2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyetler ogrenilmeye baslandi hadi hayirlisi hepimi ixin cogunlugu erkek olarak gidiyoru haydi hayirlisi:emir_bebek::nazar::nazar:
 
kızlaaaarr iyi akşamlar :) bizde ikili taramaya gittik bugün. e gitmişken cinsiyet belli olurmu hocaaammm? diye sormadan olmazdı :)))) doktorum da %80 ihtimalle erkek ama net değil bak gidip bişiler alma dedi :) sağlıklı gelsinler... : _Egeli_ _Egeli_ canımm bu araada resim ekliycem ama cepten pc ye atamadım. arın ilgilenip atmaya çalışıcam.. birde ayaklarrı elleri oynatarak kayışı vardıki bir taraftan güldüm bir taraftan ağladım vallahi :)
 
geçmiş olsun daha iyisindir umarım. enim normal de tansiyonum 10- 6 çıkardı aile hekimliğinde ölçtüler 11-7 çıktı. arada başım sersem gibi oluyor ben de tansiyon yükselmesinden şüpheleniyorum. o soğuk soğuk terleme sanırım düşünce oluyor ben de bi kere eskiden olmuştu
Teşekkürler elhamdulillah iyiyim biraz daha arkadaşım da 35. Hafta da çapa da yüksek tansiyon yüzünden acil doğum a alındı . Sende dikkat et canım ama 11 7 normal değil mi herkesin bi bünyesi var aslında bnm de normalde tansiyonum hep düşüktü ama bu çok fena etti beni hala setsrmlik var... Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayi nasip eylesin yavvrularimizi
 
poncikella poncikella maşallahhh canim benim :) kiyamam yaa ne kadar tatlilar gerçekten.. Sabirsizlikla bekliyorum yarin görürüz inşallah o zaman . bakalim cinsiyeti erkek olarak kesinlesecek miii:)
 
günaydın, kızlar benim biraz moralim bozuk, 3 gündür midem bulanmıyor, çok korkuyorum, ne yapayım bana birşey diyin acile mi gitsem :KK43:
 
günaydın, kızlar benim biraz moralim bozuk, 3 gündür midem bulanmıyor, çok korkuyorum, ne yapayım bana birşey diyin acile mi gitsem :KK43:
Canım tabiki gitme olur öyle endişelenme benim en basından beri bulanmıyor dogru dürüst bnde endişeleniyodum her gttiğimde hersey yolunda oluyordu cok şükür sıkma canını o arada gelir gider zamanlada zaten tamamen bulantısı kesilenler oluyomuş dert etme:KK66:üzme bebişkonuda❤️
 
Canım gitme bncede o hastaneye eger ümraniye civarında bi hastane arıyosan medicana ya git bnce benim evime uzak bn central hospital kozyatagına gidiyorum memnunum uzak gelmezse sana orayıda tercih edebilirsin
Tamam canim... Zaten yeni bir arayis icine girdim orayi unutmusum banada yakin olabilir canim...peki doktor tavsiyen var mi?:anneadayı::oops::KK74:
 
X