- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.141
çok geçmiş olsun, böyle haberk
çok geçmiş olsun canım, bu tür haberlere çok üzülüyorum ama herşeye rağmen Rabbim böyle uygun görmüş diyerek avunmak gerekir, Allah yardımcın olsun ve tez zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kıyamam canım çok geçmiş olsun.
sağolun kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için Rabbimin verdiğide aldığıda bir sınav inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik ve sağlıkllı bir bebiş nasip edercasun canim benim Rabbim yardimcin olsun kendini bırakma insallah çok iyi bi anne olucaksin ve hayırlı evlatlarin olacak dualarimdasin kendine dikkat et
Ahh Ahh ilk hamileler tadını çıkarsın gerçekten bende ilkinde bol bol uyur dinlenirdim tabi ikincide öyle olmuyor yoruluyoruz Dediğin gibi . Peki sana ne sorcam ilkindeki kadar Heyecanlı mısın? Bir yandan Oğluma haksızlık etmişim gibi Vicdanım sızlıyor bir yandan kuskanmaması için neler yapılabilir gibi kara kara düşüncelerdeyim bir ben mi böyleyimBnm de aynı canım oğlumda 12.haftaya kdr sürmüştü bulantı bu da aynı ama çok yoğun değil çok şükür tiksinti var yine. Ben de yatıyorum o uyuyunca. Ama ilk hamileliğim kdr rahat değilim oğlumdan dolayı yoruluyorum çok
bana ilaç verdi doktor sabahları aç karnına alıyorum ama yinede iştahım yok kaçıncı haftada Biter acabaBenim de cok midem bulaniyor. Az az yiyorum. Muz tutuyor beni. Sade makarna yada haslama patates. Yemekten sonra cok bulandigimda limon yiyorum. Dun semizotunu yaglayip limonlayip tuz döküp yedim. O da iyi geldi. Eksi mandalina da iyi geliyor. Ama hic bir seyi isteyerek canim cekerek yemiyorum. Zorunluluktan yiyorum. Doktorum gunde 10 kere kusarsan ilac veririm dedi.
Yemekleri kendim hazirlamiyorum. Sagolsun esim herseyi hazirliyor mutfaga yemek yemeye dahi girmiyorum.
Bi de halsizlik var bende. Hicbir sey yapmadigim halde cok yorgun hissediyorum. Yediklerimi midemde tutmak icin caba sarfediyorum. Sanirim o da yoruyor beni.
Haftaya bulantim devam ederse rapor almayi planliyorum.
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim size allah anali babali saglikli uzun omurler versin demir ege ye :)Sorularını görünce benim cevaplayasım geldi bende 2013 kasım doğumlu bir Demir Ege'nin annesiyim öncelikle cinsiyeti ultrason cihazı çok iyiydi ve Dr erken görüşü sayesinde 12 haftalıkken 2 li test için gittiğimizde öğrendik. Bdt tamamen regl Gününe göre hesaplanıyor. Kader kısmet şans işi yani bebişin kısmeti ne zamanda o zaman geliyor . Benim oğlum 13 Kasım'da geliceksrn 6 Kasım'da sezaryenle geldi. Amma velakin bazı arkadaşlar bdt geçti 2 hafta daha bekledi. Sen Yüreğini ferah tut sağlıkla gelsin su topun
Dürüst olmak gerekirse çookkk heyecanlı değilim bizim kaza oldu hiç beklemiyodum çok ağladım. Dediğin gibi oğluma haksızlık etmişim gibi geliyo daha çok eğlenicektik biz ana oğul. Bana aşırı bağlı oğlum nasıl olucak bilmiyorum. Saçma biliyorum ama ikinciyi sevemicekmişim gibi geliyo.Ahh Ahh ilk hamileler tadını çıkarsın gerçekten bende ilkinde bol bol uyur dinlenirdim tabi ikincide öyle olmuyor yoruluyoruz Dediğin gibi . Peki sana ne sorcam ilkindeki kadar Heyecanlı mısın? Bir yandan Oğluma haksızlık etmişim gibi Vicdanım sızlıyor bir yandan kuskanmaması için neler yapılabilir gibi kara kara düşüncelerdeyim bir ben mi böyleyim
Aynı şeyleri yaşamışız benimde tek tesellim eninde sonunda KARDEŞ istiyorduk hiç değilse birlikte büyüyecekler Dediğin gibi ilk aylar uykuyla geçecek bizde oğluşumuzla ilgileniriz bol bolDürüst olmak gerekirse çookkk heyecanlı değilim bizim kaza oldu hiç beklemiyodum çok ağladım. Dediğin gibi oğluma haksızlık etmişim gibi geliyo daha çok eğlenicektik biz ana oğul. Bana aşırı bağlı oğlum nasıl olucak bilmiyorum. Saçma biliyorum ama ikinciyi sevemicekmişim gibi geliyo.
Olumlu yanlarını düşünüyorum ben canım birlikte büyüycekler çok yakın arkadaş olucaklar sonrası rahat olucak bizim için. İkinciler ztn ilk aylar çok uyuycak ve kıpırdamadan yatıcaklar ya biz de bol bol oğullarımızla oynar ilgileniriz. Uzun yıllar tek çocuk olup sonradan kardeş gelseydi bence kıskançlık daha çok olurdu. Bu arada nerde oturuyosunuz canım?
12. Hafta bitecek diye dusunuyorum hep ben. 16. Haftaya kadar hatta doguma kadar süren varmisbana ilaç verdi doktor sabahları aç karnına alıyorum ama yinede iştahım yok kaçıncı haftada Biter acaba
Evde yemek kokusuna dahi tahammülüm yok eşim yardımcı oluyor ama o da çalıştığı için zorlanıyoruz.
Biz ist da yaşıyoruz canım. Şimdilik bizim yanımızda yatıcak mecbur oğlumda 6 ay bizimle yattı beşiğinde sonra ayırdık odasını. Bunu da öyle yaparım aynı oda da uyandırabilirler birbirlerini. Ama ilerde bu da erkek olursa iki kardeş aynı odada kalsınlar isterim büyüyene kdr. Ranzalı takımlar çok hoşuma gidiyo. Beni asıl düşündüren korkutan doğuma gittiğimde oğlum evde kalıcak ya ilk kez ayrı kalıcaz offffffff çok fena düşünmesi bilecancat odasını napıcaksın? Yeni yatak almamız lazım aynı odada mı yatsalar bizle mi yatsa yeni bebiş Demir Ege kıskanır mı? KARDEŞ hediyesi almamız Lazım kafamda deli sorular
Biz 40 günden sonra ayırmıştık odasını ama şimdi Demir Ege üzülürse annemler yeni bebekle yatıyor ben yalnızım derse kıskanırsa diye endişelerdeyim. Bende kızda olsa erkekte olsa 3-4 yıl aynı Odayı paylaşmaları taraftarıyım Büyüyünce ayırırım diyorum. Yatak bile beğendim oğluşa ocakta aliyim diyorum yatağına alışsın ki beşiği kardeşine devretsin. Hastaneye götüreceğim kısmetse akşamdan Akşama yatmaya eve götürürler bende ayrı kalamamoğluşumdanBiz ist da yaşıyoruz canım. Şimdilik bizim yanımızda yatıcak mecbur oğlumda 6 ay bizimle yattı beşiğinde sonra ayırdık odasını. Bunu da öyle yaparım aynı oda da uyandırabilirler birbirlerini. Ama ilerde bu da erkek olursa iki kardeş aynı odada kalsınlar isterim büyüyene kdr. Ranzalı takımlar çok hoşuma gidiyo. Beni asıl düşündüren korkutan doğuma gittiğimde oğlum evde kalıcak ya ilk kez ayrı kalıcaz offffffff çok fena düşünmesi bile
Canım ben yumurtlama gününden hesapladim genelde son adet tarihinden hesap yapılırArkadaslar simdi benm son adet tarihim 20 agustos 16 eylulde catlamanin 14,gunu oluyor yani gebelik olmasiydi o tarihte adet olmam lazimdi. test yaptridm 179.3 cikti
Suan eger hersey yolundaysa degrimn
1200 civari olmasi lazim
Ben gebelik takvimimi hesaplarken degere goremi son adet tarihine goremi yoksa beklenen adet tarihine goremi hesaplayacgim saglikocagindaki dr degerime gore hesapladi 2 3 haftalik dedi gebeligi ogreneli 1 hafta oldu yani 4, haftaya yeni girdik hesabima gore siz neye gore hesapladiniz
Dışardan size gelen bir kanama var mı yoksa ultrasonda mı çıktıBenim yine kese yaninda kanamam baslamis
canım ilaç bulantıyı hafif azalttı benim ikiz olduğundan daha ağır geçiyormuş doktor öyle söyledi beta hcg seviyesi sizde ikiye katlıyor dedi serum taktırdğmda da hafiflemşti ama ynede birşey yiyemiyorum ilaçtan sonrada çorba elma salatalık bu tarz şeylerden azar azar yersem yiyebilyrm12. Hafta bitecek diye dusunuyorum hep ben. 16. Haftaya kadar hatta doguma kadar süren varmis
İlac bulantini kesti mi? Bulanti olmasa istahsizliga raziyim.
Ben simdiden esime 2.cocugu unut diyorum. O derece mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?