2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
takvimi yanlış girmiş sat 18 temmuzsa zaten nisan annesi olmalı 1 haftalık gebelik diye bişey yoktur zaten bi yanlışlık var
bende şupheli ilişkinin ustunden 5 gun geçti test yaptım negatif çıktı.. Doktr bi hdtada imkansız çıkması dedi.. Çok şaşırdım yani..

ilişkinin üstünden 14-15 gün geçicek diyor doktorlar döllenme olcak rahimde yer oluşucak derken vakit var yani
benimde şuphelerim var ama 5 gunluk ilişkide çıkmadı tabi ki.. İnşllh eylul 1 gibi idrar testi yapmayı duşunuyorum.. O zamna idrrarda çıkar mı sence

benimde şuphelerim var ama 5 gunluk ilişkide çıkmadı tabi ki.. İnşllh eylul 1 gibi idrar testi yapmayı duşunuyorum.. O zamna idrrarda çıkar mı sence
çıkabilir çıkanlar var.ama bana doktor adet gecikmeden önce herşey yanıltır seni dedi .bende regl günümmden 10 gün önce başladım hep negatif gördüm testlerde bugün yarın regl olmam lazm test yapmıyorum artk bekliyorum

Kizlaaaar evde test yaptim dun aksam cift cizgi ciktii internetten baktim dogum tarihi hesaplamadan 1 mayis diyo dogum tarihi olarak :anneadayı:simdi ben bu gruba mı giriyorum:eek:

Tesekku ederim darisi basiniza insallah insallah testleriniz pozitif cikar da burda beraber bekleriz bebislerimizi:KK19:

2 gun gecikmistim carsamba adet olmam gerekiyordu cuma aksam isten geldigimde test yaptim cift cizgi cikti hemen kopkoyu :KK45:bu arada hic belirtim olmadi sadece hafif kasik agrisi darisi basiniza kizlar insallah sizinde guzel haberlerinizi aliriz:emir_bebek:beklemenin ne zor oldugunu bilirim stres yapmayin sakin

arkadaşlar bende dün öğrendim hamileyim:))) bi aksilik olmazsa benim bebeğimde mayısta olacak şuan 3 haftalık diye tahmın ediyoruz yarın dr gideceğim öneride bulunmak isteyenleri can kulağıyla dinlerim:))

Bugun kan verdim beta degerim 5760 cikti yani hamileyim:anneadayı:carsamba randevu aldim doktordan gidicem bakalim ne diycek :nazar:keseyi gorebilecekmi kizlar test yapan yokmu bu arada gunu gelen merak ediyorum sizleri:KK19:insallah beraber bekleriz mayisi

arkadaşlar bende dün öğrendim hamileyim:))) bi aksilik olmazsa benim bebeğimde mayısta olacak şuan 3 haftalık diye tahmın ediyoruz yarın dr gideceğim öneride bulunmak isteyenleri can kulağıyla dinlerim:))
Tebrikleer cok yakin tarihlerimiz bnde carsamba gidicem doktora ultrasonda bakacakyaz mutlaka doktor ne dedi neler oldu ne gibi testler istedi anlat

Bugun kan verdim beta degerim 5760 cikti yani hamileyim:anneadayı:carsamba randevu aldim doktordan gidicem bakalim ne diycek :nazar:keseyi gorebilecekmi kizlar test yapan yokmu bu arada gunu gelen merak ediyorum sizleri:KK19:insallah beraber bekleriz mayisi
Hayırlı olsun. İnsallah doktora gittiğinde keseye görebilirsin.son adet tarihi ne zaman tahlili beklenen adet tarihin geçtikten sonra mı yaptirdin

Aminn insallah canim.:emir_bebek:Allah hepimizin gonlune gore versin
Amin son adet tarihin ne zamandı kan tahliline adet günün geçince mi yaptirdin. Benim sat 8 agustos . 6 temmuzda 8 haftalikken bebek gelismedigi için kurtaj oldum. Doktor ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Bakalım bu ay olacak mı bekliyorum.

Amin son adet tarihin ne zamandı kan tahliline adet günün geçince mi yaptirdin. Benim sat 8 agustos . 6 temmuzda 8 haftalikken bebek gelismedigi için kurtaj oldum. Doktor ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Bakalım bu ay olacak mı bekliyorum.
Sat 26 temmuzdu 26 gunde bi r oluyorum 2 gun gecince evde test yaptim gecen cumà gunu. Bugun de kan verdim.yani 4 gunluk gecikmede yaptirmis oluyorum kan testini. Senin Sat 8 agustos olduguna gore eylul ilk haftasi belli olur eger adetlerin duzenliyse . Fazla bisey kalmamis.:))

X