- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 45
- Konu Sahibi CadiKazani
merhaba, benim iki gündür bayağı bulantım var. sabahları ve gün içinde devam edyor. ayrıca belim bayağı tutulmuş gibi ağrıyor. sizlerde belirtiler başladı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim midem bulanır gibi oluyo ama kusturmuyo ama evet belim felaket durumda bir de kasık ağrım oluyor arada sen de var mı arada adet olacak gibi agrıyormerhaba, benim iki gündür bayağı bulantım var. sabahları ve gün içinde devam edyor. ayrıca belim bayağı tutulmuş gibi ağrıyor. sizlerde belirtiler başladı mı?
evet canım ara ara adet ağrısı gibi kasık ağrım oluyor. ama şükür lekelenme falan olmadı henüz. 12. haftayı biran önce atlatsak ta yerleşse bebeişlerimiz.Benim midem bulanır gibi oluyo ama kusturmuyo ama evet belim felaket durumda bir de kasık ağrım oluyor arada sen de var mı arada adet olacak gibi agrıyor
Benımde Allah'a şükür lekelenmem yok aynı seyı düşünüyorum ben de bı 12.bhafta gelsekevet canım ara ara adet ağrısı gibi kasık ağrım oluyor. ama şükür lekelenme falan olmadı henüz. 12. haftayı biran önce atlatsak ta yerleşse bebeişlerimiz.
Benim zaten planlıydı ama gebelik belirtisi olarak bel agrısı onemlı genelde oluyo cunku adetim geçmişti ilk defa geçtiği ıcın hamile olduğumu düşündüm belimde eklenince bir de kasık ağrım vardı ama o adette de oluyorKızlar gunaydın. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız vardı. Ne gıbı değişiklikler vardı vucudunuzda. Nasıl anladınız hamıle oldugunuzu
benim sat 30 temmuz 30 günde bi adet oluyorum canım. kalp sesını duyamaya çağırmıştır :)Canım benim sat 26 Temmuz ona göre 6+1 im suan ama gec yumurtalama oldu bende 32 günde bir adet Olduğum ıcın o yüzden ultrasona göre 5+1 im 2 hafta sonra tekrar bebek ıcın çağırdı senin sat kac
canm bende bu sabah baya öğüdüm. benım elle tutulur bı belırtım yok. bazen karnımda batmalar oluyor ama 1 dk bıle sürmüyor :)merhaba, benim iki gündür bayağı bulantım var. sabahları ve gün içinde devam edyor. ayrıca belim bayağı tutulmuş gibi ağrıyor. sizlerde belirtiler başladı mı?
Kızlar gunaydın. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız vardı. Ne gıbı değişiklikler vardı vucudunuzda. Nasıl anladınız hamıle oldugunuzu
Gözüm erkek kıyafetlerine takılıyor :)kızlar benım yuzumde sivilceler çıkıyor netten baktımda kız çocuguna gebe olanlarda sivilce çıkarmış :) ayyy içinde ne oldugunu hissedeniz var mı ? ben pek bişe hissedemiyorum sağlıklı olsunlar önce ama kız olup bana arkadaş olmasını çok ısterım :)
Aleyküm selam. Hoş geldin....
Benim 7 ağustostu. Evdeki testler bir hafta pozitif gösterince cuma yani regliye 3 gün varkem gittim kan verdim 220 çıktı. Sonra pazar kan verdim 513.9 çıktı. Doktor cuma gel dedi acaba gitsrm mi yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim.3 agustostu son adet tarihim gorunmez diye cok umutsuz gittim ama bekletmedi bizi kuzum gorundu :)) sizin ne zaman gittiniz mi doktora
ben hiçbir belirti yaşamadım. bize sürpriz oldu. hatta günümün geçtiğini ben değil eşim farketti.Kızlar gunaydın. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız vardı. Ne gıbı değişiklikler vardı vucudunuzda. Nasıl anladınız hamıle oldugunuzu
Cuma gunu git bence seninde gozukebilir kese hem bi problem var mi bakar iyi olur gitmekte zarar yok bence bende gidicem cuma sivi birikmesi var demisti ona bakacak insallah artma olmamistir azalmistir bitmistir hatta ofAleyküm selam. Hoş geldin....
Benim 7 ağustostu. Evdeki testler bir hafta pozitif gösterince cuma yani regliye 3 gün varkem gittim kan verdim 220 çıktı. Sonra pazar kan verdim 513.9 çıktı. Doktor cuma gel dedi acaba gitsrm mi yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim.
Allah o fasülye yi sana salim kavuştursun inşallah. Allahın izniyle inşallah birşey kalmamıştırCuma gunu git bence seninde gozukebilir kese hem bi problem var mi bakar iyi olur gitmekte zarar yok bence bende gidicem cuma sivi birikmesi var demisti ona bakacak insallah artma olmamistir azalmistir bitmistir hatta of
Amin cnm insallah cumlemizi insallahAllah o fasülye yi sana salim kavuştursun inşallah. Allahın izniyle inşallah birşey kalmamıştır
Ne guzel hayırlı olsun. Insan rahat oluyor enaxından. Çunku her seferınde hamılemıyım degılmıyım dye beklemek cok sıkıntı verıyor ınsana. Ister ıstemez psıkoljım bozuluyorben hiçbir belirti yaşamadım. bize sürpriz oldu. hatta günümün geçtiğini ben değil eşim farketti.