Bazi anneler haftada 2 kere balik yiyorlarmis ne baligi yiyorsunuz ben daha hic baliga baslamadim cunku av yasagi 1 eylulde kalkiyor ...valla ben yememe o kadar dikkat edemiyorum salata yesillikbfalan ne biliyim Allah ne verdiyse...
benimde parfüm tarzı olan herşey migdemi bulandırıyor sabun yumusatıcı rolon pudra şampuan vs vs:)
bu yaz gününde güzel kokulara tiskinen sadece benim büyük ihtimal:)
yok canim yapmam da neden bulasik deterjani cekiyo anlamis degilim benim bulasik makinem yok mecbur elde yikiyom
misesseste bak bebislerimizin dogum tarihlerine seninki benimkindn 1 gun once
Canım ben de de nefes darlığı çarpıntı çok oluyordu başlarda. Dr. sorduğumda hamileliğin başlarında böyle olabiliyormuş ama sen rahatlamak istiyorsan bi git istersen.
Aynı ben boğuluyorum sanki iki gündür çok yorgun olduğum halde uyuyamıyorum çok sıcak ev dar geliyor
Kizlar ya eşinize uyuz olan varmı ? Yada görmeye tahmin edemeyen? Bana adam ne derse tuhaf geliyor ve aglamaya başlıyorum. . Sonra konusmuyoruz
Bide bu aralar Kabızlık başladı bende ya siz de var mı bu sorun arkadaşlar
Vall bilmiyorum canım bende ama cidden gitti inşallah yine aynısı olurYa ca
Canim ya nasil iki ay icinde gitti o kilolar. Ben 22kilo almistim ilkinde. 5yilda 10kiloyu veremedim :) cok imreniyorum senin gibi hemen kilo verenlete.
vallahi yapmadimmm esim.yapti zaten yemek.falan yaptim.daaa suan hafif agrim.var ne yapacam.bilmiyorum korkuyorum.aslndaHAbibte cankm temizlik falan yapıp çok mu yolmuştun kendini ihmal etme bi doktora görüm istersen çok geçmiş olsun
ben acıbademde Sarp Özcan'a gidiyorum kendisinden çok memnunum tavsiye ederim çok ilgili bir dr.Kizlar merhaba ankarada tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi bi kac doktora gittim ama acikcasi pek memnun kalmadim.
Evet gercekten öyle, muayene ücretleri hayli pahalı olmasına ragmen cok memnunum o yüzden ona devam edecegim sen nereye gidiyorsun. Güneşlide bizde ev baktık ama yeni yapılanların fiyatları öylesinee ucmuski starcitynin oralar vazgectik :)
ayy benim annemde iş için Ordu da ptesi bende Ordu ya gidiyorummm dısarıda pismisse balık yiyebiliyorum cok sükür
bende evimden tiksiniyorum tülbentle agzımı burnumu kapatıyorum öyle oturuyorum salonda bir balkonda birde yatak odasında rahatım
ay canımmmm benimde migrenim var herseyi kapat uyu. ben dr a sordum dayanicaksın dedi. nörologa git dedi o uygun ilacı verebilir dedi ama gitmedim cok sükür 1 defa tuttu daha
Evet gercekten öyle, muayene ücretleri hayli pahalı olmasına ragmen cok memnunum o yüzden ona devam edecegim sen nereye gidiyorsun. Güneşlide bizde ev baktık ama yeni yapılanların fiyatları öylesinee ucmuski starcitynin oralar vazgectik :)
ayy benim annemde iş için Ordu da ptesi bende Ordu ya gidiyorummm dısarıda pismisse balık yiyebiliyorum cok sükür
bende evimden tiksiniyorum tülbentle agzımı burnumu kapatıyorum öyle oturuyorum salonda bir balkonda birde yatak odasında rahatım
ay canımmmm benimde migrenim var herseyi kapat uyu. ben dr a sordum dayanicaksın dedi. nörologa git dedi o uygun ilacı verebilir dedi ama gitmedim cok sükür 1 defa tuttu daha
Yaa Sağol canim ya pek fikrim yok bu aklimda bulunacakİmran hanımda iyi ama ağzından laf kelpetenle alınıyor tabi siz gelip görüp öyle karar verin sağlıklı günler!!!
Canım çok sevindim senin adına. Benim de yarın kontrolüm var. Doktor ayrıntılı ultrason yapacak. Çok heyecanlıyım.Merhaba hanımlar bugün ikili testimizi olduk ense kalinligimiz 1.1 mis kan sonuclarimiz 1 hafta sonra cikicak Dr, cok iyi çok güzel dedi bebisim sanki içerde kolbastı oynuyor gibiydi maşallah. Çok hareket li. Dr bu hatalarda artık hissedebilirsiniz bebisinizi dedi. Akıntı için rahim ağzı enfeksiyon u dedi fitil werdi kullanıp kullanmama konusunda kararsizim çünkü fitille ilgili hiç güzel anim yok 20 gün sonra tekrar gidicem sanırım bu sefer cinsiyet ogrenicez. Dr a gelince Prof Dr hakkını weriyor şimdi çok çok memnun kaldım. Bundan sonra o Dr a dewam edicem.
Ben de okudum allah kabul etsinKızlar geçen gün sizden dua istemiştim hepiniz elinizden geldiğince duama katıldınız bende sizin için dua etmek istiyorum 41 ayetel Kürsü de sizler için OKUYALIM kanaması olan arkadaşlar var, kayıp yaşamış olanlar var,hamileliği stresli geçenler var ve düşündümde sizin için ilk ayetel kürsüyü ben okuyorum Allah kabul etsin canlar inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız (amin)
Ben oğluma hamileyken eşimden midem bulanıyordu..kokusuna tahammülüm yoktu .Oarfüm falan da sıksa nafile...Meğerse oğlum olacakmış .Belki seninde oğlun olur:)))şaka bir yana bu hamileliğimde hiç bunları yaşamıyorum
Ayy massallahh canim benim de randevum 1 eylulde simdiden zaman gecmiyo bende özledim minigimi fitil konusunda ne yasadin bilmiyorum ama bence kullanmalisin bende kullanmistim biraz olsun gecmistiMerhaba hanımlar bugün ikili testimizi olduk ense kalinligimiz 1.1 mis kan sonuclarimiz 1 hafta sonra cikicak Dr, cok iyi çok güzel dedi bebisim sanki içerde kolbastı oynuyor gibiydi maşallah. Çok hareket li. Dr bu hatalarda artık hissedebilirsiniz bebisinizi dedi. Akıntı için rahim ağzı enfeksiyon u dedi fitil werdi kullanıp kullanmama konusunda kararsizim çünkü fitille ilgili hiç güzel anim yok 20 gün sonra tekrar gidicem sanırım bu sefer cinsiyet ogrenicez. Dr a gelince Prof Dr hakkını weriyor şimdi çok çok memnun kaldım. Bundan sonra o Dr a dewam edicem.
senınle aynıyız ama ben hıcbısey hıssetmıyorum normal olan hangısı acaba11. Haftadayım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum henüz ama karnımın sağ alt tarafında eskiden olmayan hareketler var dıştan sadece gözüküyo bağarsak hareketi olsa soldada olur ama yok bunu farkeden var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?