• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhaba, benim iki gündür bayağı bulantım var. sabahları ve gün içinde devam edyor. ayrıca belim bayağı tutulmuş gibi ağrıyor. sizlerde belirtiler başladı mı?

merhaba, benim iki gündür bayağı bulantım var. sabahları ve gün içinde devam edyor. ayrıca belim bayağı tutulmuş gibi ağrıyor. sizlerde belirtiler başladı mı?
Benim midem bulanır gibi oluyo ama kusturmuyo ama evet belim felaket durumda bir de kasık ağrım oluyor arada sen de var mı arada adet olacak gibi agrıyor

Benim midem bulanır gibi oluyo ama kusturmuyo ama evet belim felaket durumda bir de kasık ağrım oluyor arada sen de var mı arada adet olacak gibi agrıyor
evet canım ara ara adet ağrısı gibi kasık ağrım oluyor. ama şükür lekelenme falan olmadı henüz. 12. haftayı biran önce atlatsak ta yerleşse bebeişlerimiz.:KK49:

Kızlar gunaydın. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız vardı. Ne gıbı değişiklikler vardı vucudunuzda. Nasıl anladınız hamıle oldugunuzu

Kızlar gunaydın. Gebe oldugunuzu ögrenmeden önce ne gıbı belırtılerınız vardı. Ne gıbı değişiklikler vardı vucudunuzda. Nasıl anladınız hamıle oldugunuzu
Benim zaten planlıydı ama gebelik belirtisi olarak bel agrısı onemlı genelde oluyo cunku adetim geçmişti ilk defa geçtiği ıcın hamile olduğumu düşündüm belimde eklenince bir de kasık ağrım vardı ama o adette de oluyor

Canım benim sat 26 Temmuz ona göre 6+1 im suan ama gec yumurtalama oldu bende 32 günde bir adet Olduğum ıcın o yüzden ultrasona göre 5+1 im 2 hafta sonra tekrar bebek ıcın çağırdı senin sat kac
benim sat 30 temmuz 30 günde bi adet oluyorum canım. kalp sesını duyamaya çağırmıştır :)

canm bende bu sabah baya öğüdüm. benım elle tutulur bı belırtım yok. bazen karnımda batmalar oluyor ama 1 dk bıle sürmüyor :)

kızlar benım yuzumde sivilceler çıkıyor netten baktımda kız çocuguna gebe olanlarda sivilce çıkarmış :) ayyy içinde ne oldugunu hissedeniz var mı ? ben pek bişe hissedemiyorum sağlıklı olsunlar önce ama kız olup bana arkadaş olmasını çok ısterım :)

bende adet olacakmışım gibi belirtiler vardı. Kasıklarımda ağrı, gögüslerimde şişkinlik. Adet dönemimden farklı olarak gögüs uçlarım çok hassaslaştı. Adet olacağım gün bir iki damla kan geldi sonra kesildi. Bir türlü adet olamıyorum filan diye düşündüm. Adetim 4-5 gün geciktikten sonra hassas bir gebelik testi aldım, pozitif çıkınca kan testi yaptırdım.
Henüz midem bulanmıyor, başım dönmüyor. Doktor bunlar genelde 6. haftadan sonra başlayabilir ama hiç olmayabilir de dedi.

kızlar benım yuzumde sivilceler çıkıyor netten baktımda kız çocuguna gebe olanlarda sivilce çıkarmış :) ayyy içinde ne oldugunu hissedeniz var mı ? ben pek bişe hissedemiyorum sağlıklı olsunlar önce ama kız olup bana arkadaş olmasını çok ısterım :)
Gözüm erkek kıyafetlerine takılıyor :)

Aleyküm selam. Hoş geldin....
3 agustostu son adet tarihim gorunmez diye cok umutsuz gittim ama bekletmedi bizi kuzum gorundu :)) sizin ne zaman gittiniz mi doktora
Benim 7 ağustostu. Evdeki testler bir hafta pozitif gösterince cuma yani regliye 3 gün varkem gittim kan verdim 220 çıktı. Sonra pazar kan verdim 513.9 çıktı. Doktor cuma gel dedi acaba gitsrm mi yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim.

ben hiçbir belirti yaşamadım. bize sürpriz oldu. hatta günümün geçtiğini ben değil eşim farketti.o_O

Aleyküm selam. Hoş geldin....

Benim 7 ağustostu. Evdeki testler bir hafta pozitif gösterince cuma yani regliye 3 gün varkem gittim kan verdim 220 çıktı. Sonra pazar kan verdim 513.9 çıktı. Doktor cuma gel dedi acaba gitsrm mi yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim.
Cuma gunu git bence seninde gozukebilir kese hem bi problem var mi bakar iyi olur gitmekte zarar yok bence bende gidicem cuma sivi birikmesi var demisti ona bakacak insallah artma olmamistir azalmistir bitmistir hatta of :(

Cuma gunu git bence seninde gozukebilir kese hem bi problem var mi bakar iyi olur gitmekte zarar yok bence bende gidicem cuma sivi birikmesi var demisti ona bakacak insallah artma olmamistir azalmistir bitmistir hatta of :KK43:
Allah o fasülye yi sana salim kavuştursun inşallah. Allahın izniyle inşallah birşey kalmamıştır

Sagol canim insallah guzel haberler veririm dunden beri cok heyecanliyim aslinda ikinciyi dusunmuyoduk ama bu ay o kadar umutlandim ki sanirim bu ay olmasa da obur aylarda artik ikinci cocugu korunmadan dusunebiliriz hayirlisi bakalim

Selam kızlar
Bugün doktor randevumuz vardı.. Dün testlerimi de yaptırıp bu gün öyle gittim.. Şu an 6+3 üz betamız 15000 bu yüksekliğe anlam veremiyorum ama hersey normal dedi.. Minicik bir kalbi var yanıp sönen sesini dinletmedi :KK57::KK57:
Sanırım doktor değiştiricem pek ilgili gibime gelmedi özel olduğu halde.. Ama küçük sıpam iyi elhamdülillah ya planım 4 aydan sonra gitmek bakalım :KK46::anneadayı::KK200::KK68:

ben hiçbir belirti yaşamadım. bize sürpriz oldu. hatta günümün geçtiğini ben değil eşim farketti.o_O
Ne guzel hayırlı olsun. Insan rahat oluyor enaxından. Çunku her seferınde hamılemıyım degılmıyım dye beklemek cok sıkıntı verıyor ınsana. Ister ıstemez psıkoljım bozuluyor

Kızlar kesemizi gördük çok minicik.. Doktor 5 haftalık diyemeyiz daha dedi ama sata göre benim 5+1 olmam gerekiyor Tekrardan beta hcg istedi yükselmiş mi diye bakalım dedi. Çarşamba günü 591,70 di inşAllah yükselmiştir şimdi sonucu bekliyorum

Back