yok benım doktorum baska zaten bunu dıye aıle hekımlıgı hem benden kan testı ıstıyor hemde sonucları yorumlamıyor doktoruna gotursun demısMrb kızlar e bende şimdi beta hcg mi ikinci kez verdim ilkinde gebeliğimi öğrenmiştim şimdide arttımı diye merak ettm haliyle çümkü dr randewum raa 14temmuzda o nedemel miş öyle her çift çıkan gebe değil falan onasış dr muş sonucta belli bi degerin üstündeysen gebesindir ha kiminin düşük olur biraz kiminin yüksek sonucta belli referans degerli var cok saçmalamış sen baska sen baska dr a git canım hiç de sıkma canını
Canim sanirim sat ve batlarimiz ayni benim sat 7 haziran bat 6 temmuz bende ayin 1 de kan verdim degerim 18 cikti carsamba yine vermeyi dusunuyorum senin degerin kac cikmistiMrb kızlar e bende şimdi beta hcg mi ikinci kez verdim ilkinde gebeliğimi öğrenmiştim şimdide arttımı diye merak ettm haliyle çümkü dr randewum raa 14temmuzda o nedemel miş öyle her çift çıkan gebe değil falan onasış dr muş sonucta belli bi degerin üstündeysen gebesindir ha kiminin düşük olur biraz kiminin yüksek sonucta belli referans degerli var cok saçmalamış sen baska sen baska dr a git canım hiç de sıkma canını
Canim sanirim sat ve batlarimiz ayni benim sat 7 haziran bat 6 temmuz bende ayin 1 de kan verdim degerim 18 cikti carsamba yine vermeyi dusunuyorum senin degerin kac cikmisti[/Q
kızlar saglık ocagına gebelıgımı bıldırdıgımde benden test ıcın kan aldılar bu hormon demır vs felan hatta ben beta de eklıyın degerım artmısmı goreyım dedıgımde doktor kızdı bır kere olculur sorunlu gebelıklerde olculur sık sık dıye benı tersledı. neyse bugn esımde sonucu almaya gıttı hıcbırsey dememıs sonuclar ıcın. her cıft cıkan sonuclar gebelık degıl bı kadın dogumcuya gosterın sonucları demıs we esımı yollamıs. su anda bır panık aldı benı gıdıyor. bu nasıl bır doktor boyle yamadem sonucu yorumlamıcaksın neden ıkı tup kanımı alıp test yapıyosun kııı.
Tamam canim mutlaka yaz bende merak ediyorum benim 1 kizim var 2012 mart dogumlu eger simdi de bebis varsa oda 2016 mart olucak insallah :)Canım benin regl den 3gün önce yani cuma günü 42.5 di bir de bugün verdim işte akşama alcam sonucumu yazarım bakalım kaç olcak merak ediyorum bende çok
Ahh inşallahh canımm bende kozyatağı central hospital figen temelli akın dan aldım randewu mu dilerim topiğimiZden hep hayırlı haberler duyarızKizlar bende randevumu aldim nihayet..16 temmuz saat 16..00. Ben de doktorlari pek tanimiyorum burdan bir arkadas Y yagmurdamlasi tavsiye etmisti erdem hastanesinde zeynep yesim hn ona aldim bakalim arefe gununun son hastasi benim bende coj heyecanliyim...hayirlisi insallah kese ve kalp atisini duyariz
Mrb kızlar e bende şimdi beta hcg mi ikinci kez verdim ilkinde gebeliğimi öğrenmiştim şimdide arttımı diye merak ettm haliyle çümkü dr randewum raa 14temmuzda o nedemel miş öyle her çift çıkan gebe değil falan onasış dr muş sonucta belli bi degerin üstündeysen gebesindir ha kiminin düşük olur biraz kiminin yüksek sonucta belli referans degerli var cok saçmalamış sen baska sen baska dr a git canım hiç de sıkma canını
Kızlar günaydın benim bugün 5+5. Rapor almak için doktorum çağırmıştı. Vajinal ultrasonda baktı. Keselerden birinde kalp atışlarını gördük. Diğer kese biraz daha yukarda onu görmek için seni zorlamayalım dedi. Çok mutluyum Allah herkese yaşatsın. Benimkini de yarım bırakmasın inşallah
Kızlar inşallah ikizlerim oluyor ikisininde kalbini duyduk çok şükür Rabbime.. bu heyecan çok başka darısı sizlere inşallah..
kızlar saglık ocagına gebelıgımı bıldırdıgımde benden test ıcın kan aldılar bu hormon demır vs felan hatta ben beta de eklıyın degerım artmısmı goreyım dedıgımde doktor kızdı bır kere olculur sorunlu gebelıklerde olculur sık sık dıye benı tersledı. neyse bugn esımde sonucu almaya gıttı hıcbırsey dememıs sonuclar ıcın. her cıft cıkan sonuclar gebelık degıl bı kadın dogumcuya gosterın sonucları demıs we esımı yollamıs. su anda bır panık aldı benı gıdıyor. bu nasıl bır doktor boyle yamadem sonucu yorumlamıcaksın neden ıkı tup kanımı alıp test yapıyosun kııı.
Saat 2 gibi giricem canım çok heyecanlıyım ama sağlıklı olsunda hala tedirginimsezenorhan sezencim rand. saat kaçta :) ikiz haberini bekliyorum gelir gelmez yaz :)
Cnm şimdi hastaneye geldim doktorum çok yoğun 2 gibi anca girerim çıktığım gibi haberdar ederim :)
Saat 2 gibi giricem canım çok heyecanlıyım ama sağlıklı olsunda hala tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?