- 13 Mart 2015
- 273
- 315
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.421
Hadi inşallah. Yarın doğum yaptık diye haber versek ne güzel olur.
Ama benim kendimden yana pek umudum yok. Dr daha yukarda dedi bana dün.
Cok sagol canim. Sende almissindir oglunu kucagina saglikla buyut insallah. Haberini bekliyorum.Gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sagol mavitepecim. Biz iyiyiz canim sukUr.gözün aydın canımsağlığıyla büyüsün ufaklık.
peki nişan falan gelmiş miydi, yani açılma ne kadarmış da sen farketmemişsin? oğlun kaç kilo kaç cm doğdu? sen nasılsın şimdi? ay çok mu sordum ne
Doktorunun boyle soylemesi cok sacma. Cok kizdim acikcasi. Neden boyle korkutuyor ki seni. Iki dogumum da normal oldu ilkinde kesi yapilmadi ikinci deki doktorum yapti. Farki yok bana gore. Sadece keside hafif yaniyor dikislerim. Ama oturamama gibi birsey hic olmadi. Ilk andan itibaren oturdum bazen yan oturdum o da var. hic kendini strese sokma canim. Icin rahatlasin diye yaziyorum.Doktorum da ha alttan kesmisiz ha üstten diyor alttan kesime 10 gün popunun üstüne oturamayacaksin bebeğini yatarak emzireceksin bari üstten keserim rahat ol diyorresmen 2 arada 2 derede hissediyorum kendimi ilk çocuğum bir de.
Alla alla vorones im ben de dün annemle avm ye gittim biraz. 3.5 saat kadar gezdik. Eve geldiğimde yorulmustum biraz. Acaba ondan mı oldu ki??Kız Mirandam aynı şeyleri yasamisiz ben de dün aynen öyleydim ağladım ettim. Ve düşündüm ki bi 2 hafta böyle gecrse ben napar im die. Bugün hiç öyle ağrılarım yok. Ben dünden önceki gün çok yormustüm kendimi piknik falan. . Acaba ondan mı dedim artik
Insallah şekerim yaa. Senle günlerimiz aynı. Bakarsın bu hafta bi gün doguruveririz :)Slm cnmm benimde doktor dün aynı şeyi söyledi ama hiç belli olmaz belki akşama gelirsin dedi .hoş daha halaaa evdeyim ama umutluyum 1haftaya gelicek inşallah
Valla ondan olabilir .çünkü farklı biseydi . Yani her iki durum dà. Hem ağrılarım. Hem de günlük rutinin dışında işler yapmıştım. Stres de vardı misafir di arkadasin anne babası bize. Servis yaptım onlara falan . Neyse sen de ben de dikkat edelim bida bu kadar yormayalim kendimiziAlla alla vorones im ben de dün annemle avm ye gittim biraz. 3.5 saat kadar gezdik. Eve geldiğimde yorulmustum biraz. Acaba ondan mı oldu ki??
Canım çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte şifa versin inş. Çabucak iyileş ve mis kokulunla kavuşun.Merhaba. 9 mayis sabahi yoğun bir kanamam oldu ve hastaneye muracat ettik hemen yatisimi 6.00 da yaptilar acilmam 2 cm di. Gece 22:00 a kadar suni sanci verdiler. Sonrasinda suyum geldi kanamam artti ama acilmam olmadi cok yoruldum soye bbana corba icirdiler. Arkasindan nst ye baglandim nst ye bagli ikeb 4_5 defa gelen sancilarda bebegimin kalp atımı anlik durdugu icin acelece sezeryana alindim. Ve ictigim o corba yüzünden spinal anestezi yapildi. 4050 gr bir oglum oldu dunya tatlisi onu gördüğüm ilk an nasil agladigimi tahmin edemeSiniz. Spinal anestezi uygulamasi cok acele yapildigi icin refleksle bacaklar sedyeden düştü. Bütün bunlara ragmen oglumu kucagima almanin mutluluğu ile ertesi gun evin yolunu tuttuk. Iste sonrasi ayni gun gecesine soddetli bas agrisi ile iki hastane gezdikten sonra dogum yaptiginiz hastaneye diye yolladilar beni acilde takilan serum ve agri kesici ile o gece evime döndüm. Sabahinda beynim patlayack gibiydi yataktan kafami kaldiramadim. Ve ambulansla 16/9 tansiyon ile hastaneye sevk edildim. Ve hala hastanedeyim. Mr lar tomografiler derken spinal anestezinin uygulamasindan kaynakli beynimde hasar meydana gelmis. Bos kacagi dediler kan yamasi yapildi ama hasari takip icin eve gonderilmoyorum. Gozlerimde kayma sol kulagimda isitme kayb8 meydana geldi. Cocugumu kicagima alip bor defa emzirebildim. Kipirdamadan yatiyorum gogsumden alinan sutbilr biberon veriliyor. O kadar istiyorumki kucagima alsam koklasam sevsem dua edin olurmu. 16 sene sonra rabbim bana bor evlat kismet etti oju buyitmeyide nasip etsin.
gözün aydın, hayırlı olsun.
ben henüz doğurmadım, pek tecrübem de yok ama eğitimlerde meme çok gerginse bebek tutamayabiliyor demişlerdi onu hatırlıyorum. Gerginliğin biraz almak gerekiyormuş, ve en a 20 dakika beklemek uğraşmak gerekiyormuş. Bir de dudağının üstüne biraz dokundurunca meme ucunu ağzını açıyormuş bebek, o arada memeyi tutturabiliyormuşuz ağzına..
dediğim gibi henüz denemedim, sadece teoride anlatılanlar bunlar. Belki işine yarar..
Canım hiç tecrübem yok ama göğüs ucu için aparatlar var. Göğüs ucunu tutamayınca arkadaşım onlardan kullandı. Şeffaf bir şey göğüs ucuna taktı. Göğsüne tutarken bebeği kenardan şırınga ile mama verip göğsünü tutturdu. Öyle öyle başardılar. İnşallah bir an önce öğrenir minik emmeyi
Evet şekerim herhalde ondan oldu o zaman. Çünkü ben de dün Dr A gittim. Araba kullanamıyorum artık. Gobegimden yetişemiyorum. Doktor da yakın olunca annemle yürüdük birlikte. Çıkmışken avm ye uğradık. Baktım güzel indirimler var. Eşime üst baş bişiler aldım (kendime alamiyom yaa!) :)) eve geldiğimde yorulmuşum koltukta içim geçmiş. Akşam eşim geldi yemek yerken film açtık bir tane. Başladı sancılar. Bir de bel ağrısı. Sabah 2;30 A kadar sürdü valla. Bundan sonra dikkat etmek gerekli demek ki. Agirlasiyoruz farketmedenValla ondan olabilir .çünkü farklı biseydi . Yani her iki durum dà. Hem ağrılarım. Hem de günlük rutinin dışında işler yapmıştım. Stres de vardı misafir di arkadasin anne babası bize. Servis yaptım onlara falan . Neyse sen de ben de dikkat edelim bida bu kadar yormayalim kendimizi
Selam nicksizcimKedibochi tatlımmmm ne durumdasın merak ettim seni bi bakayim dedim
kesinlikle mesele inanmak..Ben de icgudusel dogum u okudum. Ama iste hepsinde sende bitiyor olay. Inanirsak yapariz bence
yok yok oyle deme. Ben hala calisiyorum evden ! Gecen haftaya kadar ofise ara ara gittim ve hic hos degil.ben de sen gibi evde bunalmam iyi olur calismam diyordum ama kafamda is olmadan bos bos yatip film izlemek biseyler yapmadan yatmak cok isterdim
kesinlikle ikna oldum.Harikasin yaa. Bişey olmaz merak etme canım. Ilkinde epidural normal yapıp ikincide kendi sancisiyla doguran iki arkadaşım epiduralin gereksiz olduğunu söyledi. Tabi püf nokta sakin olup derin nefes almak. Ebe de tecrübeli olursa da i güzel yönlendirir ve bebeğin kanalda değilse bile kanala girmesinde seni yönlendirir. Insallah bir iki ikinmada çıkarıririz. Kizim 2800 grdi bir ikinmada basi cikti ikincide cikiverdi. Oğlum 3500grdi 3kerede başı çıktı. Derin nefes alıp sanci ve ıkınma hissi gelince acı değil ikinma isteği hissediyorsun. Doğum ani değil acıtan. Dogum öncesi kisa bi süre. Onda da doğuracağını hissediyorsun. Bi de bebek ciktiktan sonra eşi çıkıyor. O kadar. O zaten kayiveriyor. Sonra uyusturup aşağıyi dikiyorlar. Onu bekliyorsun o kadar. Kolay çıkarırız inşallah
sadece geceleri oluyor ve çok aşırı değil diye pek ciddiye almadım canım.Kedibochi kaşıntım oluyor geceleri yazmışsın doktoruna söylemediysen yakın zamanda danış bence canım kan tahliline karaciğer testlerine bakabilir gebelik kolestazı var mı yok mu diye. Aklında olsun canım
Allah yardımcın olsun canım inş bebeğini sağlıkla neşeyle büyütürsün geçmiş olsunMerhaba. 9 mayis sabahi yoğun bir kanamam oldu ve hastaneye muracat ettik hemen yatisimi 6.00 da yaptilar acilmam 2 cm di. Gece 22:00 a kadar suni sanci verdiler. Sonrasinda suyum geldi kanamam artti ama acilmam olmadi cok yoruldum soye bbana corba icirdiler. Arkasindan nst ye baglandim nst ye bagli ikeb 4_5 defa gelen sancilarda bebegimin kalp atımı anlik durdugu icin acelece sezeryana alindim. Ve ictigim o corba yüzünden spinal anestezi yapildi. 4050 gr bir oglum oldu dunya tatlisi onu gördüğüm ilk an nasil agladigimi tahmin edemeSiniz. Spinal anestezi uygulamasi cok acele yapildigi icin refleksle bacaklar sedyeden düştü. Bütün bunlara ragmen oglumu kucagima almanin mutluluğu ile ertesi gun evin yolunu tuttuk. Iste sonrasi ayni gun gecesine soddetli bas agrisi ile iki hastane gezdikten sonra dogum yaptiginiz hastaneye diye yolladilar beni acilde takilan serum ve agri kesici ile o gece evime döndüm. Sabahinda beynim patlayack gibiydi yataktan kafami kaldiramadim. Ve ambulansla 16/9 tansiyon ile hastaneye sevk edildim. Ve hala hastanedeyim. Mr lar tomografiler derken spinal anestezinin uygulamasindan kaynakli beynimde hasar meydana gelmis. Bos kacagi dediler kan yamasi yapildi ama hasari takip icin eve gonderilmoyorum. Gozlerimde kayma sol kulagimda isitme kayb8 meydana geldi. Cocugumu kicagima alip bor defa emzirebildim. Kipirdamadan yatiyorum gogsumden alinan sutbilr biberon veriliyor. O kadar istiyorumki kucagima alsam koklasam sevsem dua edin olurmu. 16 sene sonra rabbim bana bor evlat kismet etti oju buyitmeyide nasip etsin.
Allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inş. Benim de kızım olacak ismi masal olacak inş adaşmış kızlarımızSelam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Ben de doguramadim. Ne zamandir takipciyim cok yazmasam daSelam nicksizcim
Bugun de birşey yok. Bekliyorum.
Eskilerden günü gecen bi ben kaldim yanilmiyorsam.
Hala.doguramadim yani.
40+1 iz.
Sinirlerim cok bozuktu bugün cidden..
Yarin kontrol Gunum. Yine açılman sancin.yok deyip gönderecek gibi.geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?