Ben daha dün yaptırdım .. ve maşallah sağlıklı. .. cinsiyetini bile kendim gördüm. . Inşallah Sizinkiler de sağlıklı olur..ikili tarama olan var mı arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha dün yaptırdım .. ve maşallah sağlıklı. .. cinsiyetini bile kendim gördüm. . Inşallah Sizinkiler de sağlıklı olur..ikili tarama olan var mı arkadaşlar
Bilmiyorum ki belkide saka yapmıstır o anda heyecandan anlayamadım :) esimle bayagı gülüsmeler falan oldu 10+1 mis bugün lokumcum
darısı başımıza.maşallah miniğineyerim ben onu
![]()
canımm şu an içinde horon tepiyor haberin yok kız27melek hadi yaa bnde hareket edemiyor sandim hic bisey demedim sansimi kaybettim. Neyse sonuç olarak saglikli yavrucum :))
amin canım benim.ben de bi görseydim yaaa çok oldu görüşmeyeli miniğimleamin canıım benim insallaaaahh Allah hepimize güzel güzel haberler nasip etsin :) zaten bu minnosllaar buradaki teyzelerinin haklarını nasıl ödeyecekler bilmiyorum :)
yok canım artık hareket ediyorlarBilmiyorum ki belkide saka yapmıstır o anda heyecandan anlayamadım :) esimle bayagı gülüsmeler falan oldu 10+1 mis bugün lokumcum
canımm şu an içinde horon tepiyor haberin yok kızneyse bir dahaki kontrole gözlerinle görürsün inşallah.ne zaman sonraki kontrolün? benim daha eylülün 5 i yaaa.çok merak ediyorum
ama ama ben taaaa 25 gün önce falan gördüm çok oldu.ev de taşıcaz o yüzden eylülün 5inde gitcez ancakCok guldum buna yaaBenim de 10 eylül falan oluyor galiba canim coookkk var :)
Ooo baya olmuş canim senin bnm tehlike var diye 2hafta arayla bakildi .. Ama simdi 3 hafta sonra bakilacakama ama ben taaaa 25 gün önce falan gördüm çok oldu.ev de taşıcaz o yüzden eylülün 5inde gitcez ancak![]()
aynen canım ya iyi olsunlar da ben de razıyım geç görmeye. bizim taşınmadan dolayı bu kadar geç olacak.yoksa şimdiye çoktaaan gitmiştim.Ooo baya olmuş canim senin bnm tehlike var diye 2hafta arayla bakildi .. Ama simdi 3 hafta sonra bakilacakneyse onlar iyi olsun da biz hasret de çekeriz
![]()
maşallahMaşallah yavru kuşumaaa![]()
yok canım artık hareket ediyorlar