şorr diye dökülen bir çay bardagı civarı su, o kadar. gerisi gelmedi. ama sızıyor yine de. aşağısı zaman zaman ıslanıyor.
doktorum suyuna baktı, hiç riskli bi durum yok suyu var. hareketleri de var. beklicez dedi.
inşallah canım.
her gidişte alttan muayene. kurcalan kurcalan açılma yok. canım sıkılıyor.
hiç sorma. canım bişi yapmakta istemiyor. ne yaparsak yapalım onlar gelmiceklerse bi anlamı yok diyorum.
susuz değiliz ki canım. kontrolde suyuma baktı. acil gittiğimde de o doktor bana çok suyun var bile dedi. bu doktorum buna güldü. çok su değil az su riskli dedi. kendi doktorum 50 küsü yaşında. bana daha çok güven veriyor.
öteki doktora kalsam bebegimi zorla kesip almıştı benden cumartesi günü belki de..
hiç sorma miranda. ablam da geldi yanıma doguruyorum diye. ortalığı velveleye verdim. canım çok sıkıldı.

kv de gelişini erteledi. o zamana kadar gelirse de gelir artık napalım. yalnız olma diyor ablam. ben hastanede yalnız olmaktan korkmuyorum. eşim olsun yeter yanımda.
canım iki ayrı ultrason 3700 üstü deyince ben de ister istemez ikna oluyorum.
sezeryan için bahane görmüyor bunu doktorum. çatın iyi dogurursun diyor.
ama ben yine de korkuyorum. bazen acaba sezeryan mı olsam diye düşündürmeye başladı ki ben kafaya normali takmıştım baştan beri .. bilemedim