- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.781
hanımlar biraz önce muayene oldum kese beş haftalık kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gel dedi betahcgye bakmadı nedense
bide normalde rahim karın duvarına yakın olur seninki sırtına yakın dedi ultrason cihazıyla karnımı ezdi bakabilmek için kan filan almadı yani
merhabalar kızlar bende heyecan ve biraz da endişeyle yarınki dr randevusunu bekliyorum keseyi görmüştük yarında inşallah kalp atışını duyacağız bu arada bende pek bulantı falan yok ama kasıkta kramplarım ve kalçadan bacağa kadar yayılan ağrılarım oluyor sizlerde de yaşayan var mı yarın için biraz endişeliyim de sakinleşemiyorum
hanımlar biraz önce muayene oldum kese beş haftalık kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gel dedi betahcgye bakmadı nedense
bide normalde rahim karın duvarına yakın olur seninki sırtına yakın dedi ultrason cihazıyla karnımı ezdi bakabilmek için kan filan almadı yani
Al bi dayalık doktor daha Karından nasıl bakar 5 haftalık gebelikte vajinal ultrasonla bakılır ancak...Şaşırdım...
Benim bulantım var ciddi halsizim ama daha kusmadımGünaydın bayanlar mide bulantıları benimki gibi artan var mı acaba
Merhabamerhabalar kızlar bende heyecan ve biraz da endişeyle yarınki dr randevusunu bekliyorum keseyi görmüştük yarında inşallah kalp atışını duyacağız bu arada bende pek bulantı falan yok ama kasıkta kramplarım ve kalçadan bacağa kadar yayılan ağrılarım oluyor sizlerde de yaşayan var mı yarın için biraz endişeliyim de sakinleşemiyorum
Çok sevindim canim benim insallah kalp atışını da duyucaksinElhamdulillah kizlar kesemi gorduk.ustten baktik hemde ..kilolu oldugum icin genelde gozukmezdi hep alttan bakiliyordu.insaallah haftaya kalp atisina gidicez..5 haftalikmisim gec dollenme.insaallah kalp atisini duydummu aranizda dahada aktif olacagim simdilik takipteyim.Rabbim hepimize sag salim kavusmayi nasip Etsin insaallah.
Insaallah,Allah razi olsun canim.Rabbim kucagimizi bos birakmasinÇok sevindim canim benim insallah kalp atışını da duyucaksin
- Kızlar doktordan geldim şimdi bebegimi gordum 6 hafta 6 günlükkmüs melegim çok şukur kalp atışlarını gordum maşallah bu arada bi şey sorucam bende bi kese daha gözüktü doktor ikiz var mi ailede diye sordu ama kesenin icinde şimdi bi şey goremedi bi dahaki hafta sıkışık gel bakalım dedi acaba ikiz mi çok merak ediyorum
Canım devlette doktor bana kese boş dedi
Yıkıldim ağladım mahvoldum esim özele gidelim dedi öğleden sonra özele gittik...
Bırak kesenin boş olmasını kalp atışlarını bile duyduk...
Hemen moralini bozma devletteki doktor 5 dakika baktı göremedi özeldeki 10 sn de gördü...
Canini sıkma...haftaya kadar bekleme bence başka bir dr git önce...o da göremezse beklersin....
Çarşamba gidicem sonuclarimi almaya kontrole de 7 sinde gidicem çarşamba yeniden sorucam heyecanlandim bu sferki doktorum çok iyiAaaa hadi bakalimbir daha ne zaman gidicen canim. Hayirli olsun:)
Valla doktorunu bulduguna sevindim canim ben daha bulamadimÇarşamba gidicem sonuclarimi almaya kontrole de 7 sinde gidicem çarşamba yeniden sorucam heyecanlandim bu sferki doktorum çok iyi
Canim yazmıştım ben devlet hastanesinde cok sorun yaşadım diye kuzum ben komşulara bile sordum valla doktor bulmak için yakın etrafına sor çünkü doktor çok önemliValla doktorunu bulduguna sevindim canim ben daha bulamadim
- Kızlar doktordan geldim şimdi bebegimi gordum 6 hafta 6 günlükkmüs melegim çok şukur kalp atışlarını gordum maşallah bu arada bi şey sorucam bende bi kese daha gözüktü doktor ikiz var mi ailede diye sordu ama kesenin icinde şimdi bi şey goremedi bi dahaki hafta sıkışık gel bakalım dedi acaba ikiz mi çok merak ediyorum
Amin canim bende duymadım da gordum gerçekten heyecan bitmiyo bi kese bi kalp atışı şimdi bu takıldı aklıma daHayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, darısı başıma inşallah.
Başka bir topikteki arkadaşımızın da iki kesesi vardı, biri boş. O boş olan bir sonraki randevusunda yok olmuştu. Bazen oluyormuş öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?