Merhaba kızlar iyi geceler herkese. 39+3de saat 22.40 civarinda oğlumu kucağıma aldım çok şükür :)
Sabah nişan gelmişti doktor kontrolünde doğum yavastan başlıyor dedi aksama tekrar çağırdı, 4 gibi gittiğimde açılma 2 cm olmuş doktor yatış verdi. Çok çok az eser miktarda suni sancı verildi ve benim sancilar kendiliğinden sıklaştı. 6~7 cm acilana kadar ciddi bi ağrı hissetmedim. Ve bebek hala yukarlarda kaburgami tekmeliyordu :) Sonrasi da yaklasik yarım saat sürdü ve normal doğum gerçekleşti. Sadece son aşamadaki yarim saat biraz zor gecti. Dogumda da saçı gorundukten sonra doktor azıcık bastırıp destek oldu o kadar. Birkaç yırtık ve birkaç kesi dışında çok şükür bir sıkıntım olmadı. Oğlum iyi 3290 gr doğdu boyunu sormamisim yarin eve gittiğimizde olcerim artık. En güzeli ikimiz de iyiyiz çok şükür, sağlığımız yerinde. Sarı bir sıvı da geldi göğüsten, ve daha kordon bile kesilmemisti sıvı geldiğinde. Şu an dikiş yerleri acıyor, ama melegim yanımda mışıl mışıl uyuyor, bu duygu paha bicilemez gercekten.
Bu arada burdaki destek hep aklimdaydi, herkese tekrar teşekkür ederim. Sancilar sirasinda aklima gelen herkese dua ettim, umarim işe yarar.
Hala bekleyenlerin inşallah benimki kadar kolay dogumlari olur kizlar. Beklemek zor evet doğum sancisinin son aşaması da kolay değil ama değiyor.