aslında zaten kilolu olduğum için yediğime dikkat etmeye çalışıyorum ama daha iyi beslenmem lazım anlaşıldı.bende başlayayım bari.akşama hemen sütçümü arayayım gelsin de başlayayım.teşekkür ederim canım ya senin ne kadar erideydi peki..
sağol canım inşallah sende bir an önce toparlanırsınCanım doktorum da bana aynısını söyledi ama ben bulantılardan hiç bir şey yiyemediğimi söyledim. O da bana o zaman az az yiyebildiğim şeyleri yememi söyledi. Sen de öyle yap 12.hafta toparladığın da yersin.
kokuya karşı bende aynıyım canım aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyor balık yemem lazım güyaa yiyemiyorum et de aynı şekilde sadece çorba ve meyve yiyebiliyorum çalışırken daha zor yemekhanenin kokusundan nefret ettim giremiyorum içeriSabah 7 de kalktim bu saat oldu birsey yiyemedim...
Offff offff ne olacak boyle ya
Komsuda ne pisse biliyorum boyle bir koku alma algisi yok
aynen bende normalde yerdim ama bir kez yedim hamileyken tiksindim resmen görmek bile istemiyorum ama balık yağı iyi fikirmişBen balik yagi kullaniyorum Sevenseas pulse omega 3 diye bi marka Normalde balik yiyen biriydim bu aralar tiksindim yiyemiyorum bende
diğer bebekte kan pıhtılaşması olduğu çıktı şimdi hem aspirin hem de clexan iğne kullanıyorum....bakalım 3 hafta sonra nolcak....
Sabah 7 de kalktim bu saat oldu birsey yiyemedim...
Offff offff ne olacak boyle ya
Komsuda ne pisse biliyorum boyle bir koku alma algisi yok
aynen bende normalde yerdim ama bir kez yedim hamileyken tiksindim resmen görmek bile istemiyorum ama balık yağı iyi fikirmiş
Kızlar benim doktorum simdi yiyemedigin birsey icin kendini zorlama ay sunu yemem gerek bunu yemem gerek deme esimede sakın ısrar etme dedi su an yemen gerekli degil dedi eger simdi tiksinirsen yemen gerektigi zamanda ne yapacagız dedi bende tiksinmemek icin balık yemedim 1. Trimester dönemim gecince yemeye baslayacagım
Cnm bende de oldu korkma bir sıkıntı yoktur inşallah..Geçen hafta bende korktum doktora da gittim hatta çok şükür bir sıkıntı yok.Bugün de çok yoğun değil bulantım.Her dakika aynı olacak değil ya evham yapmayalım lütfen...Kızlar ya benim normalde midem bulanıyodu yemek düşününce bile ama şu iki gündür hiç midem bulanmıyo sanki hamile değilim gibi oldum sizdede böyle olan varmı yani henüz de mide bulantılarım geçecek kadar olmadık küçük yani bebişim yardım edinn...
Canım enfeksiyon var demek bndede oldu idrar yolu enfeksiyonu 1hafta fln antibiyotik kullanıcksın bnm yeni bitti sonra tekrar idrar testi olcksınKIZLAR IDRAR TESTIMIN SONUCUNA BAKIYORUM SIMDI UREME OLDU YAZIYOR BU NEDEMEKKK :
Aynen yapacak bir şey yok :)Canım inşallah bigün sende isteğine kavusursun şuan da eger calışmak zorundaysanda oda bebeğin için onun iyi şartlarda büyümesi içindir öyle düşün sıkma canını
İnşallah canım.sağol canım inşallah sende bir an önce toparlanırsın
YAA AMA BENIM BIR SIKAYETIM YOK KICanım enfeksiyon var demek bndede oldu idrar yolu enfeksiyonu 1hafta fln antibiyotik kullanıcksın bnm yeni bitti sonra tekrar idrar testi olcksın
Ben zaten sadece somon yiyodum ama simdi dusuncesi bile tiksindiriyorKızlar balık için size söyle bi öneride bulunabilirim somon balığı alın kokusu diger balıklara nazaran daha hafif zaten dilim seklinde satılıyo ben onuda 3-4dilme daha bölüyorum patates dilimliyorum küp küp istege baglı az sogan tuzla azcıkk yagla marine edip herhangi bir borcam yda forın kabına koyup üstüne bikaç dilim domates hop fırına deneyin bakın gem yemek temiş olursunuz hem balık hemde kokusu içinizi baymaz
Duyamayabilirsiniz çünkü karnınızdan yapılan muayene ile 8. haftada duyulabiliyor kalp atışı.Ben de 8+2 de duydum kalp atışını.Ben de 7 haftalığım. Bugün kalp atışını duymaya gidecektim. Duyamicam mi dersin?
Kesinlikle canım, ben hiç zorlamıyorum kendimi, yiyemediğim şeyleri bıraktım artık eve bile almıyorum ki iyice tiksinmiyim diye sonra hiç yiyemem çünkü .. Bebklerimiz şu an bizden besleniyo zaten yediklerimizden değil strese gerek yok hiç
KIZLAR IDRAR TESTIMIN SONUCUNA BAKIYORUM SIMDI UREME OLDU YAZIYOR BU NEDEMEKKK :
Kızlar balık için size söyle bi öneride bulunabilirim somon balığı alın kokusu diger balıklara nazaran daha hafif zaten dilim seklinde satılıyo ben onuda 3-4dilme daha bölüyorum patates dilimliyorum küp küp istege baglı az sogan tuzla azcıkk yagla marine edip herhangi bir borcam yda forın kabına koyup üstüne bikaç dilim domates hop fırına deneyin bakın gem yemek temiş olursunuz hem balık hemde kokusu içinizi baymaz
6+2de karin ultrasonundan duyduk sizde duyarsinizDuyamayabilirsiniz çünkü karnınızdan yapılan muayene ile 8. haftada duyulabiliyor kalp atışı.Ben de 8+2 de duydum kalp atışını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?