Masallahhh cok sevindim canim 2 hafta sonra kalp atisini da duyarsin yuregini ferah tut darisi bizim basimiza :)Eki Görüntüle 1575232 Kızlarrrrr kesem gözüktü cok sukur 6 mm karından muayne etti .çokta olumlu konuştu içim rahatladı darısı sizlerin basınà
Cnm çok şükür içeride kanama fln yok dedi tam 4+3 gozukuyormus tam zamanında ilerliyor çok sağlıklı bi hamilelik dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonrada hiçbir problemimiz kalmiycak inş dedi .işte bu kadar cnm ama çok mutluyum ya darısı tüm bekleyenlerin başına :)eee anlat neler dedı doktor tatlımmm
gözün aydınn canımm ayy çok sevindim çok şükür.Yarın bende inşallah görürüm meleğimi.Senin adına çok sevindim tatlım.Darısı kalp atışına olsun inşallahEki Görüntüle 1575232 Kızlarrrrr kesem gözüktü cok sukur 6 mm karından muayne etti .çokta olumlu konuştu içim rahatladı darısı sizlerin basınà
Bir tane cnm cok sukur doktorumda tam zamanıyla orantılı gidiyor dedi çok ama çok mutluyum. rabbim hepimize hayırlı haberler almayi nasip etsin :)Oy masallah tamda olmasi gerektigi gibi ...kesen bir tane mi canim...darisi basimiza...hayirli olsun
Cok saol cnm ya nasıl sevincliyim anlatamam darısı başınıza en kisa zamanda :)canım benim çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza :) kalp atışları için ne zaman çağırdı?
Cnm bugün özellikle doktora yine sordum olması gereken bu dedi allah sendende razı olsun cnm bnm :):) çok sevindim canım allahcc razı olsun içime su serptin
Amim İnşallah cnm çok saol en kisa zamanda sende keseyı görürsün inş ve tüm isteyenlerde :)gözünaydın canım.inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın.
Aynen cnm en kisa zamanda hemde inş :):) maşaallah canım darısı başımıza.
ayy cok sukur yaa ınsallah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder AllahCnm çok şükür içeride kanama fln yok dedi tam 4+3 gozukuyormus tam zamanında ilerliyor çok sağlıklı bi hamilelik dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonrada hiçbir problemimiz kalmiycak inş dedi .işte bu kadar cnm ama çok mutluyum ya darısı tüm bekleyenlerin başına :)
İnşallah cnm evet dualarim sizinle en kisa zamanda hepimiz çok güzel haberler alalım inş :)Masallahhh cok sevindim canim 2 hafta sonra kalp atisini da duyarsin yuregini ferah tut darisi bizim basimiza :)
Cok saol cnm benim inan bende o kadar sevincliyim ki anlatamam rabbim en kisa zamanda hepimize bu mutluluğu tattirsin. Sen yarın kaçta gıdıceksın cnm inş hayırlı haberler le dön :)gözün aydınn canımm ayy çok sevindim çok şükür.Yarın bende inşallah görürüm meleğimi.Senin adına çok sevindim tatlım.Darısı kalp atışına olsun inşallah
Amin canim benim insallah allahın izniyle sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alicaz o zamanda boşuna stres yapiyormusuz diycez :)ayy cok sukur yaa ınsallah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder Allah
çook merak ediyorum bende canım ya yanlış hesaplamıyosam bugün 5+6 yım doktora gittiğim gün 6+4 olucam inşallah hem keseyi görürüm hem kalbi duyarım yoksa bayramdan sonraya kalır kalp meraktan çatlarımacaba bızımkılerde sımdı boylemıdır ıcerıde yaaa ne kadar heyecanlııı
bız senınle bırız galıba senın bat ta 24 hazıranmı. ben carsamba 10 a aldım randerwu doktor sadece kese demıstı ama kalbıde duyarmıyız kııııçook merak ediyorum bende canım ya yanlış hesaplamıyosam bugün 5+6 yım doktora gittiğim gün 6+4 olucam inşallah hem keseyi görürüm hem kalbi duyarım yoksa bayramdan sonraya kalır kalp meraktan çatlarım
evet canım benim de bat 24 hazirandı. bilmiyorum hiç aslında bana da kese dedi sadece ama ben farklı doktora gitcem ya kalbi de duyabilirmiyiz acaba dicem. bazen 6.haftada duyulabiliyomuş bazen de daha geç. inşallah duyabiliriz canımbız senınle bırız galıba senın bat ta 24 hazıranmı. ben carsamba 10 a aldım randerwu doktor sadece kese demıstı ama kalbıde duyarmıyız kıııı
saat 11 de tatlım kontrolüm.Sabah sağlık ocağından çağırdılar kan verecem tahlil yapacaklarmış.Ordanda doktora gidecem.İnşallah bende güzel haberler alırım yarın.Allah tamamına erdirir inşallah hepimiziCok saol cnm benim inan bende o kadar sevincliyim ki anlatamam rabbim en kisa zamanda hepimize bu mutluluğu tattirsin. Sen yarın kaçta gıdıceksın cnm inş hayırlı haberler le dön :)
ben bu kontrolden sonra gaziemir şifayı denemeyı dusunuyorum hem ılerı bır tarıh olcagı ıcın randewu bulabılırız dıye dusunuyorum.sen ne yapıcanevet canım benim de bat 24 hazirandı. bilmiyorum hiç aslında bana da kese dedi sadece ama ben farklı doktora gitcem ya kalbi de duyabilirmiyiz acaba dicem. bazen 6.haftada duyulabiliyomuş bazen de daha geç. inşallah duyabiliriz canım
ben bu ramdevuda tınaztepeye gitcem canım aylin barbarosa.memnun kalırsam devam ederim olmazsa araştırcam başka doktorlar. sen şifada hangi doktora gitceksin?ben bu kontrolden sonra gaziemir şifayı denemeyı dusunuyorum hem ılerı bır tarıh olcagı ıcın randewu bulabılırız dıye dusunuyorum.sen ne yapıcan
minegül çobanogluna gıdıcem canım daha once gıtmıstım smear testı ıcın cok anaç bir doktordu cok yardımcı olmustuben bu ramdevuda tınaztepeye gitcem canım aylin barbarosa.memnun kalırsam devam ederim olmazsa araştırcam başka doktorlar. sen şifada hangi doktora gitceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?