2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bugun guzel haberlerini bekliyoruz cnm

Bugun 5 haftalık hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gördük. Allahın izniyle 2 hafta sonra kalp atışlarını duyariz dedi doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben de dun keseyi gordum tam 5+0 bana da 2 hafta dedi ınsallah görürüz duyarız canım senin kesen kac mm di peki

Selam kızlar cumartesi beta hcg yaptırdım 2024 çıktı bığün tekrar yaptırdım 2900 yükselmiş sizce normalmi. Kafam çok karışık aynı durumda olan arkadaşlar varsa yorum yazabilirlermi

Merhaba canım
2 günde 2 katı yükselir di
Allaha sukur gecti canim bir daha olmadi hatta hayal gordugumu dusunmeye basladim:)) persembe randevum var gidince yine danisirim

iyi haberlerini bekliyorum canım :) ben de 19 eylül de kalp atışı ve tahliller için gidicem kısmetse ama çok sabırsızlanıyorum :))

Ben de dun keseyi gordum tam 5+0 bana da 2 hafta dedi ınsallah görürüz duyarız canım senin kesen kac mm di peki

Onu söylemedi benim de hiç aklıma gelmedi sormak. Kilonu tansiyonunu ölçtür çıkınca dedi onu bile unuttum :)
Allah hepimize sağlık versin

Merhaba canım
2 günde 2 katı yükselir di

iyi haberlerini bekliyorum canım :) ben de 19 eylül de kalp atışı ve tahliller için gidicem kısmetse ama çok sabırsızlanıyorum :))

Inam hepimiz ayniyiz. Ins her sey yolunda gider hepimiz için:))

ya kızlar rahmimin alt tarafı sağ tarafı bir saattir sızlıyo ara ara ağrı gryo
Dün doktora gittim. Bende de ağrılar oluyor. Bazen bir saat sol kasığım ağrıyor, o geçince sağ kasığım ağrıyor, sonra belim vs Doktor normal olduğunu söyledi.
Herhangi bir aksilik durumunda çok şiddetli ağrı olur dedi.

İçimizi ferah tutmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok. Allah bize sabırlı olmayı öğretiyor

Senden bir umut bir seyler ogrenmeye calisiyordum. Sonra senim hamile oldugnu öğrendim. Dahada bir umut ektim. Derken bende hamile kalmisim:)) ins saglikla aliriz kucagimiza canim:)
inşallah canımm. çok sevindim. hem hamileliğine hem sana umut olmama. geç döllenme olduğu için benim bebek de 5 haftalık. yakın zamanlarda doğuracağız :)

inşallah canımm. çok sevindim. hem hamileliğine hem sana umut olmama. geç döllenme olduğu için benim bebek de 5 haftalık. yakın zamanlarda doğuracağız :)
Takvimi duzelt o zaman canim:) benimde su an 5 haftalik. Bu hafta keseyi gormeye gidicez bizde ins sorun cikmaz. Sen gördün mu canim

Kızlar ben dün gördüm. Allah size de nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
İki hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor allah izin verirse.
Keseyi ekranda gördüğüm andan beri gözümde hep o görüntü var. Eşiminde benimde gözlerimiz doldu.
Ultrason görüntüsünü nazar değmesin diye sakladım şimdilik kimse görmesin.

Canım ne yaptın doktora gittin mı ben bugun gittim doktora kese mı gördük Allah'a şükür tam 5+0 haftalık
canım cuma gıdecegım keseyı gormek için. aslında bugun cağırmıştı ama eşim geç gıdelım kesın gorelım dedı beklıyorum halen :) satın neydı senin doktor keseye gore soyluyor demı kaç hafta oldugunu. bazen hiç belırtım olmuyorr hamıle oldugumu unutuyorum :) bu sabah 5 6 kez öğüdüm şuan ıyıyım.

Canım benim sat 26 Temmuz ona göre 6+1 im suan ama gec yumurtalama oldu bende 32 günde bir adet Olduğum ıcın o yüzden ultrasona göre 5+1 im 2 hafta sonra tekrar bebek ıcın çağırdı senin sat kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…