2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalım daha fazla bekletmez inş bebişin. Benimde olursa ikinci gebeliğim olacak. İlki mart ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonladı. 2 ay ara verdik geçen ay tutmadı inş. bu ay olur. Yaşım 25 2 yıllik evliyim :)
İnşallah canım allahım kucaklarımızı boş bıraksın sağlıklı sıhhatli imanlı bebişlerle doldursun :anneadayı:
 
İlk gebeliğimde ilk ay tutmuştu ama bunda olmadı :KK43: sabrım kalmadı :KK43: hayırlısı ne zamansa o zaman nasipet Allahım diyorum ama hamilelerin ggördüm mü kötü oluyorum :KK43: eğer bebişim bizi bırakmasaydı 26. Haftada olacaktık ama nasip değilmiş
 
Kolay değil canım ama vardır bi hayır öyle düşün üzme kendini allahım tez zamanda inşallah bi daha nasip eder
 
slmlar bende bu aydan ümitliyim bakalım. 3. bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum 4 aydır deniyoruz inş bu ay olur. oğlum 7 mart 2013 lü yani eski mart annesiyim:emir_bebek: sat 28 mayıs bat 28 haziran :anneadayı::anneadayı:
 
Bende bi uyku bi uyku anlatamam.. sabah 8.30da kalkıp 11de geri yatıp 1buçukta geri kalktım ya benn
 
Merhaba ben de aranıza dün aldığım haberle katılmak istedim. Sat 23 Mayıs. Mart annesi mi oluyorum acaba :KK9:
 
kizlar bugün adetim basladi :KK43: bu ay tutmadi malesef mart annesi olamicam insallah sizlerde tutmustur hayirlisini diliyorum herkeze :cry:
 
hesaplayıcıya göre 28 şubat çıkıyo canım. tebrik ederim bu arada. ama şubatta mı doğar martta mı bilmem tam sınırda bebişin
Çok teşekkür ederim.
Merhaba kızlar... test sonucum bugün pozitif çıktı :KK33: korku sevinç heyecan hepsini bir arada yaşıyorum. mart annesi miyim şubat annesi miyim onuda tam kestiremedim :110: ama hesimizin sağlıklı minnşları olur inşallah :KK200:
Aynı hisleri yaşıyorum ben de dün pozitif olduğunu öğrendim :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK200:
 
Kızlarr hadi çalışmaları bırakmayınn yanıma arkadaş arıyorum mart annelerii nerdesinizzz☺ bugün dokkor randevum vardı beta hcg nin katlanıp katlanmamasına bakıldı çok şükürki çok iyiymiş ilerlemesi.. 2hafta sonra kalbisini dinlicez Rabbiminde izniyle yavruşlarımın (tek mi çiftmi hala bilmiyorumm) Allah'ım 2hafta nasl geçicekk bilemedim benn
Sanırım ikimiziz sadece :) yavaş yavaş sayımız artar merak etme :KK66:
 
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum. :KK71: ilk çocuk mu? Benin bir oğlum var 2. Olacak inşallah :)
Allah bağışlasın canım.
ilk olacak benim inşallah varsa. bir senedir istiyoruz olmuyordu bazı sıkıntılar var eşimde de bende de.
ilk defa bu kadar ümitliyim. normalde adetin ilk damlasıyla başlayan adet sancımı ara ara bir haftadır çekiyorum. göğüslerim hassas ve ağrıyor. üşüme uyku vs birsürü belirtim var.
şimdiden hamileysem doğum tarihini bile hesapladım 7 mart oluyo :KK70:
bu sefer ciddi ciddi geliyoom:KK45:
 
Tommbik inan benim de aynı gün başlayan sancım bu kez 1 hafta önceden başladı. Üşüme uyku bu saydıklarının aynısı vardı. Inşallah hamilesindir :KK68: yarına güzel haber verirsin inşallah :)
 
X