2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

üzüldüm canım ama ne güzel oğlun gibi bir tesellin var inş. en yakın sürede sağlıklı bi hamileliğin olur

Canim benim çok üzüldüm Rabbim oğluna uzun omurler versin insallah ...mutlaka bi hayır vardır Rabbim insallah gene nasip eder sağlıklı hayırlı bi evlat sana

günaydın canım bulantım başta yoktu ama şu son iki üç gündür acayip midem bulanıyo ve iştahsızlık oluyo bende
Ha bide en zoru uyku her an uykum var dün 9 da yattım yaa
AYy sorma ya bende işten 8 de geldim üzerimi değşşitirp direk yataga ne yemek yedım hiç bişey yapmadım.. Gece 12 de kalktım bişeyler yedim geri yattım.. Ölü gibi uyuyorum. Sabah işe gelmek zor oluyo hep uyumak istiyorum. Şimdi bi kaç gündür mide bulantım başladı.

ayse 8 çok sevindim canım hadi gözün aydın.Hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.. Doktora gösterdin mi sonucunu bugün mü göstericeksin?

Bayanlar Rabbim İnşallah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ama içinizden kız yada erkek hangisi olacak diye bi his geçiyomu
Haydii Paylaşın

Bayanlar Rabbim İnşallah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ama içinizden kız yada erkek hangisi olacak diye bi his geçiyomu
Haydii Paylaşın

Arkadaşlarım erkek dio ama benim içime kız doğuyo bu arada hep sızlamam daha çok sağ kasıkta oluyo bunun cinsiyte bi etkisi varmı acaba =))

Benim gibi kahve rengi gibi akıntısı olan var mı kızlar bu dönemde şuan adetimi 4 gün geçti 3 günden beri arada akıntı şeklinde kahve rengi akıntı oluyor. Bide kasıklarım acayip ağrıyor bazen sağ bazen sol kasık.. Hepimiz yaklaşık aynı dönemin hamilesiyiz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

günaydın hamişler, dün bebişimizin kalp atışını duyduk. darısı henüz duymayan tüm annelerimizin başına. doktor "önemli bir eşiği geçtik. artık sağlıklı doğma ihtimali 9/10 kalp atışından sonra bebek kaybetme yüzdeleri daha düşük" dedi. inşallah sağlıkla kuçağımıza alırız. bu arada ufaklık 8,9 mm olmuş

Haydii Paylaşın
İlk hamileliğimde hiç bişey hissetmemiştim oğlum oldu. Bunda da hiçççç bişey hissetmiyorum ama bi kızımız olmasını istiyoruz hayırlısı tabi

Ben çok acıkıyorum kızlar ve yemek görünce de yiyesim gelmiyo Midem almiyo yemekleri zorluyorum kendimi yemek için

Bugün benim de kalp atısı randevum var. Umarim bende senin gibi doktordan mutlu olarak cikarim:)

benim vardı cnm sonra pembeleşti doktor progestan verdi kontrol ettikten sonra ama normal dedi kahverengi akıntı iyiymiş pembe yada kırmızı gelirse biraz riskli ama kanamalar normal olabiliyomuş sen yinede doktora danış herkez bir olmuyo ....

Haydii Paylaşın

ay ben hala ikiz mi acaba diye düşünüyorum sürekli içimden öyle geçiyor cinsiyete yoğunlaşamıyorum ki içime doğsun dün annemde ikiz mi acaba dedi eşim de bi taneyi bir görelim diyo sinirleniyorum ayy ben takılı kaldım kızlar bide çin takvimine nerden bakılıyor

Allah hayırlısını nasip etsin canım, Allah oğluna sana sağlık versin. Sakın üzme kendini zamanı değilmiş sağlıklı değilmiş de. Çok öpüyorum

Google cin takvimi yaz cikar:)

Bende sanki dün bi damla oldu ama düğündeydim ordaki tuvaletin temizliğinden emin olmadığım için kesin geldi diyemiyorum. Çok az miktarda gelmesi normal kabul ediliyor, gebeliklerin 3'te 1'inde olurmuş.

Geçen gebeliğimin başından beri vardı, sonrasında kesilir gibi olmuştu ama düşük yapmıştım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…