- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Canım ne yaptın doktora gittin mı ben bugun gittim doktora kese mı gördük Allah'a şükür tam 5+0 haftalıkcanm aşılama olduysan ve erken yaptıysan oyuzden senı yanılttmıştır. 12. gune kadar beklenılmesı gerektıgını bılıyorum
Oluyor canım arada vuruyor ama geçiyor.. Çok şiddetli olmadığı sürece sorun yokmuşKızlar ıyı aksamlar. Sızdede adet olacakmış gıbı adet sancıları varmı
Evet oluyor hatta suan bile varKızlar ıyı aksamlar. Sızdede adet olacakmış gıbı adet sancıları varmı
Bende hamleysem eger burdada beraber olacagız canım. Bakalım ne olacak.Evet oluyor hatta suan bile var
Bende bu hafta alırım inşallah guzel haberımı. Heyecanla beklıyorum bakalım.Oluyor canım arada vuruyor ama geçiyor.. Çok şiddetli olmadığı sürece sorun yokmuş
Kızlar ıyı aksamlar. Sızdede adet olacakmış gıbı adet sancıları varmı
Özelden mi yaptırdın cnm özelde laboratuvar 24 saat açık telefonla ara söylerler sonucuHayirli olsun kizlar :) kske sabah kan verirken barkodun ornek nosunu alsaydim simdi netten bakardim cok merak ediyorum sonucu :/
Eğer aynı hastanede başka muayene olduysan ve eski barkodlardan varsa yanında onlar da işini görür.Hayirli olsun kizlar :) kske sabah kan verirken barkodun ornek nosunu alsaydim simdi netten bakardim cok merak ediyorum sonucu :/
Yok ben henuz gebe degılım canım. Cumaya kadar bellı olur vaarsa eger. İnşallah vardı heyecanla beklıyorum bendeMerhaba sanırım sen gebesin. Benim de iki gündür yumurtladığım taraf, sol tarafımda sadece adet sancısı benzeri bir ağrım var, aynı ağrı belimde de var aynı regldeki gibi.
Senin bu belirtin günün geçmeden de var mıydı sormak istedim.
Canım son adet tarihin ne.Evet benimde göründü bugün minicik minnos :)) tek moralim bozan sağda sıvı birikmesi var dedi doktor kimsenin de başına gelmemiş heralde hiç konu açılmamış burada cuma tekrar çağırdı
tarihlerimiz aynıMeraba arkadaşlar bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ☺☺ 4 yaşında bir tane paşam var inşallah minigimi de sağlıklı bi şekilde kucagima alırım henüz doktora gitmedim bir hafta daha geçsin de ozaman gideyim diyorum bakalım kısmet son adet tarihim 31 temmuz muhtemel doğum 6 Mayıs
Özelden mi yaptırdın cnm özelde laboratuvar 24 saat açık telefonla ara söylerler sonucu
aile hekimliginde yaptirdim kizlar laboratuarin internet sitesine mesaj attim telefonda ogrenebilir miyim diye guvenlik sebebiyle telefonda soylemiyorlarmis eski sonuclara baktim orda da ornek no yazmiyo mecburen yarin ogleden sonra gidip doktordan alicam stresten yuzum gozum sivilce doldu elim ayagim kasinmaya basladi yarin olsaydi bi hayirlisiylaEğer aynı hastanede başka muayene olduysan ve eski barkodlardan varsa yanında onlar da işini görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?