- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.741
Oyle deme benimde ilk gebeligimde bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu benide cok endiseleniyorum allahdan umut kesilmez bende en son doktora gittigim de 6 haftada bebek gelisecek dedi sonra kalp atimi olacak dedi sen moralini yuksek tut canimKızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
İnsallah haftaya yolk bebek kalp atisi hepsi gorulur canmHer ikiside bakıldı canım
Masallah canim darisi bizlere insallahkızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür haftası da artık tam yerindeymiş ikili teste kadar randevum yok bir sorun olmadıkça.. ama bulantılarım var 3 kilo vermişim hamile kaldığım günden beri =(
Ben de cuma günü gidicem ancak kalp atışını duymaya. İkinci olmasına rağmen yine çok stres yapıyor insan
Kızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
Hadi bakalım tatlım güzel haberlerini bekliyoruzOgle sonu canim randevum cok heyecanliyim ve korkuyorum insallah hersey yolundadir dua edin bana lutfen adim cansu
İnsallah canim hem heyecanliyim hem korkuyorumHadi bakalım tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim hic midem bulanmadi bu gebeligimde
benimde hiç yok cnm ilk hamileliğim hiç bir şey yok ne aşerme ne bulantı ne kokulara hassasiyet ağızda değişik bi tat oluyomuş o filen yok bi dünden beri göğüs uçlarım sızlamaya başladı o ... böyle devam eder umarım =)Benim hic midem bulanmadi bu gebeligimde
Merhaba arkadaşım. Geçen hafta 6+4 iken doktora gittim saçma sapan upuzun ince bir kese resmi verdi. İÇinde hiçbirşey yoktu. Kalp sesi yok kese normal dedi. Keseyi görünce şekilden dolayı canım sıkıldı. Ertesi gün ankara zekai Tahir e gittim. Normal bir kese içinde fındık gibi bişey vardıKızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
Canim yaaa bende bulantı varsa kilo alinmaz sanıyordum bende de şişkinlik hali var hepgünaydın, çook bulantım var. ayrıca öğleden sonraları şişkinlik gaz problemi yaşıyorum. ve maalesef 2 kilo almışım.
Duyulur ama Değişiklik gösterebilir kişiden kişiye sıkıntı yapmadan gidin bakalimGünaydın kızlar. Bugün 6+5 im. Şimdi doktora gidiyorum kalp atışı için inş duyulur
Ben de en son 18 eylül'de muayene olmuştum Kalp atışını duydum ama doktor herhangi bir sayı söylememişti bana...
Şehir değiştirdiğim için ben bu hafta içi bir daha muayene gitmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşım. Geçen hafta 6+4 iken doktora gittim saçma sapan upuzun ince bir kese resmi verdi. İÇinde hiçbirşey yoktu. Kalp sesi yok kese normal dedi. Keseyi görünce şekilden dolayı canım sıkıldı. Ertesi gün ankara zekai Tahir e gittim. Normal bir kese içinde fındık gibi bişey vardı
Kalp sesi var dedi. Canlı bebek dedi.neden anlattım içini ferah tut diye. Başka bir doktora daha gözük diye.
meraba canım sevindim evet nerdeyse tam 1 ay var aramızda sen hangi hastane doktora gidiyorsun nasıl memnunmusun ?Ben Anadolu hastanesi mine erdoğana gidiyorum .doktorumdan memnununum ancak hastane biraz fazla kalabalık gibi geldi daha odalarını ve genel olarak doğum paketini konuşmadım kafam karışık biraz memeoria hastane olarak iyi ancak tanıdık iyi bildiğim bir doktor yok kararsızım sizin bildiğiniz duyduğunuz doktor varmı Antalya da ?hayırlı olsun canım ben varım antalya dan nerdeyse aramız da bir ay var
canım sakın üzme kendini Allahtan da umudunu kesme.bi bekle.15 ml çok da büyümüş maşallah kese.olmadı başka bi dr görün.bende 2.bebeğimde 7 haftalık iken kalbi durmuştu.gelişimi durdu denmişti yani. bekle biraz sabırlı ol.Oyle deme benimde ilk gebeligimde bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu benide cok endiseleniyorum allahdan umut kesilmez bende en son doktora gittigim de 6 haftada bebek gelisecek dedi sonra kalp atimi olacak dedi sen moralini yuksek tut canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?