- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
hayırlı olsun:) doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Kan değeriniz ne çıktı acaba?Selamlar bende mayis annesi olucam insallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun:) doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Kan değeriniz ne çıktı acaba?Selamlar bende mayis annesi olucam insallah....
hangi testin anlayamadım?Bide o testin altında erkek yazıyor ya o ne demek yaaa
Kan testi yapmadi doktorum ultrasyondan bakti kese gorduk.almanyada yasıyorum Burda biraz farkli sanirimhayırlı olsun:) doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Kan değeriniz ne çıktı acaba?
Benimde 3 ağustos du gorundu cnmMerhaba kizlar ben dayanamadim bugune randevu aldim gidicem dr a hem hcg artislarima baksin bakalim normal mi dicek 13 45 de randevum zannetmiyorum kese filan gorulmesini ama belki vajinalde cikar mi ki bilmem son adet tarihim 3 agustos
ben bugun gittim 5. hafta keseyi gördü :)Ya hanimlar keseyi kacinca haftada görüyoruz acaba
ben bugun gittim 5. hafta keseyi gördü :)
muhtemelen görür canım... bnim ksede cok küçük ama doktorlar görüyor. benim ilk hamileliğimde daha erken gitmiştim o zamanda görülmüşştü. hayırlı haberlerini verirsin insaallah..Doktor randevum persembe günü. 4+5 olucak o gün. Gorunur mu acaba:))
hayırlısıyla bebişlerini kucagımada almayı nasip etsin rabbim. çpk sevindim senin adına bende ikiz olmasını çok istiyordum ama bi tanecik göründü kesemiz :) bunada şükür..Merhaba arkadaşlar bende bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim keseler bugün göründü haftaya cumada kalp atışı için gideceğim inşallah
Ins canim cok heycanliyim simdiden:)muhtemelen görür canım... bnim ksede cok küçük ama doktorlar görüyor. benim ilk hamileliğimde daha erken gitmiştim o zamanda görülmüşştü. hayırlı haberlerini verirsin insaallah..
Evet benimde göründü bugün minicik minnos :)) tek moralim bozan sağda sıvı birikmesi var dedi doktor kimsenin de başına gelmemiş heralde hiç konu açılmamış burada cuma tekrar çağırdıBenimde 3 ağustos du gorundu cnm
Canım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorumdüşük yaptım canım çarşamba günü. nasip değilmiş başka aya artık
Çooook sevindim canım. Benim doğum sata göre nisan ama geç döllenme olmuş.ben de mayıs annesiyim canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsib.Evet canim. En son doktor 6 ay daha devam demisti. Gecen ay ben hsg cektirdim. Esimede evicap ve keciboynuzu özü kullandirdim. Muhtemelen bunlarinda etkisi vardir))
Senden bir umut bir seyler ogrenmeye calisiyordum. Sonra senim hamile oldugnu öğrendim. Dahada bir umut ektim. Derken bende hamile kalmisim:)) ins saglikla aliriz kucagimiza canim:)Çooook sevindim canım. Benim doğum sata göre nisan ama geç döllenme olmuş.ben de mayıs annesiyim canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsib.
Benim sat 3 Ağustos canım bugün 5+0 oluyor ama bakalım dr ne diyecek Sende bol bol dinlen canım kasık ağrısı şiddetli olmasa da bende de var malesef.. İnşallah hepsi gelip geçecek bebeklerimiz kucaklarımızda olacakınşl :) bize haber et :) sat neydı.
:):) keseyi gördük kızlar ama kese içinde kan pıhtıları varmış doktor düşük tehlikesi var dedi. 10 gündür hem bel hemde kasık agrım oluyordu. sevimdim ama birazda üzüldüm. benim sat 01. agustos 5 haftalık hamilelik gösterdi ultrason. haftaya kontrol için gidicem. insaallah bu bebegimi saglıkla kucagıma
hangi testin anlayamadım?
Beta hcg testinde yazıyor seviye 2397 çıktı onun ilerisinde kac haftaya uyumlu oldugunu gösteren biyer var altında erkek yazıyo ne demek anlamadım