• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
amin canım allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. Gelmediği hergün biraz daha strese giriyorum. Herkes erkenden doğurur biz kaldık böyle:):)

Bu arada bebişlerinizin cinsiyeti ne kızlar. erkek cocuğu geç gelir diyorlar ama doğru galiba:)
Evet kiza da erken derler ama yok henuz..gerci daha 10 gun var ama :)) hayirli vakitte insallah

Bana yedi sekiz cmde verdiler birincisi olmadi zaten ikinciyi yaptilar oda olmadi ama o anda dayanamadım ki biliyordum anca dört beş cm de verilceni su an bana bel ve nacak ağrısı miras kaldı çünkü o sancilarda iki kişi tutmasına rağmen canm hareket ettim

Ya bildiğim kadarıyla o senin çok da kontrol edebileceğin birşey değil. Sancı vurduğunda istemsizce hareket ediyorsun. O da sinir zedelenmesine yol açıyor. Peki ne kadar oldu epidural alalı? İnşallah bacak ve bel ağrıların tamamiyle geçer. Doktor kalıcı bişi dememiştir değil mi??

:dua: canım sen kendini erkene endexleriğin için bu kadar sıkıntı oldu senin açından bence 39+lara ayarla kndini ondan öncesi zaten erken doğum oluyo akışına bırak tatlım bu dalgalanmalar normal sıkma canını emin ol orda kalmocak gelicek bebğin
Ve doğumhanede bu dediğimi unutma allahım keşke evde olsaydım diyeceksin tabi kısa bi süreliğine doğunca dünyalar senin
Herşeyy cok güzel olucak biraz daha bekle annesi o geleceği rabbim kollarına yollıycağı zamanı çok iyi biliyo
Kolay doğumun olsun inşşlh bi nefeste tek ıkınmada çıkar :dua:
Birazda psikolojik bence mirandacim olcak allahın izniyle az biraz daha sabir:KK51:
Alla alla psikolojik diyorsunuz yani öyle mi?? Yani doğum başlayip duracak hali yok. Muhakkak yalanci sanciydi da, dün akşam canım çıktı yaaa. Kaç saat ağrım oldu. Bir de boncuk boncuk ter döktüm. Umarım bir kerelige mahsus birşeydir bu. Dün akşam doguma kadar arada böyle sancilanirsam yandık ki ne yandık diye düşündüm durdum.

canım doktoru aradım, muayene yüzünden oldu normal doğumu hızlandırmak için dedi ama bugun 6. günü hala birşey yok pazartesi de 3 cm falandı açıklığım hala birşey yok. Sezeryan olayım da kurtulayım artık beklemekten diye psikoza girdim maalesef. Ne kadar zor birşeymiş böyle beklemek.
Bende doktorla konustum, dinlen sancin 10dak 1 olunca gel dedi. Hafif belim agriyo bemim de , hayirlisi bi an once saglikla hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

Merhaba. 9 mayis sabahi yoğun bir kanamam oldu ve hastaneye muracat ettik hemen yatisimi 6.00 da yaptilar acilmam 2 cm di. Gece 22:00 a kadar suni sanci verdiler. Sonrasinda suyum geldi kanamam artti ama acilmam olmadi cok yoruldum soye bbana corba icirdiler. Arkasindan nst ye baglandim nst ye bagli ikeb 4_5 defa gelen sancilarda bebegimin kalp atımı anlik durdugu icin acelece sezeryana alindim. Ve ictigim o corba yüzünden spinal anestezi yapildi. 4050 gr bir oglum oldu dunya tatlisi onu gördüğüm ilk an nasil agladigimi tahmin edemeSiniz. Spinal anestezi uygulamasi cok acele yapildigi icin refleksle bacaklar sedyeden düştü. Bütün bunlara ragmen oglumu kucagima almanin mutluluğu ile ertesi gun evin yolunu tuttuk. Iste sonrasi ayni gun gecesine soddetli bas agrisi ile iki hastane gezdikten sonra dogum yaptiginiz hastaneye diye yolladilar beni acilde takilan serum ve agri kesici ile o gece evime döndüm. Sabahinda beynim patlayack gibiydi yataktan kafami kaldiramadim. Ve ambulansla 16/9 tansiyon ile hastaneye sevk edildim. Ve hala hastanedeyim. Mr lar tomografiler derken spinal anestezinin uygulamasindan kaynakli beynimde hasar meydana gelmis. Bos kacagi dediler kan yamasi yapildi ama hasari takip icin eve gonderilmoyorum. Gozlerimde kayma sol kulagimda isitme kayb8 meydana geldi. Cocugumu kicagima alip bor defa emzirebildim. Kipirdamadan yatiyorum gogsumden alinan sutbilr biberon veriliyor. O kadar istiyorumki kucagima alsam koklasam sevsem dua edin olurmu. 16 sene sonra rabbim bana bor evlat kismet etti oju buyitmeyide nasip etsin.

Merhaba. 9 mayis sabahi yoğun bir kanamam oldu ve hastaneye muracat ettik hemen yatisimi 6.00 da yaptilar acilmam 2 cm di. Gece 22:00 a kadar suni sanci verdiler. Sonrasinda suyum geldi kanamam artti ama acilmam olmadi cok yoruldum soye bbana corba icirdiler. Arkasindan nst ye baglandim nst ye bagli ikeb 4_5 defa gelen sancilarda bebegimin kalp atımı anlik durdugu icin acelece sezeryana alindim. Ve ictigim o corba yüzünden spinal anestezi yapildi. 4050 gr bir oglum oldu dunya tatlisi onu gördüğüm ilk an nasil agladigimi tahmin edemeSiniz. Spinal anestezi uygulamasi cok acele yapildigi icin refleksle bacaklar sedyeden düştü. Bütün bunlara ragmen oglumu kucagima almanin mutluluğu ile ertesi gun evin yolunu tuttuk. Iste sonrasi ayni gun gecesine soddetli bas agrisi ile iki hastane gezdikten sonra dogum yaptiginiz hastaneye diye yolladilar beni acilde takilan serum ve agri kesici ile o gece evime döndüm. Sabahinda beynim patlayack gibiydi yataktan kafami kaldiramadim. Ve ambulansla 16/9 tansiyon ile hastaneye sevk edildim. Ve hala hastanedeyim. Mr lar tomografiler derken spinal anestezinin uygulamasindan kaynakli beynimde hasar meydana gelmis. Bos kacagi dediler kan yamasi yapildi ama hasari takip icin eve gonderilmoyorum. Gozlerimde kayma sol kulagimda isitme kayb8 meydana geldi. Cocugumu kicagima alip bor defa emzirebildim. Kipirdamadan yatiyorum gogsumden alinan sutbilr biberon veriliyor. O kadar istiyorumki kucagima alsam koklasam sevsem dua edin olurmu. 16 sene sonra rabbim bana bor evlat kismet etti oju buyitmeyide nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun allah seni evladına bağışlamış. Çok zor bir durum moralini yüksek tutmaya çalış sağlıklı bir evlat nasipolmuş sana. Geçer bu günler de inşallah. Hep bu doktor hataları yüzünden olan oluyor zaten ama bunu bilemezdin.
İnşallah tez vakitte iyileşip evladını kucağına alırsın canım

Allah yardımcın olsun inşallah canım. içini ferah tut daha önce de böyle durumlar yaşayan tanıdıklarım oldu. Allah ın izniyle iyiyleşirsin. Bebeğin seni daha ne uykusuz bırakacak yoracak o günleri göreceksin . Şimdi bolca dinlen, o günlere hazırlan.

O Ookatan

Yeni
Allah yardımcın olsun inşallah canım. içini ferah tut daha önce de böyle durumlar yaşayan tanıdıklarım oldu. Allah ın izniyle iyiyleşirsin. Bebeğin seni daha ne uykusuz bırakacak yoracak o günleri göreceksin . Şimdi bolca dinlen, o günlere hazırlan.

Ay çok geçmiş olsun! İnşallah en kısa zamanda iyileşir, evine bebeğine kavuşursun.

Ay benim ki ne kadar oldu onu bile bilmiyom. En son 36 da ultrasona girdim doguma kadar 3.5 olur dedi. Ama ultrasonlarda yanılma payı çok bence.
Benim doktorum senın yanılma payı üste çıkar aşağı inmez dedi Nasıl cıkar bu bebiş bılmıyorum Can'ım keşke yarın doğum yapsak:) dedim ki hiç belirtim yok doktorda gerek yok bi anda sancın baslar ve doğuma gelırsın dedi haydi inşallah dedim dilerim ki doğar yarın tüm bekleyen bebişleri hayırlısıyla ;)

Benim doktorum senın yanılma payı üste çıkar aşağı inmez dedi Nasıl cıkar bu bebiş bılmıyorum Can'ım keşke yarın doğum yapsak:) dedim ki hiç belirtim yok doktorda gerek yok bi anda sancın baslar ve doğuma gelırsın dedi haydi inşallah dedim dilerim ki doğar yarın tüm bekleyen bebişleri hayırlısıyla :KK66:
Hadi inşallah. Yarın doğum yaptık diye haber versek ne güzel olur.
Ama benim kendimden yana pek umudum yok. Dr daha yukarda dedi bana dün.

Merhaba kızlar iyi geceler herkese. 39+3de saat 22.40 civarinda oğlumu kucağıma aldım çok şükür :)
Sabah nişan gelmişti doktor kontrolünde doğum yavastan başlıyor dedi aksama tekrar çağırdı, 4 gibi gittiğimde açılma 2 cm olmuş doktor yatış verdi. Çok çok az eser miktarda suni sancı verildi ve benim sancilar kendiliğinden sıklaştı. 6~7 cm acilana kadar ciddi bi ağrı hissetmedim. Ve bebek hala yukarlarda kaburgami tekmeliyordu :) Sonrasi da yaklasik yarım saat sürdü ve normal doğum gerçekleşti. Sadece son aşamadaki yarim saat biraz zor gecti. Dogumda da saçı gorundukten sonra doktor azıcık bastırıp destek oldu o kadar. Birkaç yırtık ve birkaç kesi dışında çok şükür bir sıkıntım olmadı. Oğlum iyi 3290 gr doğdu boyunu sormamisim yarin eve gittiğimizde olcerim artık. En güzeli ikimiz de iyiyiz çok şükür, sağlığımız yerinde. Sarı bir sıvı da geldi göğüsten, ve daha kordon bile kesilmemisti sıvı geldiğinde. Şu an dikiş yerleri acıyor, ama melegim yanımda mışıl mışıl uyuyor, bu duygu paha bicilemez gercekten.
Bu arada burdaki destek hep aklimdaydi, herkese tekrar teşekkür ederim. Sancilar sirasinda aklima gelen herkese dua ettim, umarim işe yarar.
Hala bekleyenlerin inşallah benimki kadar kolay dogumlari olur kizlar. Beklemek zor evet doğum sancisinin son aşaması da kolay değil ama değiyor. :KK66:
Canım gözün aydın kavusmussun oğluşuna Allah bundan sonra o minik elleri hep tutmayı kokusunu doya doya icine cekmeyi nasip etsin:KK200: gerçekten dünyanın en güzel duygusuymus annelik:anne:. Ömrü bahtı güzel olsun inşallah :dua:

Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438

Kızlar merhaba, dün gece 21.30 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım .
Sabah 11 de nişanım gelmişti , gün boyu yavaş yavaş kasık Ağrı'larım oldu, akşam üstüne doğru sıklığı arttı ama şiddeti azdı. 17.30 da hastaneye gittik, nst de hiç sancı çıkmadı, ama Dr kontrolünde açılmam 5 cm olmuş dediler ve yatış verildi. Saat 19.00 gibi sancılar iyice sıklaştı ama çok şükür dayanılmaz değildi , açılmam 7-8 cm ye ulaşmıştı. Doktorum suyumu patlattı, sonrasında iyice sıklaştı sancılar ve 9.15 gibi doğum koltuğuna aldılar , 9.30 da kızımı kucağıma aldım. Çok şükür güzel bi doğumdu ve sabah ya taburcu oldum, Allah doğum yapmayan arkadaşlara kolaylıklar versin

Alla alla psikolojik diyorsunuz yani öyle mi?? Yani doğum başlayip duracak hali yok. Muhakkak yalanci sanciydi da, dün akşam canım çıktı yaaa. Kaç saat ağrım oldu. Bir de boncuk boncuk ter döktüm. Umarım bir kerelige mahsus birşeydir bu. Dün akşam doguma kadar arada böyle sancilanirsam yandık ki ne yandık diye düşündüm durdum.
Kız Mirandam aynı şeyleri yasamisiz ben de dün aynen öyleydim ağladım ettim. Ve düşündüm ki bi 2 hafta böyle gecrse ben napar im die. Bugün hiç öyle ağrılarım yok. Ben dünden önceki gün çok yormustüm kendimi piknik falan. . Acaba ondan mı dedim artik

Back
X