İzmir de Cınarli hastanesi malum sadece dogum uzerine, ben Resat bey e gidicem. Memnun olan ve tavsıye eden cok. Ben de bir kez muayeneye gitmistim hem kendisini goreyim diye idrar yolları iltihabıydı, ozaman bile kartını verdi istedigin zaman ara diye. Sakin sogukkanlı ama herseyi izah eden biri.Bakalım bu sefer nasil olacak.Bunun dısında maddi durum ve beklentine gore de degisebilir tabi. Huseyin Ceyberi & Ahmet Akkoca İzmir dogal dogum merkezi Face te gorebilirsin muayaneleri 200 tl civari imis aylik bir sefere mahsus, dogum da 5-6 binlerde. Cınarlıdakı doktorlar hepsi iyi diye biliyorum, duyuyorum. Muayane 40tl civari ve dogum 1800-2000 lerde sanirim. Karatas Hastanesi de oyle hemen hemen, Osman Celik ten memnun olan var. Karatas da eskiden sadece dogumdu, simdi tıp merkezi ile birlesti, eski tadi kalmamıs. Bornova Sifa Hast. Sultan Bugday ve Esra Bahar Gur den memnun olanlar var. Orda da muayene 50tl dogum 2000lerde sanirim. Daha once dahiliye...vs Sifa ya gittim hep. Tahlilleri hemen veriyorlar ve iyi hizmet ediyorlar, bir sıkıntı yasamadım. Anlican benim de aklımda cok var da baslıcaları bunlar.Ne kadar cok kişiye soruyorsun o kadar cok ses cıkıyor.