• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim sat 26 Temmuz.ben bu Salı gittim keseyi gördük.hatta hafifte olsa kalp atışını duyduk.doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını gümbür gümbür duymak istiyorum dedi ☺️
Ya bende kese görülmedi sat benim de 26 Temmuz ama ben gec adet olurum hep gec Döllenme yaşadım doktorda sanırım gec Döllenme dedi bende önümüzdeki Salı birdaha gideceğim umarım görürüm keseyi korkuyorumda kımyasalsa borsa diye ://

Pamukprncess Pamukprncess ben de 2 kere boş gebelik yaşadım, ikisi de kendiliğinde düştü. Bu 3. Gebeliğim, dün öğrendim. Değerim 48 çıktı, bat 5 eylül. Yarın kan testini tekrarlayacağım, eğer 2 kat artıysa ve progesteron değerimde düşüklük yoksa 10 gün sonra doktora gideceğim. Artık kadın doğum uzmanı kadar oldum, her testi biliyorum, allahım inşallah bu sefer yüzüme bakar
inş inş canım ikimizinde inş beni haberdar et.. ben ikinci kanı bugün vereceğim bende doktora 9 unda gideceğim ;)

Herkese selamlar baya canlanmis burasi ben girmeyeli cok guzell:) bende bat 2 eyluldu 1 eylulde kan testinde 64 cikti2 eylulde 136 ve dun yaptirdim 4 eylulde 406 cikti baslarda dr degerler cok dusuk dedi ama galiba toparladi kendini su anda cok mutluyum pazarteside dr randevum var insallah kese görünür:))
canım erken daha 5000 olunca doktora git bence ..

Hanımlar selam sanırım Mayıs annesi olucam adetim beş gün gecikti ama daha test yapmadim cevremdekiler bi beş gün daha bekle diyor net sonuç alırsın diyor sizce de beklemelimiyim

Merhaba arkadaşlar hepimize hayirli olsun. Bende mayis annesiyim :) 9 aydir bekliyordum sonunda geldi miniğim... Bugün 5+2 yim. Dun muayene oldum haftaya gel keseye bakalim dedi. Betamda güzel ilerlemiş maşallah.
Ne gibi değişiklikler var sizde ? Bel agrisi yasiyorum ben. Cabuk yoruluyorum ve karnim sanki usutmusum gibi garul gürül hep .. Sanki gaz sancisi var gibi
Hayırlı olsun canım sat kaçtı senin benımde daha kese yok ortalıkta :KK16: betalarını da yazsana kendimle kıyaslamış olurum bu arada bende de baya Sırt agrısı var gaz da arada oluyor bıde kasık ağrım var ben de adet Sancısı gıbı

kızlarrr hayırlısıyla bende mayıs annesi olucam hamile olduğumu dün sabah ögrendim

biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi :( Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum :(

biraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi :KK43: Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum :KK43:
canım içini ferah tut inşallah Rabbim yardımcın olur atlatırsın bu günlerini dikkat et kendine

Hayırlı olsun canım sat kaçtı senin benımde daha kese yok ortalıkta :KK16: betalarını da yazsana kendimle kıyaslamış olurum bu arada bende de baya Sırt agrısı var gaz da arada oluyor bıde kasık ağrım var ben de adet Sancısı gıbı
Sat 30 Temmuz canım. Beta 1 Eylül'de 480, 3 Eylül de 1015. Doktoran gittiğimde tam 5. Haftaya gırmıstık. Daha erken ultrasonda gözükmez ama gel yınede bakalım dedı. Rahîm duvarın kalınlaşmış dedi. Keşkeyi görmek için haftaya gel dedı. Perşembe gıdecegım :) benımde belım ağrıyor ara ara. Bıde karnım garıl gurul . Bulantım filan yok çok şükür :) senın sat ne

Back
X