- 31 Ağustos 2015
- 147
- 91
- 13
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.761
yani söyle diyim baby arkadaşım 7+0 diyen bile olabilir çünkü bebeğin ilerleyen haftalarda döllenmes inet biliniyor.henüz hem fikir olmayabilirler.masallah bu arada kalp atısınıda duymuşsun.Kızlar sımdı hastaneden geliyorum özele geçtim artık ama testleri devlette yaptırıcam gıtmışken hadi ultrasonda bıda baksın dedım tam bir hafta once özelde doktorum 7+1 demıstı devlette bugun doktor 7+2 dedi sok oldum nasıl oluyor diyorum ben ozeldekının ne dediğini bilemem kalp atışları da var ben 7+2 ölçtüm dedi sinir oldum adama bu devlettekıler gercekten cahil insani sinir edip gonderıyolar cihazlamı alakalı bu durum boyle bırsey yasayan var mı
Kızlar sımdı hastaneden geliyorum özele geçtim artık ama testleri devlette yaptırıcam gıtmışken hadi ultrasonda bıda baksın dedım tam bir hafta once özelde doktorum 7+1 demıstı devlette bugun doktor 7+2 dedi sok oldum nasıl oluyor diyorum ben ozeldekının ne dediğini bilemem kalp atışları da var ben 7+2 ölçtüm dedi sinir oldum adama bu devlettekıler gercekten cahil insani sinir edip gonderıyolar cihazlamı alakalı bu durum boyle bırsey yasayan var mı
Kızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
Sagol canım insan tereddut ediyor ınsallah cıhazdandır gecen hafta duydum kalp atışlarınıyani söyle diyim baby arkadaşım 7+0 diyen bile olabilir çünkü bebeğin ilerleyen haftalarda döllenmes inet biliniyor.henüz hem fikir olmayabilirler.masallah bu arada kalp atısınıda duymuşsun.
Canım benim gecen hafta bebek göründü özelde doktorum kalp atışlarınıda dinletti ama devletteki boyle edi iste zaten verdigi ultrason fotosuda özele göre cok Bulanık hıc net değildi umarım cihaz farkındandırCANIM CİHAZDAN CİHAZA FARK EDİYOR DİYORLAR. AMA BİRDE BEBEK GÖRÜNDÜĞÜNDEN İTİBAREN TAM HAFTASINI SÖYLEYEBİLİYOR DOKTORLAR BEN 6+4 DİYE GİİTİM BENİM DE 7+4 CIKTI İŞTE AYIN 21 İNDE
Canım bnim kese 12 mm iken benimde bişi görünmemişti 3 mm fazla sadece doktorum da bişi dememişti ama sonra tam 11 gün sonra gittiğimde bebişde kalp atışıda göründü. 25 mm sonrasında bebek görünür diye biliyorum. canını sıkma bana doktorum yolk sac vs falan da demedi hiç ve kesemde 12 mm iken sadece kese var içini ferah tut inş haftaya güzel haberler bizimle olur
meraba canım sevindim evet nerdeyse tam 1 ay var aramızda sen hangi hastane doktora gidiyorsun nasıl memnunmusun ?Ben Anadolu hastanesi mine erdoğana gidiyorum .doktorumdan memnununum ancak hastane biraz fazla kalabalık gibi geldi daha odalarını ve genel olarak doğum paketini konuşmadım kafam karışık biraz memeoria hastane olarak iyi ancak tanıdık iyi bildiğim bir doktor yok kararsızım sizin bildiğiniz duyduğunuz doktor varmı Antalya da ?
akıntınız var mı sizinde benim bembeyaz bi akıntım oluyor arada önceki hamileliğimde epey kuruydum bu baya farklı
Canım devlette doktor bana kese boş dediKızlar sımdı hastaneden geliyorum özele geçtim artık ama testleri devlette yaptırıcam gıtmışken hadi ultrasonda bıda baksın dedım tam bir hafta once özelde doktorum 7+1 demıstı devlette bugun doktor 7+2 dedi sok oldum nasıl oluyor diyorum ben ozeldekının ne dediğini bilemem kalp atışları da var ben 7+2 ölçtüm dedi sinir oldum adama bu devlettekıler gercekten cahil insani sinir edip gonderıyolar cihazlamı alakalı bu durum boyle bırsey yasayan var mı
çok bulantım var ama açken daha kötü oluyor. bulantımı bastırsın diye devamlı bişeyler atıştırıyorum. bu gidişle 20 kilo alırım benCanim yaaa bende bulantı varsa kilo alinmaz sanıyordum bende de şişkinlik hali var hep
Kızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
Günaydın bayanlar mide bulantıları benimki gibi artan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?