- 14 Kasım 2013
- 84
- 109
- 93
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.201
Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.
Canim benim çok üzüldüm Rabbim oğluna uzun omurler versin insallah ...mutlaka bi hayır vardır Rabbim insallah gene nasip eder sağlıklı hayırlı bi evlat sanaMoralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.
AYy sorma ya bende işten 8 de geldim üzerimi değşşitirp direk yataga ne yemek yedım hiç bişey yapmadım.. Gece 12 de kalktım bişeyler yedim geri yattım.. Ölü gibi uyuyorum. Sabah işe gelmek zor oluyo hep uyumak istiyorum. Şimdi bi kaç gündür mide bulantım başladı.günaydın canım bulantım başta yoktu ama şu son iki üç gündür acayip midem bulanıyo ve iştahsızlık oluyo bende
Ha bide en zoru uyku her an uykum var dün 9 da yattım yaa
Benim basladi maalesefgünaydın kızlar mide bulantısı baş dönmesi aşerme gibi belirtiler yaşamaya başlayan varmı bende pek hissedilmiyor bu belirtilerde acaba ben de mi bi sorun var yoksa daha erken mi
Bayanlar Rabbim İnşallah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ama içinizden kız yada erkek hangisi olacak diye bi his geçiyomu
Haydii Paylaşın
Soldaysa erkek sagdaysa kiz derler:)Arkadaşlarım erkek dio ama benim içime kız doğuyo bu arada hep sızlamam daha çok sağ kasıkta oluyo bunun cinsiyte bi etkisi varmı acaba =))
İlk hamileliğimde hiç bişey hissetmemiştim oğlum oldu. Bunda da hiçççç bişey hissetmiyorum ama bi kızımız olmasını istiyoruz hayırlısı tabiBayanlar Rabbim İnşallah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ama içinizden kız yada erkek hangisi olacak diye bi his geçiyomu
Haydii Paylaşın
Bugün benim de kalp atısı randevum var. Umarim bende senin gibi doktordan mutlu olarak cikarim:)günaydın hamişler, dün bebişimizin kalp atışını duyduk. darısı henüz duymayan tüm annelerimizin başına. doktor "önemli bir eşiği geçtik. artık sağlıklı doğma ihtimali 9/10 kalp atışından sonra bebek kaybetme yüzdeleri daha düşük" dedi. inşallah sağlıkla kuçağımıza alırız. bu arada ufaklık 8,9 mm olmuş
Benim gibi kahve rengi gibi akıntısı olan var mı kızlar bu dönemde şuan adetimi 4 gün geçti 3 günden beri arada akıntı şeklinde kahve rengi akıntı oluyor. Bide kasıklarım acayip ağrıyor bazen sağ bazen sol kasık.. Hepimiz yaklaşık aynı dönemin hamilesiyiz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bayanlar Rabbim İnşallah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ama içinizden kız yada erkek hangisi olacak diye bi his geçiyomu
Haydii Paylaşın
Soldaysa erkek sagdaysa kiz derler:)
Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.
Google cin takvimi yaz cikar:)ay ben hala ikiz mi acaba diye düşünüyorum sürekli içimden öyle geçiyor cinsiyete yoğunlaşamıyorum ki içime doğsun dün annemde ikiz mi acaba dedi eşim de bi taneyi bir görelim diyo sinirleniyorum ayy ben takılı kaldım kızlar bide çin takvimine nerden bakılıyor
Google cin takvimi yaz cikar:)[/QUOs
çin takvimine göre sonuç kızaileler bu sonuca çokk sevinecekler ben de dahil olmak üzere rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim gibi kahve rengi gibi akıntısı olan var mı kızlar bu dönemde şuan adetimi 4 gün geçti 3 günden beri arada akıntı şeklinde kahve rengi akıntı oluyor. Bide kasıklarım acayip ağrıyor bazen sağ bazen sol kasık.. Hepimiz yaklaşık aynı dönemin hamilesiyiz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?