleri nasılsınz her sey yolundadır insallah :)

Selam cnm bayadir giremiodum k.bakma ancak gordum suanlik cok sukur hersey yolunda. Dogum gerceklesmedi henuz ve bir aksilik ckmazsa normal dogum bekliyoruz. Yalanci sancilar zorluyor artik dogurmak istiyorum ya. 39+2 olduk cuma gunu kontrol var 27 mayisa kadar gelmezse oglusum 27 mayista suni sanci yicem maalesef.

Sizde ne var ne yok nasilsiniz ;-)

Çok teşekkürler kızlar deneyecgim önerilerinizi

Evet şekerim herhalde ondan oldu o zaman. Çünkü ben de dün Dr A gittim. Araba kullanamıyorum artık. Gobegimden yetişemiyorum. Doktor da yakın olunca annemle yürüdük birlikte. Çıkmışken avm ye uğradık. Baktım güzel indirimler var. Eşime üst baş bişiler aldım (kendime alamiyom yaa!) :)) eve geldiğimde yorulmuşum koltukta içim geçmiş. Akşam eşim geldi yemek yerken film açtık bir tane. Başladı sancılar. Bir de bel ağrısı. Sabah 2;30 A kadar sürdü valla. Bundan sonra dikkat etmek gerekli demek ki. Agirlasiyoruz farketmeden

Kedibochi tatlımmmm ne durumdasın merak ettim seni bi bakayim dedim
Selam nicksizcim
Bugun de birşey yok. Bekliyorum.
Eskilerden günü gecen bi ben kaldim yanilmiyorsam.
Hala.doguramadim yani.
40+1 iz.
Sinirlerim cok bozuktu bugün cidden..
Yarin kontrol Gunum. Yine açılman sancin.yok deyip gönderecek gibi.geliyor

Kedibochi kaşıntım oluyor geceleri yazmışsın doktoruna söylemediysen yakın zamanda danış bence canım kan tahliline karaciğer testlerine bakabilir gebelik kolestazı var mı yok mu diye. Aklında olsun canım

kesinlikle mesele inanmak..
rahatlığının sebebi anlaşıldı!
evden de olsa çalışıyorsun

kesinlikle ikna oldum.
epidural istemicem.

sadece geceleri oluyor ve çok aşırı değil diye pek ciddiye almadım canım.
dün gece mesela hiç kaşıntım olmadı. nasıl sa dogurdum doguracağım modundayım bir de.
sanki dogurabiliyorum da.
peh

Allah yardımcın olsun canım inş bebeğini sağlıkla neşeyle büyütürsün geçmiş olsun

Allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inş. Benim de kızım olacak ismi masal olacak inş adaşmış kızlarımız

Ben de doguramadim. Ne zamandir takipciyim cok yazmasam da

Kizlar merhaba. Doktordan geliyorum ve moralim yerde canim sikkin..allaha sukur bebegin sagligi vs ile ilgili degil bu durum...ama kafam cok karisti..laf arasinda doktora ben cok stres oluorm artk bebek karnimda degil kolumda olsun istiyorum sonucta risk var mi dedim..1000de 1 de olsa anne karninda durdukca risk var istersen gel cuma gunu suni verelem dogum baslasin dedi. Ben sokkkkk
Yok nasi olur vs dedikce 38+5 sin nasilsa dedi. Sezeryan isteseydin de o tarihte alcaktik dedu. Tup bebek oldugu icin panik yaptigimi biliyor. Bu bebege nasil ihtiyacim oldugunu(
Sen dusun dedi...istemem dersen pzt normal kontrole gel dedi..39+1 olcaz..bi yandan diorm tevekkul et gununu zamanini bekle...cnku mudahale etmek gbi oluyor o zaman bebege...ay bilmiyorum stripping mi yaptirsam ki pzt..ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…