Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem ki 12 hafta 3 günlük olucaz biz cuma günü detaylı bakacağı için belki söyler diye düşünüyorumben de 1 eylülde gideceğim İnşallah kısmet olursa..Ama cinsiyet için erken sanki..Net göremeyebilir doktor.
Hmm anladım canım..Hadi bakalım İnşallah öğrenirsin :)bilmem ki 12 hafta 3 günlük olucaz biz cuma günü detaylı bakacağı için belki söyler diye düşünüyorum![]()
Aynen ya bi qelseydik şu bulantılarda qeçseydi bi rahatlıycaktım hamileliqimden zevk alamıorum resmenOlabilir canım..Zaman geçmiyo sanki yaa12. haftaya bir geleydik hayırlısı ile...
günaydın kızlarr :):) tecrübeli anne adaylarına bir şey sormak istiyorum. annem almanya ya gidecek bende teknolojik şeyleri ona aldırmayı düşünüyorum. şimdilik aklıma gelenler buhar makinesi, süt pompası, yoğurt makinesi bide emin olmamakla beraber steril makinesi bunlarından hangileri lazım ya da eklemek gereken şeyler varmı??
Canım benim Allah razı olsun çok düşüncelisin Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım sizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum!!!canım ünaydın.ben izindeydim şimdi ördüm bende okudum...
çok saol canım yaa son dakika belli oldu annemin gideceği ne alınması lazım tam da bilmiyorum daha önce etrafıma da hiç dikkat etmemişim:)Bence en önemlisi buhar makinesi, süt pompası burdan da temin edebilirsin canım uygun fiyatlara var, steril makinesi de özellikle erken doğan bebekler için çok çok büyük ihtiyaç, yani ben tecrübeli falan değilim de çevremden görüp duyduklarım canım :) benimde kısmet olursa alacağım şeyler bunlar olurdu, buhar,steril makinesi öncelikli
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün bebişim cinsiyetini öğrenen varmı aranızda veya ikili test sonucunu alan? cuma günü ikili teste gidicez bizde ve cinsiyetini de öğrenmeyi umuyorum![]()
aaa aklıma gelmemişti canım yaa sonuçta bir kaç yıl kullanılır o ve evet burda gerçekten çok pahalıydı iyi aklına geldi teşekkür ederim:)Tatlim bende tecrubeli degilim ama eger sende benim gibi odasina alistirmayi planliyorsan goruntulu telsiz burada hayli pahali iyileribegri
kızlar isim düşündünüz mü ? cinsiyeti belli olunca ismiyle hitap etmek istiyorum minnakıma ama isim bulamıyorum ben hiç ya
günaydın kızlarr :):) tecrübeli anne adaylarına bir şey sormak istiyorum. annem almanya ya gidecek bende teknolojik şeyleri ona aldırmayı düşünüyorum. şimdilik aklıma gelenler buhar makinesi, süt pompası, yoğurt makinesi bide emin olmamakla beraber steril makinesi bunlarından hangileri lazım ya da eklemek gereken şeyler varmı??
Bizim isimler evlendiğimiz günden itibaren hazırkızlar isim düşündünüz mü ? cinsiyeti belli olunca ismiyle hitap etmek istiyorum minnakıma ama isim bulamıyorum ben hiç ya