2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
CÜMLEETEN TÜNAYDIN HAYIRLI HAFTALAR. GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN İNŞ..
BEN SÜREKLİ UYUYORUM :s BAYRAMDA UYUDUM SÜREKLİ :) HAFİF BULANTI OLUR GİBİ OLUYOR AMA ÖYLE ÖĞÜRME VS OLMADI HİÇ ALLAH A ŞÜKÜR..
AYNEN KALP ATIŞI DUYUYORUZ SONRA DA ACABA İYİMİ VS PİNPİRİKLERNİYORUZ.. BENDE BAYA YOL YAPTIM HAFTAYA FALAN Bİ GİTSEM DİYORUM :S ANNEMDE EŞİM DE KIZIYOR Bİ RAHAT OL ARTIK HAYIRLISIYLA BİŞİ OLMAZ DİYOR. BİLEMEDİM :s

yani söyle diyim baby arkadaşım 7+0 diyen bile olabilir çünkü bebeğin ilerleyen haftalarda döllenmes inet biliniyor.henüz hem fikir olmayabilirler.masallah bu arada kalp atısınıda duymuşsun.

CANIM CİHAZDAN CİHAZA FARK EDİYOR DİYORLAR. AMA BİRDE BEBEK GÖRÜNDÜĞÜNDEN İTİBAREN TAM HAFTASINI SÖYLEYEBİLİYOR DOKTORLAR BEN 6+4 DİYE GİİTİM BENİM DE 7+4 CIKTI İŞTE AYIN 21 İNDE

Canım bnim kese 12 mm iken benimde bişi görünmemişti 3 mm fazla sadece doktorum da bişi dememişti ama sonra tam 11 gün sonra gittiğimde bebişde kalp atışıda göründü. 25 mm sonrasında bebek görünür diye biliyorum. canını sıkma bana doktorum yolk sac vs falan da demedi hiç ve kesemde 12 mm iken sadece kese var içini ferah tut inş haftaya güzel haberler bizimle olur

yani söyle diyim baby arkadaşım 7+0 diyen bile olabilir çünkü bebeğin ilerleyen haftalarda döllenmes inet biliniyor.henüz hem fikir olmayabilirler.masallah bu arada kalp atısınıda duymuşsun.
Sagol canım insan tereddut ediyor ınsallah cıhazdandır gecen hafta duydum kalp atışlarını

CANIM CİHAZDAN CİHAZA FARK EDİYOR DİYORLAR. AMA BİRDE BEBEK GÖRÜNDÜĞÜNDEN İTİBAREN TAM HAFTASINI SÖYLEYEBİLİYOR DOKTORLAR BEN 6+4 DİYE GİİTİM BENİM DE 7+4 CIKTI İŞTE AYIN 21 İNDE
Canım benim gecen hafta bebek göründü özelde doktorum kalp atışlarınıda dinletti ama devletteki boyle edi iste zaten verdigi ultrason fotosuda özele göre cok Bulanık hıc net değildi umarım cihaz farkındandır

çok sağol cnm bnm içime su serptin. inş dediğin gibi olur. bekleyelim bakalım ..

hanımlar biraz önce muayene oldum kese beş haftalık kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gel dedi betahcgye bakmadı nedense
bide normalde rahim karın duvarına yakın olur seninki sırtına yakın dedi ultrason cihazıyla karnımı ezdi bakabilmek için kan filan almadı yani

BEN MANAVGATTAYIM BUR DA İLK HAMİLELİĞİMİ KONTROL EDEN DOKTORUMA DEVAM EDECEM MUAYENEHANESİ VAR DOĞUMA KADAR ANLAŞABİLİRSEK DOĞUMU ANLAŞMALI BİR HASTANE DE YAPICAM

akıntınız var mı sizinde benim bembeyaz bi akıntım oluyor arada önceki hamileliğimde epey kuruydum bu baya farklı

ha bu arada kızlar bizim listemiz falan yok mu konu sahibi yapsa tanışmaya başlasak yavaştan

akıntınız var mı sizinde benim bembeyaz bi akıntım oluyor arada önceki hamileliğimde epey kuruydum bu baya farklı

benimde baya oluyor günlük ped kullanmak iyi değil diye duydum kullanmıyorum da sürekli çamaşır değişimi yapıyorum artık:S akıntı da kötü koku yoksa sorun yok diyorlar

Kizlar benimle ayni olup migdesi bulanan varmi bende basladi tiksintiler bulantilar

Merhaba kızlar çok heyecanlıyım bu cumartesi kısmetse kalp atışını görmeye gideceğiz ve kaç haftalık olduğunu doktorumuzdan duyacağız.

Kızlar benim şöyle bi sorunum oldu geçen arefe teyzem börek yapmıştı yedim biraz fazla kaçırdım galiba sonra kafam uyuşmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 11/4 küçüğü düşmüştü sonra dinlendim geçti az önce iş yerinde yemek yedim yine galiba fazla kaçırdım yine kafam uyuşur gibi oldu dilim dudağım uyuştu eczaneye gittim yine 10/5 e düşmüş tansiyonum 10 dakika dinlenin geçer dedi dinlendim az şimdi iyiyim başına böyle bi yeş gelen varmı kötü bi şeymidir yarın kontrolüm doktoroda anlatıcam ama dayanamadım şimdi sizede danışım dedim ...

Canım devlette doktor bana kese boş dedi
Yıkılsın ağladım mahvoldum esim özele gidelim dedi öğleden sonra özele gittik...
Bırak kesenin boş olmasını kalp atışlarını bile duyduk....

Dayak yiyince doktora şiddet oluyor...bize yaşattıkları psikolojik şiddetin haddi hesabi yok...

Canim yaaa bende bulantı varsa kilo alinmaz sanıyordum bende de şişkinlik hali var hep
çok bulantım var ama açken daha kötü oluyor. bulantımı bastırsın diye devamlı bişeyler atıştırıyorum. bu gidişle 20 kilo alırım ben

Merhaba kızlar,zeynep ben ist'dan.. Bende yarın doktora gideceğim.. Henüz keseyi bile görmedim..
Çok heyecanlıyım, hamile kalma heyecanı derken, sonrasında kese görmeyi beklemek..
sonra kalp atışını duymak.. Hepsi nasip olur inşallah..

Canım devlette doktor bana kese boş dedi
Yıkıldim ağladım mahvoldum esim özele gidelim dedi öğleden sonra özele gittik...
Bırak kesenin boş olmasını kalp atışlarını bile duyduk...

Hemen moralini bozma devletteki doktor 5 dakika baktı göremedi özeldeki 10 sn de gördü...

Canini sıkma...haftaya kadar bekleme bence başka bir dr git önce...o da göremezse beklersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…