2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay masallahhh ne kadar kolay bi dogum olmuş aynı şekilde evladinida büyütmek böyle kolay ve sıkıntısız olsun allah sizi ona onu size bağışlasın cumlemizin ins

B beratmeral canım rahim boyunu olctinuccxx doktorum bana öyle söylediğinin aksamı doğum yaptım ben bebek çok aşağıda demişti. İstirahat et istersen biraz doktorun sana herhangi bir uyarıda bulunmadimi

Kizlar benim epiduralim 6-7 cm de yapildi biraz gec oldu sadece yarim saat rahatladim acilmam tamdi sonrasında ikinmalara gecince epiduralin etkisi kalmadi :)

4 cm olayi anneyi daha cok rahatlatmak icin sanci cekmesin diye yoksa her an yapilabiliyo

Evet akinti gibi uzayan kanli sivi geldi sabah, doktora haber vermedim. Cuma sabah gel demişti. Sen ne yaptim gelince , doktora gittin mi canim

Senin günün mü gelmişti yoksa erken mi doğurdun benim daha 15 haftalık ki bu kadar erken aşağıda olur mu anlamadım oğlumda da riskliydi hamileliğin çok şükür sağlıklı doğdu ama 3 hafta erken ve çok zayıf doğmuştu bu da öle olursa vay halime.. Dinlenmem qerektiğini kendimi yormamam gerektiğini söledi yatıcakmışım cnm..

Bana yedi sekiz cmde verdiler birincisi olmadi zaten ikinciyi yaptilar oda olmadi ama o anda dayanamadım ki biliyordum anca dört beş cm de verilceni su an bana bel ve nacak ağrısı miras kaldı çünkü o sancilarda iki kişi tutmasına rağmen canm hareket ettim

Birazda psikolojik bence mirandacim olcak allahın izniyle az biraz daha sabir

Birazda psikolojik bence mirandacim olcak allahın izniyle az biraz daha sabir

amin canım allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. Gelmediği hergün biraz daha strese giriyorum. Herkes erkenden doğurur biz kaldık böyle:):)

Bu arada bebişlerinizin cinsiyeti ne kızlar. erkek cocuğu geç gelir diyorlar ama doğru galiba:)

Yamuk prensesss esimle aynı masada oturup yemek yemek bile çok büyük lüks bizim için ben ne zaman sofraya otursam bizimki başlat ağlamaya:))
:)bizim içinde ben bazen on dakka falan görüyorum ki adamın ruh sağlığı için bence o bile fazla çünkü sac baş tip tam bir cadi ben hamilelikte meğer çok bakimliymisimya bu halime oranla onu farkettim

Evet akinti gibi uzayan kanli sivi geldi sabah, doktora haber vermedim. Cuma sabah gel demişti. Sen ne yaptim gelince , doktora gittin mi canim

canım doktoru aradım, muayene yüzünden oldu normal doğumu hızlandırmak için dedi ama bugun 6. günü hala birşey yok pazartesi de 3 cm falandı açıklığım hala birşey yok. Sezeryan olayım da kurtulayım artık beklemekten diye psikoza girdim maalesef. Ne kadar zor birşeymiş böyle beklemek.

B beratmeral canım bende rahim boyu kısaydı 21.haftafan 38. Haftaya kadar yatak istirahindeydom. Ama son kontrolde doktor bebek çok aşağıda her an gelebilir dedi akşamında 38. Haftada doğum yaptım

Doğru canım ben 40+3 te aldım oğlumu kucağıma :)

Hemserim sen bir karadeniz kizisin ne demek korku :)saka bi yana allah yardimcin olsun ins amin
Sanirim dogum olunca karadenizli olmak da ise yaramiyo sadece benmiyim boyle yoksa burdaki herkes aynimisir bu gece uyuyamadim bile korku bir yana heycan panik ne olcak ne bitcek dusunmekten alikoyamiyorum kendimi benim panik atagimda var bu arada

Ben ilk doğumu 41+6da yaptım kızdı ikinci 40+2de oldu erkek.. ne kadar erken olsun diye düşünürsen o kadar geç oluyor =) stres yapmamak lazım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…