- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
3 agustostu son adet tarihim gorunmez diye cok umutsuz gittim ama bekletmedi bizi kuzum gorundu :)) sizin ne zaman gittiniz mi doktoraCanım son adet tarihin ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 agustostu son adet tarihim gorunmez diye cok umutsuz gittim ama bekletmedi bizi kuzum gorundu :)) sizin ne zaman gittiniz mi doktoraCanım son adet tarihin ne.
Bugun guzel haberlerini bekliyoruz cnmaile hekimliginde yaptirdim kizlar laboratuarin internet sitesine mesaj attim telefonda ogrenebilir miyim diye guvenlik sebebiyle telefonda soylemiyorlarmis eski sonuclara baktim orda da ornek no yazmiyo mecburen yarin ogleden sonra gidip doktordan alicam stresten yuzum gozum sivilce doldu elim ayagim kasinmaya basladi yarin olsaydi bi hayirlisiyla
Ben de dun keseyi gordum tam 5+0 bana da 2 hafta dedi ınsallah görürüz duyarız canım senin kesen kac mm di pekiBugun 5 haftalık hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gördük. Allahın izniyle 2 hafta sonra kalp atışlarını duyariz dedi doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Selam kızlar cumartesi beta hcg yaptırdım 2024 çıktı bığün tekrar yaptırdım 2900 yükselmiş sizce normalmi. Kafam çok karışık aynı durumda olan arkadaşlar varsa yorum yazabilirlermi
Allaha sukur gecti canim bir daha olmadi hatta hayal gordugumu dusunmeye basladim:)) persembe randevum var gidince yine danisirim
Ben de dun keseyi gordum tam 5+0 bana da 2 hafta dedi ınsallah görürüz duyarız canım senin kesen kac mm di peki
E kesenin cıktısını da vermedi ben aldım orda yazar canımOnu söylemedi benim de hiç aklıma gelmedi sormak. Kilonu tansiyonunu ölçtür çıkınca dedi onu bile unuttum :)
Allah hepimize sağlık versin
Merhaba canım
2 günde 2 katı yükselir di
iyi haberlerini bekliyorum canım :) ben de 19 eylül de kalp atışı ve tahliller için gidicem kısmetse ama çok sabırsızlanıyorum :))
aaa evet onu aldım da evde bıraktım :) Hatta çekmecelerin içine sakladım gelenler görmesin nazar değmesin diye. Akşam gidince ilk işim bakmak olacak :)E kesenin cıktısını da vermedi ben aldım orda yazar canım
Bana gun icinde cok oluyor canim ole ama benim karnimin altinda oluyorya kızlar rahmimin alt tarafı sağ tarafı bir saattir sızlıyo ara ara ağrı gryo
Dün doktora gittim. Bende de ağrılar oluyor. Bazen bir saat sol kasığım ağrıyor, o geçince sağ kasığım ağrıyor, sonra belim vs Doktor normal olduğunu söyledi.ya kızlar rahmimin alt tarafı sağ tarafı bir saattir sızlıyo ara ara ağrı gryo
Gunaydingünaydın herkese...
inşallah canımm. çok sevindim. hem hamileliğine hem sana umut olmama. geç döllenme olduğu için benim bebek de 5 haftalık. yakın zamanlarda doğuracağız :)Senden bir umut bir seyler ogrenmeye calisiyordum. Sonra senim hamile oldugnu öğrendim. Dahada bir umut ektim. Derken bende hamile kalmisim:)) ins saglikla aliriz kucagimiza canim:)
Takvimi duzelt o zaman canim:) benimde su an 5 haftalik. Bu hafta keseyi gormeye gidicez bizde ins sorun cikmaz. Sen gördün mu caniminşallah canımm. çok sevindim. hem hamileliğine hem sana umut olmama. geç döllenme olduğu için benim bebek de 5 haftalık. yakın zamanlarda doğuracağız :)
Günaydınn guzel haberler bekliyoruzGünaydın kızlar Bizde birazdan görmeye gidicez kesemizi, çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle dönerim
canım cuma gıdecegım keseyı gormek için. aslında bugun cağırmıştı ama eşim geç gıdelım kesın gorelım dedı beklıyorum halen :) satın neydı senin doktor keseye gore soyluyor demı kaç hafta oldugunu. bazen hiç belırtım olmuyorr hamıle oldugumu unutuyorum :) bu sabah 5 6 kez öğüdüm şuan ıyıyım.Canım ne yaptın doktora gittin mı ben bugun gittim doktora kese mı gördük Allah'a şükür tam 5+0 haftalık
canım cuma gıdecegım keseyı gormek için. aslında bugun cağırmıştı ama eşim geç gıdelım kesın gorelım dedı beklıyorum halen :) satın neydı senin doktor keseye gore soyluyor demı kaç hafta oldugunu. bazen hiç belırtım olmuyorr hamıle oldugumu unutuyorum :) bu sabah 5 6 kez öğüdüm şuan ıyıyım.