2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

27melek 27melek hadi yaa bnde hareket edemiyor sandim hic bisey demedim sansimi kaybettim. Neyse sonuç olarak saglikli yavrucum :))
canımm şu an içinde horon tepiyor haberin yok kız:KK70:neyse bir dahaki kontrole gözlerinle görürsün inşallah.ne zaman sonraki kontrolün? benim daha eylülün 5 i yaaa.çok merak ediyorum
 
bu arada bebişler 9.haftada başlıyor hareket etmeye.minnoşlar uyurken dr.ultrasonla rahmi sallayınca yani drun tabiriyle dürtünce :KK70:bizim minnoşlarda refleks olarak hareket ediyor.uyanıksa zaten hareketli oluyorlar.
 
Maşallah yavru kuşlarımızaa :nazar: aslında ultrasonda daha belliydi eli kolu ayagı resimde cıkmadı tam _Egeli_ _Egeli_
 

Eklentiler

  • webcam-toy-foto1.jpg
    webcam-toy-foto1.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 85
  • webcam-toy-foto2.jpg
    webcam-toy-foto2.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 61
Ooo baya olmuş canim senin bnm tehlike var diye 2hafta arayla bakildi .. Ama simdi 3 hafta sonra bakilacak :KK43: neyse onlar iyi olsun da biz hasret de çekeriz :KK70:
aynen canım ya iyi olsunlar da ben de razıyım geç görmeye. bizim taşınmadan dolayı bu kadar geç olacak.yoksa şimdiye çoktaaan gitmiştim.:KK48:drla aynı şehirde değiliz
 
E Ekyzdn03 masallah kuzucugunaaa cok dadlu bunlar yaa :))
27melek 27melek artik sabir tasi olacaksin sende sanirim :)))

Kizlar ben disardayim sarjimda bitmek üzere artik gece tekrar girer bi bakarim gelişmelere dikkat edin kendinizeeee :KK54:
 
kızlar önümde o kadar yemek duruyo ben bayat ekmek aşerdim:KK70:galiba bir şey yiyememekten açlıktan:KK48:yoksa normal hamileler gibi çilek aşermem gerek.dakikalardır ekmek yiyorum.açlık çok zormuş valla.Allah kimseyi açlıkla sınamasın.
 
yok canım artık hareket ediyorlar

demek ki saka degilmiss :)) ay canım ben 3 hafta sabırsızlıkla bekledim simdii 2 hafta beklicem iyi dayanıyosun valla :) ara ara aklıma haince planlar gelmiyor degil söyle bi numara yapsam ayyyy kasıklarım agrıyor ayyyyyyy esim zaten tez canlı 2 dk oturtmaz beni hemen hooooop acile hahahha
 
Mrb arkadaskar benim agzimin ici cok kotu, agzimin tadini anlatacak kelime bulamiyorum. Gun gectikcede artiyo , ne yesem gecmiyo o tat . Bozuk para yutmus gibiyim . Var mi sizlerde de nasil gecer bu, sanki hic gecmicek gibime geliyo :KK43:
 
X