2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyle deme benimde ilk gebeligimde bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu benide cok endiseleniyorum allahdan umut kesilmez bende en son doktora gittigim de 6 haftada bebek gelisecek dedi sonra kalp atimi olacak dedi sen moralini yuksek tut canim

Ben de cuma günü gidicem ancak kalp atışını duymaya. İkinci olmasına rağmen yine çok stres yapıyor insan

Valla kalp atışı olur mu bilmiyorum ama ben de perşembe gideceğim doktora. Hayırlı haberlerle dönmek dileğiyle.

Canım geç döllenme falan olabilir. 8-9 haftalık olsan tedirginlik verisi olabilir ama daha haftan da çok yok. Umutsuz olmamaya çalış lütfen.

merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım. geçen hafta cuma günü gitmiştim doktora 2030 olmuştu hcg değerim ve karından küçük bi kese görmüştük çok şükür. daha sonra bayram tatiline memlekete gittik cumartesi pazar ve pazartesi çok stresli üç gün geçirdim çok üzüldüm ağladım ve pazartesi günü kanamam oldu çok korktum acile gittik ve çok şükür sıkıntı olmadığını, boş gebelik olmadığını, bebeğin oluşacağı yerin belli olduğunu söyledi doktor (daha önce boş gebelik yaşamıştım haziranda) iğne yaptı progestan verdi dinlenmemi söyledi. bugün doktor kontrolüm vardı sata göre 22 mayıs bdt ydi kontrolde 5+5 çıktı tarihimiz 25 mayıs olarak değişti yani.

Merhaba arkadaşım. Geçen hafta 6+4 iken doktora gittim saçma sapan upuzun ince bir kese resmi verdi. İÇinde hiçbirşey yoktu. Kalp sesi yok kese normal dedi. Keseyi görünce şekilden dolayı canım sıkıldı. Ertesi gün ankara zekai Tahir e gittim. Normal bir kese içinde fındık gibi bişey vardı
Kalp sesi var dedi. Canlı bebek dedi.neden anlattım içini ferah tut diye. Başka bir doktora daha gözük diye.

Ben de en son 18 eylül'de muayene olmuştum Kalp atışını duydum ama doktor herhangi bir sayı söylememişti bana...

Şehir değiştirdiğim için ben bu hafta içi bir daha muayene gitmeyi düşünüyorum

hayırlı olsun canım bilmiyorum benim doktorum söyledi senin doğum ne zaman gözüküyor kısmetse

çok sağol canım..olmazsa bende yarın başka bir doktora daha görüneyim. inş hayırlı haberler duyarım..

Benimde 1 de randevum var kızlar insallah kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim çok heyecanliyim kızlar 7+2 deyim duyulur demi kizlar

hayırlı olsun canım ben varım antalya dan nerdeyse aramız da bir ay var
meraba canım sevindim evet nerdeyse tam 1 ay var aramızda sen hangi hastane doktora gidiyorsun nasıl memnunmusun ?Ben Anadolu hastanesi mine erdoğana gidiyorum .doktorumdan memnununum ancak hastane biraz fazla kalabalık gibi geldi daha odalarını ve genel olarak doğum paketini konuşmadım kafam karışık biraz memeoria hastane olarak iyi ancak tanıdık iyi bildiğim bir doktor yok kararsızım sizin bildiğiniz duyduğunuz doktor varmı Antalya da ?

Kızlar sımdı hastaneden geliyorum özele geçtim artık ama testleri devlette yaptırıcam gıtmışken hadi ultrasonda bıda baksın dedım tam bir hafta once özelde doktorum 7+1 demıstı devlette bugun doktor 7+2 dedi sok oldum nasıl oluyor diyorum ben ozeldekının ne dediğini bilemem kalp atışları da var ben 7+2 ölçtüm dedi sinir oldum adama bu devlettekıler gercekten cahil insani sinir edip gonderıyolar cihazlamı alakalı bu durum boyle bırsey yasayan var mı

Oyle deme benimde ilk gebeligimde bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu benide cok endiseleniyorum allahdan umut kesilmez bende en son doktora gittigim de 6 haftada bebek gelisecek dedi sonra kalp atimi olacak dedi sen moralini yuksek tut canim
canım sakın üzme kendini Allahtan da umudunu kesme.bi bekle.15 ml çok da büyümüş maşallah kese.olmadı başka bi dr görün.bende 2.bebeğimde 7 haftalık iken kalbi durmuştu.gelişimi durdu denmişti yani. bekle biraz sabırlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…