- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
Arkadaşım da 5 tane okudu canim.Canım okudum ben okumaya da devam ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım da 5 tane okudu canim.Canım okudum ben okumaya da devam ediyorum.
Okudum. Allah kabul etsinKızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
Zaten az kaldı duymaya bu kadar dayandım sabredebilirim o kadar görmek bile yetiyo yabazı doktorlar dinletiyorlar bazıları da zararlı olabilir diye dinletmiyorlar ama önemli olan kalbinin oluşup oluşmaması kalbinin o hareketlerini gördüyseniz sorun yok benim doktorum da geçen hafta gittiğimde bana sadece kalp hareketlerini göstermişti
Okudum canım..Rabbim en hayırlı en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah..Kızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
canımcım okudum bende allah kabul etsin inaşallah en yakın zamanda güzel haberler alalım...sende meryem suresine başla istersen ben okuduğum ay hamile kaldım şükürler olsunKızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
Kızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
Aslında bana kalsa ben yaptırmayacaktım çünkü bu 2.hamileliğim ve ilkinde hepsi yapılmıştı sıkıntı yoktu.Fakat doktorum "Çok fazla suriyeli girdi ülkemize ve çoğunun aşısı filan yok !kaybolan hastalıklar yeniden hortladı o yüzden bakanlık mecbur tutuyor" dedi diye yaptırdım canım.selam kizlar...ayyy ben yine sinirlendim bu doktor birsey yapmadi.daha bana yaaa..ne kan testi ne birsey elimde kalacak sanirim![]()
Canim ilk gebeligimde bende de hep kiz cikiyordu ...Dfn1903 ne güzel bi ruyaymis oylee canimm :)) bn hep erkek hissediyorum ama bütün takvimlere baktim kiz cikiyor bakalim ne cikicak merakla bekliyorum :)) Allah hayirlara cikarsin ruyani inşallah..
ikinci hamilelifim.benimdee bilmuyorum.burda yaparlar mi..suan yurtdisindayim..bugun yarin gidecem soracam.artik..Aslında bana kalsa ben yaptırmayacaktım çünkü bu 2.hamileliğim ve ilkinde hepsi yapılmıştı sıkıntı yoktu.Fakat doktorum "Çok fazla suriyeli girdi ülkemize ve çoğunun aşısı filan yok !kaybolan hastalıklar yeniden hortladı o yüzden bakanlık mecbur tutuyor" dedi diye yaptırdım canım.
Amin canım inşallah bakalım şansımıza ne çıkacak :)Dfn1903 ne güzel bi ruyaymis oylee canimm :)) bn hep erkek hissediyorum ama bütün takvimlere baktim kiz cikiyor bakalim ne cikicak merakla bekliyorum :)) Allah hayirlara cikarsin ruyani inşallah..
Ben okudum canım rabbim duanı kabul eder inşallahKızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
Canım bende pazar sabah 2 saat ve akşam 2 saat olmak üzere yolculuk yatım çok şükür bir sıkıntım olmadı şu an da yok. Ama için rahat edecekse yine de bi doktorunu ara istersen.kızlar bugün hatta saat 3 gibi yola çıkarak 2 saatlik bir yolculuk yapacam sabah tekrar geri döncem işe yetişmem lazım doktoru arayıp sormadım kendimi strese sokmak istemiyorum bir sorun olmaz umarım
olmaz canimmm cok dikkat et...ben yeni ogremmistum.hamile oldugumu 3 saatlik.yol gittim.geri.geldim.toplamda 6 saat cok sukur birsey olmadi sen dikkat et yinede ixin rahat degilse doktorunu ara..kızlar bugün hatta saat 3 gibi yola çıkarak 2 saatlik bir yolculuk yapacam sabah tekrar geri döncem işe yetişmem lazım doktoru arayıp sormadım kendimi strese sokmak istemiyorum bir sorun olmaz umarım
okudum canım Allah kabul etsinKızlar hamişlerin Duası kabul olur bende 41 ayetel kürsi istesem Allah rızası için 1 tane okurmusunuz ve okuyanlar okudum diye yazabilirmi canlarım Allah razı olsun şimdiden hepinizden ve bende dua ediyorum tüm hamişlerin bebeklerini sağlıcakla kucağına almaları için canlar !!!
canım yeni öğrendiğimde ben tam 10 saat gidiş 10 saat dönüş yolculuk yaptım :) hatta doktor sorun olmaz sen erken bile öğrendin yoksa bilmeden yapcaktın demiştiolmaz canimmm cok dikkat et...ben yeni ogremmistum.hamile oldugumu 3 saatlik.yol gittim.geri.geldim.toplamda 6 saat cok sukur birsey olmadi sen dikkat et yinede ixin rahat degilse doktorunu ara..
Benim doktorum yaptirmadi canim....Aslında bana kalsa ben yaptırmayacaktım çünkü bu 2.hamileliğim ve ilkinde hepsi yapılmıştı sıkıntı yoktu.Fakat doktorum "Çok fazla suriyeli girdi ülkemize ve çoğunun aşısı filan yok !kaybolan hastalıklar yeniden hortladı o yüzden bakanlık mecbur tutuyor" dedi diye yaptırdım canım.