• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günümüz aynı. Ne riski var ki ?
Kizlar merhaba. Doktordan geliyorum ve moralim yerde canim sikkin..allaha sukur bebegin sagligi vs ile ilgili degil bu durum...ama kafam cok karisti..laf arasinda doktora ben cok stres oluorm artk bebek karnimda degil kolumda olsun istiyorum sonucta risk var mi dedim..1000de 1 de olsa anne karninda durdukca risk var istersen gel cuma gunu suni verelem dogum baslasin dedi. Ben sokkkkk
Yok nasi olur vs dedikce 38+5 sin nasilsa dedi. Sezeryan isteseydin de o tarihte alcaktik dedu. Tup bebek oldugu icin panik yaptigimi biliyor. Bu bebege nasil ihtiyacim oldugunu:KK43:(
Sen dusun dedi...istemem dersen pzt normal kontrole gel dedi..39+1 olcaz..bi yandan diorm tevekkul et gununu zamanini bekle...cnku mudahale etmek gbi oluyor o zaman bebege...ay bilmiyorum:KK43: stripping mi yaptirsam ki pzt..ne dersiniz???

Merhaba. 9 mayis sabahi yoğun bir kanamam oldu ve hastaneye muracat ettik hemen yatisimi 6.00 da yaptilar acilmam 2 cm di. Gece 22:00 a kadar suni sanci verdiler. Sonrasinda suyum geldi kanamam artti ama acilmam olmadi cok yoruldum soye bbana corba icirdiler. Arkasindan nst ye baglandim nst ye bagli ikeb 4_5 defa gelen sancilarda bebegimin kalp atımı anlik durdugu icin acelece sezeryana alindim. Ve ictigim o corba yüzünden spinal anestezi yapildi. 4050 gr bir oglum oldu dunya tatlisi onu gördüğüm ilk an nasil agladigimi tahmin edemeSiniz. Spinal anestezi uygulamasi cok acele yapildigi icin refleksle bacaklar sedyeden düştü. Bütün bunlara ragmen oglumu kucagima almanin mutluluğu ile ertesi gun evin yolunu tuttuk. Iste sonrasi ayni gun gecesine soddetli bas agrisi ile iki hastane gezdikten sonra dogum yaptiginiz hastaneye diye yolladilar beni acilde takilan serum ve agri kesici ile o gece evime döndüm. Sabahinda beynim patlayack gibiydi yataktan kafami kaldiramadim. Ve ambulansla 16/9 tansiyon ile hastaneye sevk edildim. Ve hala hastanedeyim. Mr lar tomografiler derken spinal anestezinin uygulamasindan kaynakli beynimde hasar meydana gelmis. Bos kacagi dediler kan yamasi yapildi ama hasari takip icin eve gonderilmoyorum. Gozlerimde kayma sol kulagimda isitme kayb8 meydana geldi. Cocugumu kicagima alip bor defa emzirebildim. Kipirdamadan yatiyorum gogsumden alinan sutbilr biberon veriliyor. O kadar istiyorumki kucagima alsam koklasam sevsem dua edin olurmu. 16 sene sonra rabbim bana bor evlat kismet etti oju buyitmeyide nasip etsin.
Canım benim yaaa çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyiles inşallah bebeğin le güzel güzel vakit geçir her şey çok geride kalsın inşallah. Allah yardimci n olsun her daim

Kızlar merhaba, dün gece 21.30 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım .
Sabah 11 de nişanım gelmişti , gün boyu yavaş yavaş kasık Ağrı'larım oldu, akşam üstüne doğru sıklığı arttı ama şiddeti azdı. 17.30 da hastaneye gittik, nst de hiç sancı çıkmadı, ama Dr kontrolünde açılmam 5 cm olmuş dediler ve yatış verildi. Saat 19.00 gibi sancılar iyice sıklaştı ama çok şükür dayanılmaz değildi , açılmam 7-8 cm ye ulaşmıştı. Doktorum suyumu patlattı, sonrasında iyice sıklaştı sancılar ve 9.15 gibi doğum koltuğuna aldılar , 9.30 da kızımı kucağıma aldım. Çok şükür güzel bi doğumdu ve sabah ya taburcu oldum, Allah doğum yapmayan

arkadaşlara kolaylıklar versin

Maşallah ne guzel dogum yapmak nasip olmus Allahm anali babali sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba. Doktordan geliyorum ve moralim yerde canim sikkin..allaha sukur bebegin sagligi vs ile ilgili degil bu durum...ama kafam cok karisti..laf arasinda doktora ben cok stres oluorm artk bebek karnimda degil kolumda olsun istiyorum sonucta risk var mi dedim..1000de 1 de olsa anne karninda durdukca risk var istersen gel cuma gunu suni verelem dogum baslasin dedi. Ben sokkkkk
Yok nasi olur vs dedikce 38+5 sin nasilsa dedi. Sezeryan isteseydin de o tarihte alcaktik dedu. Tup bebek oldugu icin panik yaptigimi biliyor. Bu bebege nasil ihtiyacim oldugunu:KK43:(
Sen dusun dedi...istemem dersen pzt normal kontrole gel dedi..39+1 olcaz..bi yandan diorm tevekkul et gununu zamanini bekle...cnku mudahale etmek gbi oluyor o zaman bebege...ay bilmiyorum:KK43: stripping mi yaptirsam ki pzt..ne dersiniz???
Daha gününü gecirmemissin ne diye müdahale ihtiyaci hissediyor sen icgudulerine guven canm

Kızlar merhaba, dün gece 21.30 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım .
Sabah 11 de nişanım gelmişti , gün boyu yavaş yavaş kasık Ağrı'larım oldu, akşam üstüne doğru sıklığı arttı ama şiddeti azdı. 17.30 da hastaneye gittik, nst de hiç sancı çıkmadı, ama Dr kontrolünde açılmam 5 cm olmuş dediler ve yatış verildi. Saat 19.00 gibi sancılar iyice sıklaştı ama çok şükür dayanılmaz değildi , açılmam 7-8 cm ye ulaşmıştı. Doktorum suyumu patlattı, sonrasında iyice sıklaştı sancılar ve 9.15 gibi doğum koltuğuna aldılar , 9.30 da kızımı kucağıma aldım. Çok şükür güzel bi doğumdu ve sabah ya taburcu oldum, Allah doğum yapmayan arkadaşlara kolaylıklar versin
Gözün aydın canım maşallah bol bol sütun olsun inşallah

Alla alla vorones im ben de dün annemle avm ye gittim biraz. 3.5 saat kadar gezdik. Eve geldiğimde yorulmustum biraz. Acaba ondan mı oldu ki??
Kızlar bende dün çok yorgundum ondan mi bilmem 5 6 defa uykudan uyanacak şiddette göbek ten aşağı kadar sancı girdi doğrucam sandım hatta ama tek düşündüğüm uyuyup azcik dinlenmekti :KK53:

Kızlar bende dün çok yorgundum ondan mi bilmem 5 6 defa uykudan uyanacak şiddette göbek ten aşağı kadar sancı girdi doğrucam sandım hatta ama tek düşündüğüm uyuyup azcik dinlenmekti :KK53:
Sanırım öyle oldu hayatım. Günlerimiz yakın. Ben bugünü evde dinlenerek geçirmeye karar verdim. Yarın çıkıp yine dolasicam. Bakalım sancı olacak mı. Test edip onaylamak lazım :D

canını bu kadar sıkma. içinden ne geliyorsa öyle yap. tamam normal doğum en iyisi de onun da riskleri var. benim iki kuzenim normal doğum için ısrar ettiler. biri dikişleri çok olduğu için kırk gün yan yattı, oturamadı bile. diğeri günü geçince suni verildi, yine açılma olmayınca mecburen sezaryen oldu, 6 aydır o sıkıntının ceremesini çekiyor.
yani illa normal illa sezaryen değil de hayırlısını istemek lazım. hatta bu gece istihare namazı kıl, hangi doğum şekli hayırlı diye. belki için ferahlar.
ben iki kızımda da sezaryen oldum. bir hafta acı çektim ama çok şükür şikayetim olmadı. bu doğum da inşallah sezaryen olacak.

Telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamayacagim. Dün gece 23:55 te epidural sezaryenle Bebeğime kavustum şükür. Darısı bekleyenlerin başına.

Normal doğum diye gittim ama bebeğim kakasini yapmış acilmam 1 cm di başı yerlesmemisti doktor riske atıp bekleyemeyiz kakasini yutarsa kötü olur dedi sezaryen tek care dedi. Hayırlısı böyleymis.

Bu gece de hastanedeyim sancim var sütüm de az emdikce çoğalır inşallah.

Doğum yapanlara hayırlı olsun,yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin

canını bu kadar sıkma. içinden ne geliyorsa öyle yap. tamam normal doğum en iyisi de onun da riskleri var. benim iki kuzenim normal doğum için ısrar ettiler. biri dikişleri çok olduğu için kırk gün yan yattı, oturamadı bile. diğeri günü geçince suni verildi, yine açılma olmayınca mecburen sezaryen oldu, 6 aydır o sıkıntının ceremesini çekiyor.
yani illa normal illa sezaryen değil de hayırlısını istemek lazım. hatta bu gece istihare namazı kıl, hangi doğum şekli hayırlı diye. belki için ferahlar.
ben iki kızımda da sezaryen oldum. bir hafta acı çektim ama çok şükür şikayetim olmadı. bu doğum da inşallah sezaryen olacak.
Allah bagislasin...ben de ibadet ile rahatlamayi dusunuyorum ve 21i berat kandili..o gece bol bol dua edip hayirlisini isteyecegim insallah...cok tesekkurler

Sanırım öyle oldu hayatım. Günlerimiz yakın. Ben bugünü evde dinlenerek geçirmeye karar verdim. Yarın çıkıp yine dolasicam. Bakalım sancı olacak mı. Test edip onaylamak lazım :KK70:
Benim dün kontrolüm vardı duzensiz sancılar çıktı hatta bi süre tutup sonra gönderdiler sizlerle aynı sinkintilarjm vardı benim belki senin de çıkar sancılar canım :) bende bugün ilk defa boş boş oturup uzandı m tv karşına mutfak da bulasik beni bekliyor eşim gelsin de ona yaptirayim işleri bugün u kendime tatil verdim dinlemeden uykusuz halsiz doğuma girmek korkuttu beni dün :KK17::KK70:bu arafa 32 . Ci hafta da ayrıldım ben evdeyim ama her gün bi iş buluyorum kendime daha söyle bi sıkıldım artık diyemedim hatta hala beşik felan kuracaGiz daha çok mu ağir hareket ediyorum ne halbuki ki hiç de boş oturmuyorum :temizlik:

Sanırım öyle oldu hayatım. Günlerimiz yakın. Ben bugünü evde dinlenerek geçirmeye karar verdim. Yarın çıkıp yine dolasicam. Bakalım sancı olacak mı. Test edip onaylamak lazım :KK70:
dün epey yürüdüm. zorlandım ama o kadar da değil.
bugün sadece markete gidip geleyim dedim. 10 dk lık yolu yarım saatte zor aldım. artık yürüyemiyorum da.
bebiş sanki düşücek gibi kasıklarımdan.
geldiğimde 20 dk içinde 3 kez dalga geldi. belime bile - ilk kez - vurdu agrılar.
ümitlenmedim hiç .! zaten sonra geçti.
sanki herkesin dogurma yetisi var bi benim yok gibi geliyor. komik düşünceler içine girdim iyice !
:D

Bekleyeyim degil mi allaha emanet diyipp
elbbette canım bu ne acele. daha zamanın var.
bırak günün dolsun. bebişin belki daha hazır değil ? günü geçtikten sonra endişelenmeye başlarsın. daha erken bence..

Merhabalar kızlar ben aslında haziran annesiyim ama son günlerde sizi de takip etmeye başladım doğuranların gözü aydın bekleyenlere de hayırlı doğumlar dilerim inş hepimiz sağlıkla neşeyle kucaklar ve büyütürüz bebişlerimizi ;) benim 6.5 yaşında bir kızım var (doğal yolla olmuştu) bu ikinci kızım olacak (tüp bebiş) dr 4 hazirana 38+6ya sezeryan günü verdi tabi bi aksilik olmazsa yada bebeğim aceleci çıkmazsa ;) hakkımızda hayırlısı olsun inş

Telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamayacagim. Dün gece 23:55 te epidural sezaryenle Bebeğime kavustum şükür. Darısı bekleyenlerin başına.

Normal doğum diye gittim ama bebeğim kakasini yapmış acilmam 1 cm di başı yerlesmemisti doktor riske atıp bekleyemeyiz kakasini yutarsa kötü olur dedi sezaryen tek care dedi. Hayırlısı böyleymis.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
günün kaç gün geçti ki kakasını yutabilir dedi doktorun. merak ettim de..

Hayirli olsun canim gule gule biyut insallah

Merhabalar kızlar ben aslında haziran annesiyim ama son günlerde sizi de takip etmeye başladım doğuranların gözü aydın bekleyenlere de hayırlı doğumlar dilerim inş hepimiz sağlıkla neşeyle kucaklar ve büyütürüz bebişlerimizi :KK66: benim 6.5 yaşında bir kızım var (doğal yolla olmuştu) bu ikinci kızım olacak (tüp bebiş) dr 4 hazirana 38+6ya sezeryan günü verdi tabi bi aksilik olmazsa yada bebeğim aceleci çıkmazsa :KK66: hakkımızda hayırlısı olsun inş
hoşgeldin.
inşallah saglıkla alırısn 2. meleğini kucagına..

Allah bagislasin...ben de ibadet ile rahatlamayi dusunuyorum ve 21i berat kandili..o gece bol bol dua edip hayirlisini isteyecegim insallah...cok tesekkurler
Rabbim gönlünü ferahlatsın.
bu arada ben 8 sene bekledim çocuğum olsun diye. o yüzden ne sezaryen ne normal diye düşünmedim. yeter ki hayırla sağlıkla doğmaları için dua ettim.

Back
X