2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende napsam bilemedim çarşamba doktor randevum var progestronum bitti ulaşabilirsem alayım mı diye soracağım birden içmezsem bir şey olur mu? Doktora ulaşmak çok zor o nedenle prof diye çarşamba inşallah herşey yolunda der ilaçlarımı ayarlar ve ben başka doktora geçerim.
progesteronu sakin atlama, hemsirelerden veya eczanelerden ornek olarak 2-5 tane alabiliyorsan veya tanidiklarinda varsa ayni dozda bulup kullanmaya calis. progesteronu aniden kesersen cok riskli, cunku her ay progesteronumuz dusuyor adet oluyoruz. Simdi daha yuksekten dusunce etkisi kotu olabilir. Kolay gelsin.
 
kizlar cinsiyet 12. haftada belli olur ama soyle.bir sey ki netlesmez 20..haftada net konusabilir doktor..cunku bazen goremiyorsun bebek gostermiyor nazlanuyor :KK48::KK48: 12. haftadam doktorum kiz dedi ve dogru cikti..bazen degisebiliyor..saglikli olsundaaa ne gelirse hosgelir:KK19:
 
Evet canim kan uyusmazligi bastaki sebep...
Amin ins. Su an masaallahi var ilk aylarda hemen aradaki acigi kapatmistik cok sukur :)
Cok sukur , gecmis,er olsun, ilk bebekte tehlike yok diye doktoum hic umursamiyor ama benim hafif korkum olmuyor degil. Sizin ilk bebeginiz miydi?
 
Kızlaaaar kalp atışını duydum :rolleyes:bişey mi oldu diye korkarken büyük süpriz oldu normalde kalp atışı için haftaya gidecektim erkenden duymuş olduk :KK70: risk varmış ama doktor kesinlikle yat dinlen diye tesbih etti
canım gözünaydın.darısı bizim başımıza.bugün kontrolüm var bakalım benimde...
 
Kizlar ya sizi bilmem ama ben kendime şu an cok kiziyorm niye bu kadar çok şey biliyorum daha bilmedigim cok sey vardir da aman kalsin onlari da bilmiyim niye bu kadar araştirip kendimi strese sokuyorum diye benim görümcem 19 yaşinda dogum yapti ve kiz ne araştirdi ne şunu yiyim ne şundan uzak duruyum demedi hamileligi gayet relax gecti sonra dogum korkusu denilen kizda bisey yoktu millet nasil dogruyosa bizde oyle dogurcaz diyodu ama suan kendime bakiyorm 24 yasindayim ama şu mu oldu bebegime bisey mi oldu gelisimi nasil yok düsecek mi yok gelisimi durcak diye bi hamileligimi yasiyamiyorm doyasiya bi de dogum korkusu var zaten sanci.denilince tüylerim diken diken oluyo ama artik bundan sonra başarabilirsem tabi takmamaya çaliscam hersey olacagina varir Allahm nasil nasip ettiyse öyle olcak biz naparsak yapalim..

günaydın canım araştırma ve takma kafana burası harıc hıcbır yere gırmıyorum bakmıyorum gebelıkle ılgılı cok kafama takılırsa size soruyorum Allah nasip ederse kucağımıza alırız kafaya takarak değişmez hiçbirşey çok sukur ben nısanda kurtaj oldum ve ılktı benım ıcın korkuyordum ama hamdolsun geçti ve 2 ay korunduktan sonra tek gece ıle yıne hamıle kaldım rabbıme sukurler olsun suan dıkkat et dedı bana doktor esı asagıdaymıs ama korkmuyorum hersey guzel olacak ınanıyorum :KK200::anneadayı::KK68:
 
gunaydınlar nasılsınız bebişleriniz nasıl :KK200: :nazar: biz iyiyiz hamdolsun sabah kalktık işe geldik bile :KK68: cinsiyetlerimizide öğrensekte hitap etmeye net başlasak oğluşum kızım yada isimleriyle :oops::KK70:
 
Merhaba 2016 mart anneleri:KK200: ben yeni katildim araniza sizlerden biraz farkli olarak tup bebek annesiyim. Bu zamana kadar yasadiklarimdan bahsetmeyip hep guzel seyler konusuruz insallah burda. Kalp atisi cinsiyet derken dogumlarimizi gorururuz birer birer. Herkese saglikli guzel hamilelikler diliyoumm hersey cok guzel olsun:KK15:

Hoşgeldin canim. Hayirli uğurlu olsun bebisinn :) çok güzel hamilelikler geçirmek dileğiyle :KK37:
 
X