Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayni. Kan sulandirici igneyi niyekullaniyoruz hala anlamis diilim.daha once hicbir doktor vermedi.ben progestan kan sulandirici ilax ve folic asit iciyorumm.sizler ne aliyorsunu?![]()
ben kullanıyorum canım.farklı bi isimle ama aynı etken madde benimde kullandığım iğne.
Sana da soruyorum.artik hanginiz cevap verirse.niye bunu kullaniyoruz bir tahlil bi sey yapilmadi ki banaben kullanıyorum canım.farklı bi isimle ama aynı etken madde benimde kullandığım iğne.
Mrb yanlış hatirlamiyorsam sende kalp atışlarını duymamıştın ne oldu değişiklik var miGünaydın
Günaydın canım günaydın tatlış annişlerGünaydın hamile kalmadan önce 10 a kadar uyurdum şimdi sabahın köründe uyanıyorum![]()
Kullanman icin bir sebep soyledi mi peki doktor. Niye kullaniyoruz biz bunu.bizimki hic aciklama yapmiyor
yaa canım bende korkmaya başladım bir zararı olur mu bilmiorum ki napsak
Evt canım malesefMrb yanlış hatirlamiyorsam sende kalp atışlarını duymamıştın ne oldu değişiklik var mi
eşim beni tutmasaaaa ben şimdiye 10 doktora gitmiştim :))
Bende bun6 diyorum dr a. Bir pihtilasma sebebi olmasi lazim.bende yokki.azonce aradim tekrar niye diye sordum.istersen kullanma.bu rutin verilen bir ilac diyor atarlı drAtales benim daha önceden dusuklerim var çok azda kanda pihtilasma var ondan kullanıyorum ben
DAHAEvet dun basladik ama herhangibir sorun yok.niye kullaniyoruz ki
CANIM İLK HAMİLELİĞİNMİ.YOKSA DAHA ÖNCE KÖTÜ TECRÜBE YAŞADINMI BİLMİYORUM AMA..(İNŞALLAH YAŞAMAMIŞSINDIR)BEN DAHA ÖNCE BİRİ BOŞ GEBELİK DİĞERİ KALP ATIŞI DURMASI SONUCU 2 HAMİLELİK DAHA YAŞADIM VE SONRA GENETİK TAHLİLİ YAPTIRDIK.ÇOK BASİT TAHLİLDİ AMA ORDA KAN PIHTILAŞMASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.ŞİMDİKİ HAMİLELİĞİME KADAR HEM FOLİK ASİT HEMDE ASPİRİN KULLANDIM.ŞİMDİ DE HAMİLE KALDIĞIMI ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ DE KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANIYORUM.AMA KARNIMDAN YAPIYORUM VE KARNIM MOSMOR ŞUAN.....EŞİMİN İÇİ GİDİYO ACIYO DİYE İĞNEYİ O YAPIYO ÇÜNKÜ...Sana da soruyorum.artik hanginiz cevap verirse.niye bunu kullaniyoruz bir tahlil bi sey yapilmadi ki bana
bende cuma gitcemmKizlar telas yapmayin iki haftadir kalb atisi alamadik bu persembe gidicem yine bebeginizi strese sokmayin
yaa canım bende korkmaya başladım bir zararı olur mu bilmiorum ki napsak
Allah yardımcın olsun canım benim sat 11 haziran benim de yok hala kalp atımı ve bebek dün kürtaj için gittim bir hafta daha bekleyelim dedi dr hiç ümidim yok ama bekliyoruzEvt canım malesef16,30 da randevum var bugün dualarınızı eksik etmeyin
kan sulandirici ilax bebege daha iyi sekilde kan gitmesi pihtilasmayi onlemek icin verilir canimm...doktotlar her ihtimale karsi veriyorlar hap yada igne olarak...ben hap olarak gunde 1 tane aliyorumBen de ayni. Kan sulandirici igneyi niyekullaniyoruz hala anlamis diilim.daha once hicbir doktor vermedi.