• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar doktor progesteron değerinizi de ölçtü mü? Benimkine düşük dedi progestan diye bir ilaç verdi. Bebeğin daha iyi tutunması içinmiş.

Selam kızlar
Bugün doktor randevumuz vardı.. Dün testlerimi de yaptırıp bu gün öyle gittim.. Şu an 6+3 üz betamız 15000 bu yüksekliğe anlam veremiyorum ama hersey normal dedi.. Minicik bir kalbi var yanıp sönen sesini dinletmedi :KK57::KK57:
Sanırım doktor değiştiricem pek ilgili gibime gelmedi özel olduğu halde.. Ama küçük sıpam iyi elhamdülillah ya planım 4 aydan sonra gitmek bakalım :KK46::anneadayı::KK200::KK68:
yanlış anlamadıysam bir daha 4. aydan sonra doktora giderim mi demek istedin? 11-14. haftalar arasında 2li test var.

Kizlar kan sonucumu aldim 0.100 cikti hamile degilmisim zaten dusunmuyorduk ama idrar testi yuzunden heyecanlanip umitlenmistim :) adetime 4gun var daha kirmizilari bekliycem size guzel bi 9 ay diliyorum eger ki planli bir sekilde bebek duaunursek insallah o zaman mayis annesi olmayi isterm opuyorum hepinizi :KK25:

Kızlar bende bulantı henüz başlamadı ama mide yanması ve karın ağrısı devam ediyor. Mayıs ayında düşük yaptığım için çok pimpirikliyim her şeyi inceliyorum hapsurunca bile korkuyorum ☺

Kızlar bende bulantı henüz başlamadı ama mide yanması ve karın ağrısı devam ediyor. Mayıs ayında düşük yaptığım için çok pimpirikliyim her şeyi inceliyorum hapsurunca bile korkuyorum ☺
bende korkuyorum hapşurunca :)

kızlar selam nasipse bende mayıs annesi olucam hcg pozitif çıktı :anneadayı::KK46:
yarın gidip kanda baktırcam 4+4 te kese görülme ihtimali var mı ?

Kızlar beta hcg 2844 çıktı çarşamba günü 591.70 di büyüme yavaş olmamış mı dr 5000 lerde olması gerekiyor demişti:KK43:

kızlar ban sanırım üşüttüm burnum tıkandı sürekli hapşuruyorum off
En çok korktuğum şeydi:(

Canım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorum
kanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parça

Canım kusura bakma bilmiyordum. Hayırlısı buymuş. Peki düşük yaptığını nasıl anladn benim de düşük tehlikem var da ya düşer de anlamazsam diye korkuyorum
kanamam vardı kanama başladıktan 4 gün sonra parça geldi. öyle olunca doktora gittim baktı düşmüş dedi. Parmak gibi ciğere benzeyen bir parça

kızlar ban sanırım üşüttüm burnum tıkandı sürekli hapşuruyorum off
En çok korktuğum şeydi:KK43:
canım bu donemde hamılerlerde burun tıkanıklıgı olabılıyormuş. bendede aynısı var. arada hapüuruyorumda. ınşalh hasta degılsındır

Mrb kızlar bende mayısta kısmetse anne olacğm sat 5 agst du dün doktora gittim hemen herşey normal mi die çok şütür kan testi 1337.8 çıktı kesemizide 4.6 mm olarak gördk çok şükür:KK54:

Bu arada dün sata göre 4+5 günlük olması gerekiyordU ama ultrson 4+2 gün olarak eksk gösterdi bişi anlamadım:63:

Back