Kızlaaaaaaaaarr bendeeee geldiiiimmmmm :) Birazcıktaa alısveris yaptımdaa ondan gec kaldım..
Lokumum masaaallaaaahhhh saglıklı yaa tam bi bebek olmusss elleri kolları ayakları bacaklarını hepsini gösterdi dr hatta kafasına bile yakınlastırdı ultrasonu, 3.4 cm su anda lokumum pıt pıt kalp atıslarını duyduk yine. uyuyordu doktor hareket etsin mi dedi esim yazııııııık dedi doktorda güldü dürtmüyorum dedi o zaman :)) 2 Eylülde saat1de 2li tarama testimiz var cok sükür basından beri düsük vs tehlikem yoktu hala yok hersey saglıklı darısı 2li taramaya artık :) hicbirsey yasak degil yalnız 2 gündür sarı akıntım vardı onun icin fitil verdi 5gün kullanıcam. Sıcaklardan ve az sıvı tüketiminden dolayı oluyor dedi.
Bu arada troid içinde testim vardı bugün yaptırdık o da düsmüüsssss kendi kendine :) 8.1 di 4.2 ye düsmüs ilac kullanmıyordum zaten dahiliye ve endokrin doktorum gerek yok demisti ne kadar haklıymıs :)
Kadın dogumcumada bayılıyorum cok seviyorum kendisini iyi ki Düzgün Bey i tanımısıııııııııımmmmm
benden haberler böyleee
Kızlaaar sizide tebrik ediyorum gözünüz aydın insalllaaaaaaah hep birlikte tamamlicaz bu güzel süreci saglıklaaaaa
_Egeli_
azerikizi91