- Konu Sahibi CadiKazani
İnşallah ama çok panik yaptımcanım içini ferah tut inşallah Rabbim yardımcın olur atlatırsın bu günlerini dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama çok panik yaptımcanım içini ferah tut inşallah Rabbim yardımcın olur atlatırsın bu günlerini dikkat et kendine
Benim De 31 Ağustos 427 2eylül de 798 4 Eylül'de 1500 benim gec döllenmem oldu değerlerim haftama göre düşük bu da beni strese soktu nedense aşağı yukarı aynı canım bizimSat 30 Temmuz canım. Beta 1 Eylül'de 480, 3 Eylül de 1015. Doktoran gittiğimde tam 5. Haftaya gırmıstık. Daha erken ultrasonda gözükmez ama gel yınede bakalım dedı. Rahîm duvarın kalınlaşmış dedi. Keşkeyi görmek için haftaya gel dedı. Perşembe gıdecegım :) benımde belım ağrıyor ara ara. Bıde karnım garıl gurul . Bulantım filan yok çok şükür :) senın sat ne
Kendine dikkat et canim gecer insallahİnşallah ama çok panik yaptım
Betalarin guzel bence canim. Doktorun dedigi gibi gec dollenmedir. Stres yapma sakin. Aklina kotu seyler getirme. Saliya az kalmis goursun Allhin izniyle. Bende bugun acile gidip tekrar olcturcem betayi. İki gun gecti bakalim nasil ilerlemis.[/QUOTE][Betalaricat, post: 42483255, member: 687264"]Benim De 31 Ağustos 427 2eylül de 798 4 Eylül'de 1500 benim gec döllenmem oldu değerlerim haftama göre düşük bu da beni strese soktu nedense aşağı yukarı aynı canım bizim
Evet canım bayan yükselmiş çoğul ikiz üçüz gebeliklere diyolar canım hayırlı olsuncanlar şu aralar çok yoğun geçiyo, gittik o gün acile beta baktı doktor , 434 çıktı, ertesi gün kadın doğuma gittim, üstüne görme yerleşme kanaması filandır telaş etme dedi
ayrıca pazartesi 86 çıkan değerim çarşamba 434 çıktı, doktor çok hızlı yükselmiş değerin çoğul gebelik bile olabilir dedi, çoğul gebelikte nasıl oluyo bileniniz var mı ? bu arada pazartesi keseyi görmeye gidicem , yine yazarım buraya tabikide...bat 30 ağustostu benim
31 ağustos beta 86, 2 eylül 434 , kızlar nasıl bubeta değerleri?
Çok gecmis olsunbiraz önce doktordan geldim kese göründü ama yanında kanama var dedi Progestan verdi bide rapor verdi yatıcaksın hep sadece tuvalete kalk dedi çok korkuyorum
Hayilrli olsun :)Merhaba kizlar
Bugün test yaptirdim. Kan değerim 759,05 cikti. Persembe doktor randevum var.
Tamam canım buraya da yaz sonucunu olur mu[/QUOTE]Betalarin guzel bence canim. Doktorun dedigi gibi gec dollenmedir. Stres yapma sakin. Aklina kotu seyler getirme. Saliya az kalmis goursun Allhin izniyle. Bende bugun acile gidip tekrar olcturcem betayi. İki gun gecti bakalim nasil ilerlemis.
Bence 4 hafTA olması normal. Çünkü adetin ilk günü değil yumurtlama günü hamile kaliyoruz. Ben 30 günde regl oluyorum yumurtlama gününde 16 gün sonra. SATA gore 5+4 bugün ama doktor keseyi görünce söyleyebiliriz kaç haftalık olduğunu dedi. Benimde seninki gibidir. Daha önceki dusuklerinin sebebi ne biliyormusun. Aman dikkat etİyigeceker kızlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 3 hafta önce hamile oldugumu ögrendim buğün dr gittim sat a göre 6 haftalık olmam grek ultrasyond 4 hafta çıkıyo bunu yaşayan arkadaşlar varmı sonucu nasıl oluyor bunun öncesinde 3 düşüğüm var beta hcg 2024 bu arada pazartesi tekrar yaptırcam
Kese 5+larda kalp atisi 7+larda goruluyo canim erken gitmene gerek yokGünaydın kızlar en erken ne zaman doktora gitmeliyim 4+larda bişey gözükmez dimi salı gidecektim ama bişey gözükmüyorsa bekleyeyim diyorum bu arada fcbk ta 2016 mayıs annelerine bekliyorum sizi
Canım ilgin için çok teşekkürler önceki düşüklerimin nedeni belli değildi çünki test yapıyordum tam dr gidecekken 1 hafta sonra kanamam geliyordu oyuzden bilemiyorduk busefer ögrendiğim anda gittim ve dr önlem amaçlı claxsan iğne progestan bebe aspirine başlattı kan testlerim normal çıktı hayırlısı bKalım yarınki kan sonucunda artış olur inşşalah allah herkeze kucagına almak nasip etsin insan ister istemez korkup endişeleniyo 2 hafta geri deyinceBence 4 hafTA olması normal. Çünkü adetin ilk günü değil yumurtlama günü hamile kaliyoruz. Ben 30 günde regl oluyorum yumurtlama gününde 16 gün sonra. SATA gore 5+4 bugün ama doktor keseyi görünce söyleyebiliriz kaç haftalık olduğunu dedi. Benimde seninki gibidir. Daha önceki dusuklerinin sebebi ne biliyormusun. Aman dikkat et