kızlar yaa ben çıldırıyorum galiba. normalde midem çok bulanıyordu 24 saat geçmiyordu gece bile uyanıyodum düşünün.ama şuan aniden kesildi sanki.birşey mi oldu diye korkuyorum yaa.sanırım bebeğin kalbinin durması yazılarından etkilendiminşallah herşey yolundadır ama içim içimi yiyor şuanbulantısı aniden kesilen var mı normal mi bu durum?
Selam Güzel Anneler...
Tatilden yeni dündüm tatil dolayısı ile girip arada baktım ama birşeyler yazamadım sizlere ve işdede çok yoğunum çok sık girip konuyu takip edemiyorum devralmak isteyen olursa devrede bilirim konuyu çünkü ilgilenemiyorum .
Bugün doktor kontrolüm vardı 12+0 haftadayım ama ultrasonda 11+4 çıktı çok takmadım açıkçası.
Herşey normal görünüyordu bebiş hiç hareket etmedi uyuyodu ama bi ara bacaklarını hareket ettirdi :)
İkili tarama testini yaptırdım bakalım sonuçlar cumaya çıkarmış.
Asıl bomba cinsiyet tahmininde bulundu doktorum :) varmı buzamana kadar cinsiyetini öğrenen tahminde bulunan :=)
Ya bnm moralim bozuldu siz böyle diyince. Ben daha şimdiden 4 Kilo aldım ( hafta sonu kadın doğumcu olan kuzenim de çok fazla Kilo almşsın dikkat et dedi resmen psikolojim bozuldu. (
Ssmile53EEkyzdn03
ayy kızlar nolcak böyle yaaa napcas ben çok huzursuz oluyorum gerçi şuanda kıyafetlerim oluyor normal mi ilk zamanlarda kilo almamız bide benim şükürler olsun öyle bir mide bulantım bilmem kusmam yok ondan alıyorum sanırım sadece kokulara ve et ürünlerine tiksinti var
kızlar bende 3 kilo almışım tam yaa ve dar giyiyordum ondan kıyafetler sıkmaya başladı yavaştan bu haftalara kadar 2 kilo normal sayılıyor ben azıcık geçtim galiba mide bulantısı tiksinme olmayınca yiyorsun yani önüne ne gelirse:):)