• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayirli olsun kizlar :) kske sabah kan verirken barkodun ornek nosunu alsaydim simdi netten bakardim cok merak ediyorum sonucu :/

Kızlar ıyı aksamlar. Sızdede adet olacakmış gıbı adet sancıları varmı

Merhaba sanırım sen gebesin. Benim de iki gündür yumurtladığım taraf, sol tarafımda sadece adet sancısı benzeri bir ağrım var, aynı ağrı belimde de var aynı regldeki gibi.

Senin bu belirtin günün geçmeden de var mıydı sormak istedim.

Merhaba sanırım sen gebesin. Benim de iki gündür yumurtladığım taraf, sol tarafımda sadece adet sancısı benzeri bir ağrım var, aynı ağrı belimde de var aynı regldeki gibi.

Senin bu belirtin günün geçmeden de var mıydı sormak istedim.
Yok ben henuz gebe degılım canım. Cumaya kadar bellı olur vaarsa eger. İnşallah vardı heyecanla beklıyorum bende
index.php

Meraba arkadaşlar bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ☺☺ 4 yaşında bir tane paşam var inşallah minigimi de sağlıklı bi şekilde kucagima alırım henüz doktora gitmedim bir hafta daha geçsin de ozaman gideyim diyorum bakalım kısmet son adet tarihim 31 temmuz muhtemel doğum 6 Mayıs
tarihlerimiz aynı :KK35:

Özelden mi yaptırdın cnm özelde laboratuvar 24 saat açık telefonla ara söylerler sonucu

Eğer aynı hastanede başka muayene olduysan ve eski barkodlardan varsa yanında onlar da işini görür.
aile hekimliginde yaptirdim kizlar laboratuarin internet sitesine mesaj attim telefonda ogrenebilir miyim diye guvenlik sebebiyle telefonda soylemiyorlarmis eski sonuclara baktim orda da ornek no yazmiyo mecburen yarin ogleden sonra gidip doktordan alicam stresten yuzum gozum sivilce doldu elim ayagim kasinmaya basladi yarin olsaydi bi hayirlisiyla

ya kızlar rahmimin alt tarafı sağ tarafı bir saattir sızlıyo ara ara ağrı gryo

Back