• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım çok sewındım. 6 yıl uzun bı sure allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın :)[/QUOTE]
evet bır sefer dusuk yaptım 4 asılama oldum kronık hastalıgım oldugu ıcın dr ızın vermedı hastalıgımı önce tedavı edelı yatıssın ondan sonra dusunun dedı mecbur bekledık 2 yıl kadar dr bu ay ızın verdı cok sukur geldı bebegımız ıns saglıkla kucagıma almak nasıp olur

Bende dun test yaptm adetime 4 gun varken ikinci cizgi cikti ancak bugun sabah yaptm hic bisi cikmadi hamilemeyim yoksa testler mi yanlis anlayamdim
bende i hafta kala silik cizgi gordum dun bir daha yaptim bisey cikmadi sabah gidip kan verdim sonuclar yarin cikacak bakalim adetime daha 5 gun var

Cok sık belim agriyor. Her an adet olacakmisim gibi bir agri. Bir de gobegim cikti biraz, 5 haftalik halbuki.
ilk haftalar bel ve kask agrilari kanama olmadigi surece cok normal gobekte siskinlik ve gazdan cikiyor hemen ilk hamileligimden tecrubelerimle :)

Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım.
cuma kan verdim 220 çıktı bugün tekrar yaptırdım 513,9 çıktı. adet tarihim yarın. inşallah bi aksilik yaşamayız. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
hayirli olsun tebrik ederim :)

Oncelikle hosgeldin canim. Bende 10 agustosta rahim filmi cekildim. 31 agustosda hamile oldugumu ogrendim daha adet gunumde gelmemisti. Yani çıkabilir. Bizide haberdar et sonuctan:))
mrb cnm cok erken ogrenmıssın ben daha bugun test yaptım tahmını dogum tarıhlerımız aynı dr gıttınmı ben yarın kan vermeye gıdıcem

mrb cnm cok erken ogrenmıssın ben daha bugun test yaptım tahmını dogum tarıhlerımız aynı dr gıttınmı ben yarın kan vermeye gıdıcem

Evet erken oldu baya:)) gecen hafta carsamba gittim tekrar kan olcumu yapti 2 gunde 3 kat yukselmis iyi dedi. Bir ilac verdi bebegin gelisimi icin. Bu hafta tekrar çağırdı:)) seninde gozun aydin bu arafa canim

Merhaba arkadaşlar bende bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim keseler bugün göründü haftaya cumada kalp atışı için gideceğim inşallah
ayyy maşallah ne güzel... benim sat 31temmyz... gitsem görür müyüm acaba keseyi.. uff h.sonuna kdr bekliim bari :(

Selam kızlar cumartesi beta hcg yaptırdım 2024 çıktı bığün tekrar yaptırdım 2900 yükselmiş sizce normalmi. Kafam çok karışık aynı durumda olan arkadaşlar varsa yorum yazabilirlermi

Meraba arkadaşlar bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ☺☺ 4 yaşında bir tane paşam var inşallah minigimi de sağlıklı bi şekilde kucagima alırım henüz doktora gitmedim bir hafta daha geçsin de ozaman gideyim diyorum bakalım kısmet son adet tarihim 31 temmuz muhtemel doğum 6 Mayıs

bende i hafta kala silik cizgi gordum dun bir daha yaptim bisey cikmadi sabah gidip kan verdim sonuclar yarin cikacak bakalim adetime daha 5 gun var

ilk haftalar bel ve kask agrilari kanama olmadigi surece cok normal gobekte siskinlik ve gazdan cikiyor hemen ilk hamileligimden tecrubelerimle :)

hayirli olsun tebrik ederim :)
daha 5gun var cokmus insallah kanda cikar da bize umut olursun

Evet gittim ve kese gorundu :)) ancak sagda biraz sivi birikmesi var dedi cuma tekrar gel bakalim dedi cuma gunu gidecegim tekrar en ufak bi fikrimde yok simdi arastiricam yasasin kadinlar klubu :))

Back