• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doğumuma 10 gün kalmış kv nin akrabası pazar günü mevlüt okutucakmış oraya gidilicek diyor giderkende kp in mezarlığa uğrayıp öyle gidilecekmiş napayım ben haldır haldır yollarda mezarlıklarda mevlütlerde nasıl gezeyim. Her gören yok öyle yap böyle yap normal doğur ben böyleydim sende öyle yap aklımı oynatacam en son napıcam bilmiyorum
E sen gitmek zorunda mıymışsın ki? Yani o gitsin nereye gidiyosa göbeğiniz bir mi kesilmiş.. gerçi kime diyorum, kv.m hala dr a belediyeye bilmem nereye gitse kocamın içi rahat etmiyo karnım burnumda taa 1 saatlik yoldan beni gönderiyo annesinin yanında gitsemmiş o herseyini benimle yapmaya alışmış, benim kv.m anlayışlıdır oğlum yapma etme kızı ordan buraya sürükleme ben yalnız giderim nolucak diyo ama kocam anasına kıyamadığından bana kıyar hiç acımaz :63: herkesin derdi başka işte..

E sen gitmek zorunda mıymışsın ki? Yani o gitsin nereye gidiyosa göbeğiniz bir mi kesilmiş.. gerçi kime diyorum, kv.m hala dr a belediyeye bilmem nereye gitse kocamın içi rahat etmiyo karnım burnumda taa 1 saatlik yoldan beni gönderiyo annesinin yanında gitsemmiş o herseyini benimle yapmaya alışmış, benim kv.m anlayışlıdır oğlum yapma etme kızı ordan buraya sürükleme ben yalnız giderim nolucak diyo ama kocam anasına kıyamadığından bana kıyar hiç acımaz :63: herkesin derdi başka işte..
Gitmessem olmazmış kendi doğurana kadar gezmiş temizlik yemek yapmış öyle evde doğurmuş şimdiki nesil rahatmış çıldırmamak elde değil. Gitmicem zaten mezarlık mezarlık dolaşamam karnım burnumda bide mevlüte gidicem mezarlıktan sonra her gören ayrı bişey söylicek kızarlarsada kıssınlar yollarda dığuranam yani

Günaydın hatun kişileerrr :KK31::KK31:

Hahha bazı konularda evet, ama kusura bakmasınlar zorluklar yüzünden muzdarip olma konusunda aslan payını biz alırız, ne çektiğimizi biz biliyoruz:KK11:

Sağol tavsiyen için, ben de lansinoh kullanmaya başladım aslında ama bazı günler unutuyorum, ben de hiç yara olmasın diye uğraşyıyorum işte :KK53: kırmızı kantoron da var evde, o da iş görür heralde Allah mecbur bırakmasın :KK51: bu arada lansinohu gerçekten silmeden mi emziriyosun?yoksa icin rahat etmeyip siliyo musun emzirmeden :KK45:
Aynen tatlim haklisin:oops: dogumdan sonra dehismesinlerrrrr hep bole kalsinlaaar:KK71:

Dün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum :KK60::KK74:

Dün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum :KK60::KK74:

Merhaba melek;

Sezeryan mı oluyorsun? Nedeni merak ettim. Ben de şuan 38 haftadayım.

Hadi gözün aydin canim son 2 gün dualarimiz seninle ins fıstığına kavusacaksin ayy çok heyecanli :KK68:

Sen dene işe yararsa bende denicem :KK53::KK48:

:confused: ben deneyemem kiii :KK70:

yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dedi :KK64:o_O çok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse:KK53::KK19:

yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dedi :KK64:o_O çok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse:KK53::KK19:
Merhaba;

hayırlısı olsun. bebeğin kaç kilolu? sezeryanı düşünüyor musun? iri bebek diye mi sezeryanı düşünüyor?

:KK57:Ay cok hrycanliii siradaki ben olsam keskem:KK71: hayirlisiyla gerceklessin dogumun canim agrisiz sizisiz sorunsuz sikintisiz alirsin kucagina bebisini ins.:KK19::p

Ooo hadi bakalımmm, sağlıkla kucağina al insallah, o gunün ilerleyen saatlerinde mutluluk mesajlarinı okuyalim, az gazlı bol emmeli bol mutluluklu az uykusuzluklu mesajların devam etsin hergün, tadını doya doya çıkaracağın güzel gunler gelsin bıdığınla birlikte saglıkla hayırlısıyla inşallaaahhh :KK48:

Hakkında hayırlısı canım benim, mevcut durumda sağlığında bisey olmasın da, gerekirse sez. olursun napcan, ikiniz de sağlıkla atlatın da :KK36:

Biraz sonra 3. Nst ye bağlanışım olacak. Bebeğimin Hareketleri, doktorumun istediği gibi çıkmıyor. Ultrasonda sorun yok, nst bantlarını cıkardığımız da hareketleniyor. İnat etti oğluşum. Şimdi cafeye indik birşeyler atıştırıyorum. İnşallah bu sefer hareketlenir. Sıkıldım yat yat.

Ooo hadi bakalımmm, sağlıkla kucağina al insallah, o gunün ilerleyen saatlerinde mutluluk mesajlarinı okuyalim, az gazlı bol emmeli bol mutluluklu az uykusuzluklu mesajların devam etsin hergün, tadını doya doya çıkaracağın güzel gunler gelsin bıdığınla birlikte saglıkla hayırlısıyla inşallaaahhh :KK48:

Hakkında hayırlısı canım benim, mevcut durumda sağlığında bisey olmasın da, gerekirse sez. olursun napcan, ikiniz de sağlıkla atlatın da :KK36:
Oyy canım benim o ne güzel bir duaydi aminnnn inşallah hepimiz için musmutlu doğum lar olsun.kendime gelir gelmez haber verecem tabiki size 9 ayımiz geçti burda doğurup kaçmak yok:KK19::KK19:

Merhaba;

hayırlısı olsun. bebeğin kaç kilolu? sezeryanı düşünüyor musun? iri bebek diye mi sezeryanı düşünüyor?

Hayır tam tersi kilosu 2 hafta geride gidiyor beslenemiyormuş artık normal noğumda strese girebilir dedi bakalım pazartesi belli olacak artık

o

Aynen öyle canım artık sıkıntı yapmıyorum çok şükür kalp atışları hareketleri kıpır kıpır 500 gramcık az olsa nolcak beslerim ben onu cuk cuk emziririm inşallaj :KK48:daha büyük sıkıntıları olaranlar napsın ... hayırlısı nasılsa öyle gelsin gelsinde mıncıklıyım ben onu neler çektiriyorlar böyle bee:KK73:

Back
X