Herhalde zorunlu oluyor canım ben herseferinde üstüne basa basa söylüyorum aksi olmadığı takdirde normal istediğimi ama bebeği zorlayabilirmiş kilo durumu belkide normal denicek ama olmazsa sezeryana dönebilir. Bu isteğe bağlı nasıl olur biliyormusun direk ben korkuyorum sezeryan olmak istiyorum diyen hamileler var onlar için geçerli sanırım salı günü mutlaka konuş doktorunla. Benim oğluş zayıf olduğu için riske giriyormuş senin oluş tambik olduğu için

minik poposunu ısırcam ben onun ama görsen yanakları tombik ultrasonda bu drlarmı abartıyor diyorum bazen sonuçta bende minyon ve zayıf biriyim benim gibi bi anneden yarın dünya çocuk çıkcak değilya

Bugün 2600gr civarı dedi boyu 48 cm 35-36 haftayla uyumluymuş miniğim
Canım senin bebeğin kilosu haftana göre çok iyi maşallah böyle devam ederse çok iyi benim 3 haftadır 200 gr falan almış ama hareketleri çok iyi nerdeyse çıkacak karnımdan. Bugün 2600 gr dedi kilosu 2-3 hafta geriden gidiyormuş çok sorun değil ama bebeği normal doğumda strese sokabilir dedi
sen ne güzel teşkilatlı bi anne olcaksın bele

benimde aklımda neler vardır neler ama iş yapmaya gelince kaldı hepsi cocoğun kilo derdine düştüm kaldım

annemler yufka yaptı sstokladı sarma sardık attık buzluğa okadarrr benimde aklıma var ama tavuk et kuşbaşı hazırlıcam köfte falan bakalım belki bu hafta sonu bi gaza gelirim yaparım da bende bitmiyor iş eşimle çıkıp almamız gerekiyor bunları o da yaparız ederiz diye diye bende tembelleştim kaldı herşey
Amannn aynen öyle eskiden ultrason nst mi vardı nasıl doğduktan sonra herşry çıkıyordu ortaya bide hala anlamış değişilm bebeğin kilosunu ekrandan nasıl ölçüyorlar