2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım kese göründükten sonra kesenin büyümesi takip ediliyor, beta hcg değeri olmadan da takip edilebiliyor yani, benim son değerim biraz gecikmeli çıktı, çıkmasa bile sorun değil bundan sonra beta hcg den değil kesenin gelişiminden takip edicez dedi doktor. o nedenle çok kafaya takma, kese göründükten sonra sorun olmaz inşallah.

merhabalar kızlar bende heyecan ve biraz da endişeyle yarınki dr randevusunu bekliyorum keseyi görmüştük yarında inşallah kalp atışını duyacağız bu arada bende pek bulantı falan yok ama kasıkta kramplarım ve kalçadan bacağa kadar yayılan ağrılarım oluyor sizlerde de yaşayan var mı yarın için biraz endişeliyim de sakinleşemiyorum

Doktorum 29-30u gibi kontrole gel dedi, ben garanti olsun diye bir iki gün geç gideyim diyordum ama galiba dayanamayıp erkenden gidicem, belki kalp atışını duyarım

Merhaba canım ben de kısmetse cumartesi günü gidicem kalp atışını duymaya ben de de bulantı çok şükür yok ama kasık ağrısı ve bacak ağrısı var

Al bi sayalık doktor daha Karından nasıl bakar 5 haftalık gebelikte vajinal ultrasonla bakılır ancak...Şaşırdım...

Merhaba
Bende bayramdan önce keseyim görmüştüm perşembe de inşallah kalp atışı için gideceğiz. Sende yarın inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını. Ben de bulantı var hafif ama ben iki haftadır bel ağrısı çekiyorum. Bugünde belimdeki ağrı bacagima vuruyor.beni de en çok zorlayan bu bel ağrısı oldu.insallah zamanla geçer.

• Kızlar doktordan geldim şimdi bebegimi gordum 6 hafta 6 günlükkmüs melegim çok şukur kalp atışlarını gordum maşallah bu arada bi şey sorucam bende bi kese daha gözüktü doktor ikiz var mi ailede diye sordu ama kesenin icinde şimdi bi şey goremedi bi dahaki hafta sıkışık gel bakalım dedi acaba ikiz mi çok merak ediyorum

Elhamdulillah kizlar kesemi gorduk.ustten baktik hemde ..kilolu oldugum icin genelde gozukmezdi hep alttan bakiliyordu.insaallah haftaya kalp atisina gidicez..5 haftalikmisim gec dollenme.insaallah kalp atisini duydummu aranizda dahada aktif olacagim simdilik takipteyim.Rabbim hepimize sag salim kavusmayi nasip Etsin insaallah.

Çok sevindim canim benim insallah kalp atışını da duyucaksin

Aaaa hadi bakalim bir daha ne zaman gidicen canim. Hayirli olsun:)

Aynen doğru diyorsun. Bi doktora daha gideyim ben en iyisi. Aslında özel ve iyi bir doktor du ama belli olmuyor işte.

Hayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, darısı başıma inşallah.

Başka bir topikteki arkadaşımızın da iki kesesi vardı, biri boş. O boş olan bir sonraki randevusunda yok olmuştu. Bazen oluyormuş öyle.

Amin canim bende duymadım da gordum gerçekten heyecan bitmiyo bi kese bi kalp atışı şimdi bu takıldı aklıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…