2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim yazmıştım ben devlet hastanesinde cok sorun yaşadım diye kuzum ben komşulara bile sordum valla doktor bulmak için yakın etrafına sor çünkü doktor çok önemli
Devlete gitmekden bende vazgectim en son ozele gittim. Aslinda kadin iyi ama hastanede dogum aninda bebek icin bir sorun olsa mudahele icin kuvez falan yok yogun bakim unitesi yok. O kafami kurcaliyor canim

Herkese merhabalar,
Rabbim hepimizin miniklerini korusun.Bugün bebeğimin kalp atışlarını görüp duydum.Doktorumuz herşey yolunda görünüyor dedi, inş hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.10 gün sonraya randevu verdi, kan tahlillerimi de o gün verecekmişim.

Her şey güzel olur inşallah hepimiz için, bunlar tatlı heyecanlar olsun, birkaç ay sonra hatırlar eğleniriz.
Canım sen de istanbuldasın sanırım
hangi hastaneye gidiyosun
doğum için düşündüğün bir yer var mı??

kızlar arefe günü kalp atışı için gittiğimde dr bebeğin 1 hafta geriden geldiğini, söylemişti..yolk ve kalp atışı vardı..yarın başka doktora randevu aldım dua edin lütfen bizim için..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Hayırlı olsun, ne güzel geldi bu pazartesi.Bugün haftan tam olarak kaçtı acaba?

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoş gelmişler öncelikle
1. Sayfada bilgilerimizin olduğu çizelgemiz mevcut. Siz de bilgilerinizi bana özelden ulaştırırsnız bende sizi eklerim.

6+5 dedi doktorum canım, son adet tarihim farklı geç döllenme olmuş.
Hımmmmm benim de geç döllenme, gerçi benim reglim zaten 33-34 günde bir olduğu için bana göre geç değil. Gebbelik takvimimi de geç döllenmeyi hesaplayarak yaptım.
Kendi hesabıma göre perşembe 6+2 olduğumda doktora gideceğim, acaba cumartesiyi mi beklesem tereddütüne düştüm de soruyorum o yüzden herkese:)

Arkadaşlar benim sekiz haftam bitti ama her yorulduğum da kaşığımda Ağrı'm oluyor Ve çok korkuyorum aranızda böyle olan var mı

Ne desem bilemedim canım ben bi hafta önce gittiğimde sadece yolk kesesi vardı bebek gorunmuyordu.Bugün maşallah 0,714 cm olmuş bebiş kalp atışını hem gördük hem duyduk.

çok sağol canım yaa valla içim rahatladı
bende yükselip yükselmediğini kontrol edecek diye bekliyodum şaşırdım

Sukur keseyi gorduk 5 hafta 2 gunlukmusuz ama kotu bir durum oldu sol yunurtaligimda 8 cm kist olusmus patlayabilir iliski olmasin dedi patlarsa ameliyat olacakmisim allah korisun patlarsada ameliyatta olsan bebise zarar gelmezmis icim azda olsa rahatladi ama korkuyorm yinedr dua edin kizlar insallah kist geriler

inşallah kendiliğinden kaybolur ameliyata filan gerek kalmaz canım
benim arkadaşımın öyle oldu mesela hamileliğin ilk başlarından itibaren küçülüp sonra kayboldu
sen içini ferah tut inşallah bişey olmaz

Sagol canm insallah ya allah korusun arkadasinin kac cm di acaba ogrenme sansin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…