- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- Konu Sahibi CadiKazani
takvimi yanlış girmiş sat 18 temmuzsa zaten nisan annesi olmalı 1 haftalık gebelik diye bişey yoktur zaten bi yanlışlık varcanım sen ilk haftadan nasıl oğrendin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takvimi yanlış girmiş sat 18 temmuzsa zaten nisan annesi olmalı 1 haftalık gebelik diye bişey yoktur zaten bi yanlışlık varcanım sen ilk haftadan nasıl oğrendin ki
bende şupheli ilişkinin ustunden 5 gun geçti test yaptım negatif çıktı.. Doktr bi hdtada imkansız çıkması dedi.. Çok şaşırdım yani..takvimi yanlış girmiş sat 18 temmuzsa zaten nisan annesi olmalı 1 haftalık gebelik diye bişey yoktur zaten bi yanlışlık var
ilişkinin üstünden 14-15 gün geçicek diyor doktorlar döllenme olcak rahimde yer oluşucak derken vakit var yanibende şupheli ilişkinin ustunden 5 gun geçti test yaptım negatif çıktı.. Doktr bi hdtada imkansız çıkması dedi.. Çok şaşırdım yani..
benimde şuphelerim var ama 5 gunluk ilişkide çıkmadı tabi ki.. İnşllh eylul 1 gibi idrar testi yapmayı duşunuyorum.. O zamna idrrarda çıkar mı senceilişkinin üstünden 14-15 gün geçicek diyor doktorlar döllenme olcak rahimde yer oluşucak derken vakit var yani
çıkabilir çıkanlar var.ama bana doktor adet gecikmeden önce herşey yanıltır seni dedi .bende regl günümmden 10 gün önce başladım hep negatif gördüm testlerde bugün yarın regl olmam lazm test yapmıyorum artk bekliyorumbenimde şuphelerim var ama 5 gunluk ilişkide çıkmadı tabi ki.. İnşllh eylul 1 gibi idrar testi yapmayı duşunuyorum.. O zamna idrrarda çıkar mı sence
Kizlaaaar evde test yaptim dun aksam cift cizgi ciktii internetten baktim dogum tarihi hesaplamadan 1 mayis diyo dogum tarihi olarak simdi ben bu gruba mı giriyorum
tebrkleeeer çok büyük mutluluk.. darısı başımıza erken öğrendin galibaTesekku ederim darisi basiniza insallah insallah testleriniz pozitif cikar da burda beraber bekleriz bebislerimizi
Tebrikleer cok yakin tarihlerimiz bnde carsamba gidicem doktora ultrasonda bakacakyaz mutlaka doktor ne dedi neler oldu ne gibi testler istedi anlatarkadaşlar bende dün öğrendim hamileyim:))) bi aksilik olmazsa benim bebeğimde mayısta olacak şuan 3 haftalık diye tahmın ediyoruz yarın dr gideceğim öneride bulunmak isteyenleri can kulağıyla dinlerim:))
Hayırlı olsun. İnsallah doktora gittiğinde keseye görebilirsin.son adet tarihi ne zaman tahlili beklenen adet tarihin geçtikten sonra mı yaptirdinBugun kan verdim beta degerim 5760 cikti yani hamileyimcarsamba randevu aldim doktordan gidicem bakalim ne diycek keseyi gorebilecekmi kizlar test yapan yokmu bu arada gunu gelen merak ediyorum sizleriinsallah beraber bekleriz mayisi
Aminn insallah canim.Allah hepimizin gonlune gore versinHayırlı olsun. İnsallah doktora gittiğinde keseye görebilirsin.
Amin son adet tarihin ne zamandı kan tahliline adet günün geçince mi yaptirdin. Benim sat 8 agustos . 6 temmuzda 8 haftalikken bebek gelismedigi için kurtaj oldum. Doktor ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Bakalım bu ay olacak mı bekliyorum.Aminn insallah canim.Allah hepimizin gonlune gore versin
Sat 26 temmuzdu 26 gunde bi r oluyorum 2 gun gecince evde test yaptim gecen cumà gunu. Bugun de kan verdim.yani 4 gunluk gecikmede yaptirmis oluyorum kan testini. Senin Sat 8 agustos olduguna gore eylul ilk haftasi belli olur eger adetlerin duzenliyse . Fazla bisey kalmamis.:))Amin son adet tarihin ne zamandı kan tahliline adet günün geçince mi yaptirdin. Benim sat 8 agustos . 6 temmuzda 8 haftalikken bebek gelismedigi için kurtaj oldum. Doktor ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Bakalım bu ay olacak mı bekliyorum.