- 5 Aralık 2014
- 133
- 88
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
05 eylüldü cnmBat ne zamandi senin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
05 eylüldü cnmBat ne zamandi senin canim
bende i hafta kala silik cizgi gordum dun bir daha yaptim bisey cikmadi sabah gidip kan verdim sonuclar yarin cikacak bakalim adetime daha 5 gun varBende dun test yaptm adetime 4 gun varken ikinci cizgi cikti ancak bugun sabah yaptm hic bisi cikmadi hamilemeyim yoksa testler mi yanlis anlayamdim
ilk haftalar bel ve kask agrilari kanama olmadigi surece cok normal gobekte siskinlik ve gazdan cikiyor hemen ilk hamileligimden tecrubelerimle :)Cok sık belim agriyor. Her an adet olacakmisim gibi bir agri. Bir de gobegim cikti biraz, 5 haftalik halbuki.
hayirli olsun tebrik ederim :)Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım.
cuma kan verdim 220 çıktı bugün tekrar yaptırdım 513,9 çıktı. adet tarihim yarın. inşallah bi aksilik yaşamayız. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
05 eylüldü cnm
mrb cnm cok erken ogrenmıssın ben daha bugun test yaptım tahmını dogum tarıhlerımız aynı dr gıttınmı ben yarın kan vermeye gıdıcemOncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))
mrb cnm cok erken ogrenmıssın ben daha bugun test yaptım tahmını dogum tarıhlerımız aynı dr gıttınmı ben yarın kan vermeye gıdıcem
ayyy maşallah ne güzel... benim sat 31temmyz... gitsem görür müyüm acaba keseyi.. uff h.sonuna kdr bekliim bariMerhaba arkadaşlar bende bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim keseler bugün göründü haftaya cumada kalp atışı için gideceğim inşallah
düşük yaptım canım çarşamba günü. nasip değilmiş başka aya artıkAynı durumdayız canım. Son durumun ne nasılsın şimdi?
daha 5gun var cokmus insallah kanda cikar da bize umut olursunbende i hafta kala silik cizgi gordum dun bir daha yaptim bisey cikmadi sabah gidip kan verdim sonuclar yarin cikacak bakalim adetime daha 5 gun var
ilk haftalar bel ve kask agrilari kanama olmadigi surece cok normal gobekte siskinlik ve gazdan cikiyor hemen ilk hamileligimden tecrubelerimle :)
hayirli olsun tebrik ederim :)
Merhaba benim de sat 31 temmuzdu. Regl olmadığım için doktora gittim bugün ve keseyi gördük.ayyy maşallah ne güzel... benim sat 31temmyz... gitsem görür müyüm acaba keseyi.. uff h.sonuna kdr bekliim bari