- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
Amin inşallah kaç gün geçti adetin senin?Selam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı hepimiz için:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kaç gün geçti adetin senin?Selam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı hepimiz için:)
2 gün geçti canım idrar da çıktı kanda da beta 121 olmuş.Amin inşallah kaç gün geçti adetin senin?
Hayırlı olsun canım. Ne gıbı belırtılerın vardı pekiSelam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı hepimiz için:)
Maşallah canım minicik bir bebiş daha Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Her anı başka bir heyecan2 gün geçti canım idrar da çıktı kanda da beta 121 olmuş.
yanlış anlamadıysam bir daha 4. aydan sonra doktora giderim mi demek istedin? 11-14. haftalar arasında 2li test var.Selam kızlar
Bugün doktor randevumuz vardı.. Dün testlerimi de yaptırıp bu gün öyle gittim.. Şu an 6+3 üz betamız 15000 bu yüksekliğe anlam veremiyorum ama hersey normal dedi.. Minicik bir kalbi var yanıp sönen sesini dinletmedi
Sanırım doktor değiştiricem pek ilgili gibime gelmedi özel olduğu halde.. Ama küçük sıpam iyi elhamdülillah ya planım 4 aydan sonra gitmek bakalım
Bebegimi gordun keseyi mi?3 agustostu son adet tarihim gorunmez diye cok umutsuz gittim ama bekletmedi bizi kuzum gorundu :)) sizin ne zaman gittiniz mi doktora
bende korkuyorum hapşurunca :)Kızlar bende bulantı henüz başlamadı ama mide yanması ve karın ağrısı devam ediyor. Mayıs ayında düşük yaptığım için çok pimpirikliyim her şeyi inceliyorum hapsurunca bile korkuyorum ☺
Nasıl ölçtüler progesteron degerını hıc duymadım canım anlatasan bende yarın doktoruma soyluyryımkızlar doktor progesteron değerinizi de ölçtü mü? Benimkine düşük dedi progestan diye bir ilaç verdi. Bebeğin daha iyi tutunması içinmiş.
kanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parçaCanım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorum
kanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parçaCanım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorum
canım bu donemde hamılerlerde burun tıkanıklıgı olabılıyormuş. bendede aynısı var. arada hapüuruyorumda. ınşalh hasta degılsındırkızlar ban sanırım üşüttüm burnum tıkandı sürekli hapşuruyorum off
En çok korktuğum şeydi