• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba kizlar ben dayanamadim bugune randevu aldim gidicem dr a hem hcg artislarima baksin bakalim normal mi dicek 13 45 de randevum zannetmiyorum kese filan gorulmesini ama belki vajinalde cikar mi ki bilmem son adet tarihim 3 agustos
Benimde 3 ağustos du gorundu cnm

Merhabalar Bende çarşamba günü öğrendim adetim bir gün geçmişti kan testim 591.70 çıktı. Yarın doktora gidicem inşallah kesesini görebilirim Sizde de oldu mu bir korku bir garip hisler Sürekli dua ediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh

ınşl :) bize haber et :) sat neydı.

:):) keseyi gördük kızlar ama kese içinde kan pıhtıları varmış doktor düşük tehlikesi var dedi. 10 gündür hem bel hemde kasık agrım oluyordu. sevimdim ama birazda üzüldüm. benim sat 01. agustos 5 haftalık hamilelik gösterdi ultrason. haftaya kontrol için gidicem. insaallah bu bebegimi saglıkla kucagıma alırım.

Merhaba arkadaşlar bende bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim keseler bugün göründü haftaya cumada kalp atışı için gideceğim inşallah
hayırlısıyla bebişlerini kucagımada almayı nasip etsin rabbim. çpk sevindim senin adına bende ikiz olmasını çok istiyordum ama bi tanecik göründü kesemiz :) bunada şükür..

düşük yaptım canım çarşamba günü. nasip değilmiş başka aya artık
Canım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorum

Evet canim. En son doktor 6 ay daha devam demisti. Gecen ay ben hsg cektirdim. Esimede evicap ve keciboynuzu özü kullandirdim. Muhtemelen bunlarinda etkisi vardir:KK66:))
Çooook sevindim canım. Benim doğum sata göre nisan ama geç döllenme olmuş.ben de mayıs annesiyim canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsib.

Çooook sevindim canım. Benim doğum sata göre nisan ama geç döllenme olmuş.ben de mayıs annesiyim canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsib.
Senden bir umut bir seyler ogrenmeye calisiyordum. Sonra senim hamile oldugnu öğrendim. Dahada bir umut ektim. Derken bende hamile kalmisim:)) ins saglikla aliriz kucagimiza canim:)

ınşl :) bize haber et :) sat neydı.

:):) keseyi gördük kızlar ama kese içinde kan pıhtıları varmış doktor düşük tehlikesi var dedi. 10 gündür hem bel hemde kasık agrım oluyordu. sevimdim ama birazda üzüldüm. benim sat 01. agustos 5 haftalık hamilelik gösterdi ultrason. haftaya kontrol için gidicem. insaallah bu bebegimi saglıkla kucagıma
Benim sat 3 Ağustos canım bugün 5+0 oluyor ama bakalım dr ne diyecek:110: Sende bol bol dinlen canım kasık ağrısı şiddetli olmasa da bende de var malesef.. İnşallah hepsi gelip geçecek bebeklerimiz kucaklarımızda olacak:nazar:

Beta hcg testinde yazıyor seviye 2397 çıktı onun ilerisinde kac haftaya uyumlu oldugunu gösteren biyer var altında erkek yazıyo ne demek anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 52
Back